LG V10 almak istiyorum olumsuz yorumunuz varmı

ayşe karaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, sdn ekibi
lg v10 almak istiyorum şuanki kullandığım telefon lg g4 dü, durup dururken anakrtı yandı kronik problemmiş garantisi bitti ve yapılması maliyetli,
v10 larda aynı promlem varmı yazmıyor nette,
veya 1000-1700 arası önerebileceğiniz telefon varmı (iphone hariç)
kamera önemli benim için genelde çekilen fotolardan çıktı alıyorum fotoğrafçıda,

son olarak sony xa1 ultra önerisi geldi ama ,,, bilemiyorum tabiii :(:oops::oops::oops::oops::oops:

M

Murat Burç

SDN Okuru
G4'de ne varsa V10'da da aynı probremler var. Ghost Screen, anakart yanması vb.
1000-1700 arası çıktı alacak kadar kaliteli fotoğrafı kim verir bilmiyorum ama 2200'lere çıkarsanız S7 ve XZ hem iyi fotoğraf çeker hem de çıktısı iyi olur.(bence S7 kamerası daha iyi, XZ daha yüksek megapixel ile çıktılarda daha avantajlı )
İthalatçı alırsanız S7'nin ithalatçısı 1900 TL, kamerası biraz daha kötü olan ama ekranı daha büyük olan one Plus 3T'de alabilirsiniz.
XA1 Ultra ile de iyi fotoğraf çekersiniz fakat parmak izi yok çok kalın üst ve alt çerçeve gibi eksileri var.

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
yaklaşık 4-5 aydır Lg v20 kullanıyorum v10 da yaşanan yada g5 de yaşanan hiçbir problem yok ghost,bootlop vs sadece akşamları(nadiren)ikinci ekranın ışık sızdırdığını görüyorum çok sık olmadığı için problem yok ayrıca rahatsız edebilecek bir problem değil bence,v10 yerine v20 düşünebilirsiniz bence özellikle kamera ve ses anlamında muhteşem bir cihaz diyebilirim.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
iPhone ! :D şaka şaka V10 katiyen almayın Asus Zenfone 3 öneririm.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
iPhone ! :D şaka şaka V10 katiyen almayın Asus Zenfone 3 öneririm.
V serisi hakikaten güzel ancak denilen gibi kronik sorunlar bu modeldede mevcut onun için 2000-2300 lere çıkıp s7,xz ve lgden memnunsanız g6 ya bakabilirsiniz bende g4 kullandım ve aşırı memnundum onun için neden v10 u düşündüğünüzü biliyorum fakat biraz daha para biriktirip bu üç telefonu almak sizin içın en iyisi olacaktır.
-samsung galaxy s7
-sony xperia xz
-lg g6

ayşe karaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@lgsever söylediğiniz cihazların fiyatı çok yüksek ve şuan telefonsuzum, ctesiye kadarda almam gerekiyor. lg den çok memnunum ama lg yaptığım tamir masraflarından çok muzdaribim. sony xperia xa buldum netten 1500 tl en fazla fiyatı 21 mp. sanırım foto çıktısı alırken çok problem yapmaz..

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
@lgsever söylediğiniz cihazların fiyatı çok yüksek ve şuan telefonsuzum, ctesiye kadarda almam gerekiyor. lg den çok memnunum ama lg yaptığım tamir masraflarından çok muzdaribim. sony xperia xa buldum netten 1500 tl en fazla fiyatı 21 mp. sanırım foto çıktısı alırken çok problem yapmaz..
Dediğim gibi cihazı tavsiye ediyorum(lg v20)büyük telefon rahatsız etmez ise sizi(gerçekten büyük bir cihaz) sizi hiçbir konuda üzeceğini sanmıyorum kamera çıkıntısı kılıf ile çözülüyor(spigen kullanıyorum) kronik bir problem ben yaşamadım şimdiye kadar bu saatten sonrada yaşayacağımı düşünmüyorum(olsa bu zamana kadar olurdu bence) şimdiden hayırlı olsun.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Zor durumda olduğunuz tahmin edebiliyorum ancak bir sure gecici bir telefonla idare edip bunlardan birini almak cok cok daha iyi olacaktır çünkü sizin söylediğiniz cihaz orta seviye bir cihaz siz amiral gemisi kullanmış biri olarak tatmin etmeyebilir.

