LG V10 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben rüyamda 5 6 kez (en az) gordum V10 u .

Birde V10 yerine G5 aldigimi gordum ve o kadar pismandimki :)

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Ben rüyamda 5 6 kez (en az) gordum V10 u .

Birde V10 yerine G5 aldigimi gordum ve o kadar pismandimki :)
Ya V10 un bataryasını geçtim ekran büyüklüğü korkutuyor diyorum ya 6 inçlik telefondan daha uzun bir telefon adam akıllı bir ekran kasa oranı yapamamışlar mı bu ne ya :D

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Yok böyle bir şey ya rüyamda bir spotçudan V10 almışım eve gelmişim gece bütün gece sarjda yatakta telefonla oynadım sabah olmuş telefon elimde uyuyorum bir uyuyorum rüya içerisinde uyandığımda telefon çok aşırı büyük geldi sanki parmağım üst ekrana hiç yetmiycekmiş gibi hissettim arkadaki parmak izi sensörüne bile zor yetişiyordum panikledim ve uyandım baktım 6 inçlik mate 8 den daha uzun bir telefon 2-3 cm :D sakın telefonlara çok kafayı takmayın. (KAMU SPOTU)

ibretlik olay sdn tarihine geçer bu bir mesaj o telefon seni çağırıyor seni seçti...

bu gün selfie yapacaktık yan tarafta kalan 2 kız çıkmadığı için ilk başta suratları düştü ama neden biz arkaya geçeceğiz dedi..

uber gülümsedi, sinsi bir bakışla o zaman 2. kameraya geçelim geniş geniş selfie yapalım dedi.

aysel gülümsedi uber'e peki o zaman dedi manzaraya karşı beraberde selfi yapalım dedi

ama köşede oturan selin durur mu bende bende dedi uber yine gülümsedi sende gel dedi,

ahmetin telefonu geniş açılı çekmiyor ahmet üzgün köşede oturuyor... Ahmet üzgün Ahmet yanlız...

Ahmet gibi olmayın v10 alın dar geniş demeden :D çekin selfi :D

Son düzenleme:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ibretlik olay sdn tarihine geçer bu bir mesaj o telefon seni çağırıyor seni seçti...

bu gün selfie yapacaktık yan tarafta kalan 2 kız çıkmadığı için ilk başta suratları düştü ama neden biz arkaya geçeceğiz dedi..

uber gülümsedi, sinsi bir bakışla o zaman 2. kameraya geçelim geniş geniş selfie yapalım dedi.

aysel gülümsedi uber'e peki o zaman dedi manzaraya karşı beraberde selfi yapalım dedi

ama köşede oturan selin durur mu bende bende dedi uber yine gülümsedi sende gel dedi,

ahmetin telefonu geniş açılı çekmiyor ahmet üzgün köşede oturuyor... Ahmet üzgün Ahmet yanlız...

Ahmet gibi olmayın v10 alın dar geniş demeden :D çekin selfi :D
Allahım ya :) güldüm.

Mustafa Köksal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar, yaklaşık bir ay önce G3'ümü satıp sahibinden 2. el V10 alarak aranıza katıldım.
Telefonda hiç bir problem çıkmadı ama yine de sorayım, herhangi bir sorun olup olmadığını anlamak için neler yapmam gerekir?

Yakın zamanda farkettiğim tek sorun ghost screen olayı ki bu da kronik sanırım. Sizce garantiye yollasam ne olur ne biter?

Bir de rica etsem birisi flaşını deneyebilir mi? Alt taraftaki flaş yanmıyor sanki benimkinde ya da normalde de böyle mi bilmiyorum. Yine imkanı olan birisi flaşın yakın ayrıntılı bir fotoğrafını atabilir mi acaba? Alt kısmı aynı mı görünüyor onu merak ediyorum.

Görüşmek üzere :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Evet nihayet LG G2mden V10 a geçmiş bulunuyorum :)

Snapchatte fotolar biraz kalitesiz şuan tek sorunum bu pilini bilerek aldım .

Yedek batarya alan yok mu ?

