Ben mi dedim 950xlnin bataryasına kötü gayet de iyi gidiyor getir göster bana o yorumumu forumdaki hesabımı silerimben daha yeniyim telefonda @Süleyman Alkan abi benden çok kullandı ben sevdim cihazı genel anlamda başarılı
ama @Murat Burç bu yorumu bilerek mi yapıyorsun yoksa bir yerlerden okuduklarını mı yazıyorsun anlayamadım neye dayanarak yazdın hatta o mesaj benzeri kelamı videoda da duymuştum kullanmadan yorum yapmayın ezbere bataryası iyi değil kaç saat ekran süresi aldın da yazıyorsun iyi değil diye yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin 950xl yede iyi değil bataryazı yazmışlar ben o cihazla 1.5 gün çıkartıyorum neyin hesabını nasıl yapıyorsunuz neye dayanarak yazıyorsunuz belirtin
Ben mi dedim 950xlnin bataryasına kötü gayet de iyi gidiyor getir göster bana o yorumumu forumdaki hesabımı silerim
Ben kullanıcı kulübünde,de veya önerilerde, de hap objektif oldum v10 konusunda bu cihazı ben kullanıyorum diye bu cihaz mükemmel bir cihaz değil ama iyi bir cihaz performansı tasarımı sağlamlığı ama bataryası kullanıma göre değişir bana göre iyi değil çünkü ben tarayıcıdan bütüngün sdn deyim sosyal medyadayım cihaz kapanmıyor şimdi bu durumda cihaz kötülenirmi !
sosyal medya agırlık lı 4 saat ekran süresi verir diye düşünüyorum daha tam kullanma şansım olmadı ama şuan
güç tasarruf modu açık
45 dakika ekran süresi şuana kadar olan ki süre
şarj %93 (tam doldurmuştum)
ekran parlaklığı %50
wifi kullanıldı
yani benim kullanım ile ortalama 5 saati görürüm ama sadece sosyal medya kullandım birkaç foto çektim
dayanıklılık açısından En Sağlam Akıllı Telefonlar sitemize göre normal telefonlardan başarılı bir cihaz.
şimdi 2 yıl veya 3 yıl içerisinde uygulamaların ne derece gelişeceğini kimse bilemez bir bakmışız farklı bir grafik birimi ile konsol kıvamında sistem isteyen oyunlar da çıkabilir. ama yok clash of clans tarzı oyunlar oynarım derseniz 3 yıl gider malum 3 yıllık g2 ile rahatça birçok oyunu oynamaya devam ediyorum malzeme kalitesi olarak beni mutlu etti cihazım beyaz renk şık duruyor ayrıca orjinal kulaklıkları 32 bit dac desteği ile güzel iş çıkartıyor.
telefon kenarlardan darbede ekran vs kırılması bana göre imkansız tabi yüz üstü düşme ihtimalinde yapacak birşey yok yani telefon baya sağlam
kullanış açısından o ufak ekran alt kısımda olsa çok daha iyi olurdu ama bazen uygulama içindeyken wp ye geçmek gerektiğinde üst kısma dokunarak hızlıca geçiş sağlanıyor bu açıdan kullanışlı bir telefon
ben şahsen Allah nasip ederse 2 yıl kullanırım tabi 2. cihaz olarak bu süre zarfında başka cihazları da deneyebilirim ama ana telefonum v10 olacak
Tesekkurler yorumun icin baska bi bilgi var mi bilmem gerekken buyuklugu cok sorun olur mu acaba aliskin degilim ama severim buyuk ekranı
V20 yada V11 çıkacak bence onu bekle
Biraz pahalı çıkar normaldir duyduklarıma göre cok iyi olacakmış.Biraz beklerseniz iner fiyatıNe zaman çıkacak ?
V10 1800 tl ucuz mu olacak pahali mi ?
Ben kullanıcı kulübünde,de veya önerilerde, de hap objektif oldum v10 konusunda bu cihazı ben kullanıyorum diye bu cihaz mükemmel bir cihaz değil ama iyi bir cihaz performansı tasarımı sağlamlığı ama bataryası kullanıma göre değişir bana göre iyi değil çünkü ben tarayıcıdan bütüngün sdn deyim sosyal medyadayım cihaz kapanmıyor şimdi bu durumda cihaz kötülenirmi !
Şarjda evet ısınıyor ama ben notmal görüyorum çünkü neredeyse 1 saatte %100 dolabiliyor. Donanım günlük kullanımlarınızı karşılıyor ise alınabilir alan arkadaşlar gayet memnun pili dışında.
Sosyal medya, yı yoğun mu kullanıyorsunuz? Çıkarır mı emin değilim bunun testini hiç yapmadım eğer yoğun bi kullanıcı değilseniz çıkarır diye düşünüyorum.Pili, sosyal medya fotoğraf çekimi için günü çıkarabilir mi ?
Şarjda evet ısınıyor ama ben notmal görüyorum çünkü neredeyse 1 saatte %100 dolabiliyor. Donanım günlük kullanımlarınızı karşılıyor ise alınabilir alan arkadaşlar gayet memnun pili dışında.
Doğrudur ben 50 60 dk da şarj ediyorum tamamen bir sorun olabilir belki yazılımsal da olabilir.50-60 dk civarında full olması gerekirken benim arkadaşlarımdan duyduğum 90 dakikalık bir sürede cihazın şarjı %100 olduğu.
Büyük ihtimalle v10 2016 olur.V20 yada V11 çıkacak bence onu bekle
Sosyal medya, yı yoğun mu kullanıyorsunuz? Çıkarır mı emin değilim bunun testini hiç yapmadım eğer yoğun bi kullanıcı değilseniz çıkarır diye düşünüyorum.
Ben çoğu kes söyledim normal bir kullanıcı değilim mesai saatlerimde sürekli tarayıcıdan sdn deyim yani cihaz hep açık günü çıkaramıyorum ben ama bir şikayetim yok şarj cihazıyla dolaşıyorum sizler şık bi powerbank alıp kullanabilirsiniz