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Selamlar, yaklaşık bir ay önce G3'ümü satıp sahibinden 2. el V10 alarak aranıza katıldım.
Telefonda hiç bir problem çıkmadı ama yine de sorayım, herhangi bir sorun olup olmadığını anlamak için neler yapmam gerekir?

Yakın zamanda farkettiğim tek sorun ghost screen olayı ki bu da kronik sanırım. Sizce garantiye yollasam ne olur ne biter?

Bir de rica etsem birisi flaşını deneyebilir mi? Alt taraftaki flaş yanmıyor sanki benimkinde ya da normalde de böyle mi bilmiyorum. Yine imkanı olan birisi flaşın yakın ayrıntılı bir fotoğrafını atabilir mi acaba? Alt kısmı aynı mı görünüyor onu merak ediyorum.

Ghost secren olayini bilemiyorum yasamadim flasi simdi denedim tek patliyor ama saniyorum cift flas karanlik ortamda devreye giriyor yanilmiyorsam

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Allahım ya :) güldüm.

sen düğünlerde telefonun iyi çekim yapıyor diye kameraman muamelesi gördün mü hiç... Bir bilseniz bu uber neler gördü neler yaşadı :D

eklemeyi

böyle bir şey varsa garantiye göndermek tabi ki mantıklı benim cihazda böyle bir sorun şuan yok sebebi belki serin kullandığımdan olabilir ama hiç yoksa şarjda yine belli olur diye düşünüyorum onun harici alt kısım filash değil renk spektrum sensörü o bende ilkbaşta flash sandım ama değil dostum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Batarya şarj edici var mı yedek bataryanın yanına alacağım ? Bulamadım .

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Sana tavsiyem batarya alma tak cikar arka kapak sorun olur mi powerbank al.

Mustafa Köksal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ghost secren olayini bilemiyorum yasamadim flasi simdi denedim tek patliyor ama saniyorum cift flas karanlik ortamda devreye giriyor yanilmiyorsam
Teşekkür ederim, alttaki flaşın görüntüsü de kafama takıldı biraz. Fotoğraf çekebileceğim ikinci bir cihaz yok şuan elimde. İmkanınız varsa flaşı yakından fotoğraflayabilir misiniz?

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Teşekkür ederim, alttaki flaşın görüntüsü de kafama takıldı biraz. Fotoğraf çekebileceğim ikinci bir cihaz yok şuan elimde. İmkanınız varsa flaşı yakından fotoğraflayabilir misiniz?
Aynı bu şekilde
LG-V10-review-pick.jpg

Mustafa Köksal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sen düğünlerde telefonun iyi çekim yapıyor diye kameraman muamelesi gördün mü hiç... Bir bilseniz bu uber neler gördü neler yaşadı :D

eklemeyi

böyle bir şey varsa garantiye göndermek tabi ki mantıklı benim cihazda böyle bir sorun şuan yok sebebi belki serin kullandığımdan olabilir ama hiç yoksa şarjda yine belli olur diye düşünüyorum onun harici alt kısım filash değil renk spektrum sensörü o bende ilkbaşta flash sandım ama değil dostum

Aa tamam o halde :) tek sorunumuz ghost screen kalıyor. Umarım sizde de yoktur ama dikkat edilmezse pek de görünecek bir şey değil.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Çok teşekkür ederim. Görüntüsü aynıymış, flaş değil renk spektrum sensörü olduğunu öğrenmiş oldum. Flaş sanıyordum ve bu haliyle patlak bir flaşa benzeyince ve yanmayınca endişelenmiştim
Çok detaycısınız maşallah bende yeni öğreniyorum biri merak edip sormasa farkında bile olmam..:)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
aldığım gün bu meret ne işe yarar diye araştırmıştım :D demek ki tek merak eden ben değilim

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Cidden bilmiyor musunuz :D G4 dede var bu teknoloji ve 9 10 aydır biliyorum böyle bir şey olduğunu :) Bu arada cihazla ilgili ilk izlenimlerim güzel bugün denizde yüzdüm buruşuk parmağımı nasıl okudu hala anlamıyorum ama bazen peş peşe okumuyor ama okuyunca cok hızlı okuyor biraz pratik lazım .

Tek derdim snapchatte geniş açı çekiyo çok iyi olmuyor bu bazen :( diğer uygulamalardada öyle .

Batarya beklediğimden daha iyi .

Mustafa Köksal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şimdi baktım snapchat'e daha önce dikkatimi çekmemişti. Sadece geniş açıda çekiyor evet. Yalnız sorun telefonda değil snapchat'te gibi görünüyor. Basit bi güncelleme ile çözülebilir gibi. Tabi bu nasıl mümkün olur bilemiyorum

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Evet nihayet LG G2mden V10 a geçmiş bulunuyorum :)

Snapchatte fotolar biraz kalitesiz şuan tek sorunum bu pilini bilerek aldım .

Yedek batarya alan yok mu ?

güle güle kullanın ne renk aldınız kaç gb ?

ben 3800 mah batarya peşindeyim sayıcıya onaylı mı diye sordum eğer onaylı bir şeyse alırım ama yok ne olduğu belirsiz aletlerden ise asus power bank alırım büyük ihtimal

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
güle güle kullanın ne renk aldınız kaç gb ?

ben 3800 mah batarya peşindeyim sayıcıya onaylı mı diye sordum eğer onaylı bir şeyse alırım ama yok ne olduğu belirsiz aletlerden ise asus power bank alırım büyük ihtimal
Siyah 32:)

16 olsa onu alırdım yetiyo G2 bile.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Siyah 32:)

16 olsa onu alırdım yetiyo G2 bile.

ya benim g2 de 16 gb beyaz dı annem kullanıyor şimdi :D bataryayı da bir ara değiştircem 3 yıl oldu cihaz hala donmadan takılmadan işliyor

benim v10 64 gb gövde beyaz kenar gold önceden pek müzik foto vs yoktu telefonumda ama bunda şimdiden 20 gb doldu ne kadar çok o kadar iyi ilerde ya 32 ya 64 de sd desteği yaparsam mis gibi Allah nasip de ederse bir 3 sene kullanırım bunu da

o kadar marka gezdim de alışkanlık olunca lg ara yüzü başkası tat vermiyor her ne kadar kızsamda lg ye

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ya benim g2 de 16 gb beyaz dı annem kullanıyor şimdi :D bataryayı da bir ara değiştircem 3 yıl oldu cihaz hala donmadan takılmadan işliyor

benim v10 64 gb gövde beyaz kenar gold önceden pek müzik foto vs yoktu telefonumda ama bunda şimdiden 20 gb doldu ne kadar çok o kadar iyi ilerde ya 32 ya 64 de sd desteği yaparsam mis gibi Allah nasip de ederse bir 3 sene kullanırım bunu da

o kadar marka gezdim de alışkanlık olunca lg ara yüzü başkası tat vermiyor her ne kadar kızsamda lg ye
LG ye bende kızıyom :) benim G2 de 2 sene 3 ayina giriyoo ve hala mukkemmel :)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
LG ye bende kızıyom :) benim G2 de 2 sene 3 ayina giriyoo ve hala mukkemmel :)

Lh nin bizim gibi insanları yıpratmaması gerekiyor :D şaka bir yana serviste vs sorun yaşamıyorum da g2 ye 6.0 gelecekti gelmeliydi :D en azından son güncellemeyi düzeltmeleri gerekiyordu

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Lh nin bizim gibi insanları yıpratmaması gerekiyor :D şaka bir yana serviste vs sorun yaşamıyorum da g2 ye 6.0 gelecekti gelmeliydi :D en azından son güncellemeyi düzeltmeleri gerekiyordu
G2mde 6.0.1 kullaniyorum tabi kardesime verdim onu 5.0.2 animasyonlar filan kasiyo dori kernel de denedim.

Ya bu cihazin ses cikisi cok hosuma gitti ya :)

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160

Sen 3 yıl kullancan asdfdasd insallah cihazı o kadar mi begendin ustad ben magazaya gidip bakacam v10 elime oturuyormu diye oturmuyorsa p9 a cekcem tetigi