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Xperia X kullanıyorum hem işinizi görür hem bütçeniz dahilinde(23mp kamera çıktı için yeterde artar) hem kalitesi yerinde, sanırım hepsiburadada 1500 tl civarındaydı.Buna alternatif X compact alınabilir 1350 civarlarında X den kamera olarak önde.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
64gb-ithalatci-garantili-pm-HB000002PVZ6

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Kronik sorunlar artı çöp işlemci.
--- Gönderi Güncellendi ---
ayriyetten eğer kız kullanacaksa takoz gibi telefon arka cebine sığmaz

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Xiaomi mi5s ithalatçı garantili alırsanız en uygun cihaz fiyatına göre performansı kamerası üst düzey (şuan mi5s den yazıyorum) ithalatçı almazsan zenfone 3 e bakabilirsin

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Ben de üstteki arkadaşlar gibi zenfone 3 öneriyorum. çünkü hem şık, hem kamerası hem de batarya performansı yeterli seviyede hatta baya iyi. sadece arayüzü pek hoş değil bence ama o da kişisel zevk meselesi...

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Ben de üstteki arkadaşlar gibi zenfone 3 öneriyorum. çünkü hem şık, hem kamerası hem de batarya performansı yeterli seviyede hatta baya iyi. sadece arayüzü pek hoş değil bence ama o da kişisel zevk meselesi...
Yav ben beklemenizi oneriyorum en kotusunden de olsa bir telefonla biraz idare edin sonra saglam bisey alın.

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Yav arkadaşım nasıl arayüzü hoş olmuyor? Kişisel zevk meselesi tabi ama Zenui android in en zengin ve kullanıcısına en çok kişiselleştirme imkanı veren arayüzü. Hatta bana göre Touchwiz le birlikte en iyi arayüz.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
J7 Prime bakabilirsin. Lenovo p2 de guzel cihaz.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Zenfone 3 bu aralığın en iyisi bence ben kullanıyorum 64gb olan sürümü memnunum gündüz iyi fotoğraflar çekiyor gece denemedim henüz.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aaaaa beni kimse etiketlememiş , ben V10 kullanıcısıyım memnun muyum ? Evet , önerir miyim ? Asla .

Zamanında alınabilirdi (gerçi Note 5 varken alınmaz ama ondan sonra direkt bunu alırdım) ama artık devri geçti . Kronik sorunlar var bizzat bende Ghost screen oldu garantiye verdim ekranım kırılmıştı , yeni ekranda ghost yok (bu arada yanlış anlaşılmasın 500 TL cama verdim bedavadan değil)

Şimdi dua ediyorum da anakartım yansın diye , mayıs haziran ayına kadar yanmassa korkarım çünkü , bilmeyenler neden diye soracak , eğer şimdi yanarsa yeni telefon ile değişirler ama sonra yanarsa vay halime telefon çöp olur .

ayşe karaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardımlarınız için teşekkür ederim. dün teknosada baktım inceledim akşam ,
samsung c9 pro
samsung s7 (iki aylık kullanılmış)
veya son olarak sony z5 (4ay kullanılmış)
bütçeyi 1800 çıkarınca bunlara karar vermek zorunda kaldım(ixaomi bakamdım çünkü ekran kilidi koyulmuş teknosa personelide açamyınca inceleyemdim :( )
hayırlısı olur inş. pazar gününe kadar netleşir diye umuyorum.
c9 favorim gibi oldu :) o büyüklüğü sosyal medyada bakınırken güzel olur. 6gb ram diyo heralde interneti de hızlıdır.???

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Yav arkadaşım nasıl arayüzü hoş olmuyor? Kişisel zevk meselesi tabi ama Zenui android in en zengin ve kullanıcısına en çok kişiselleştirme imkanı veren arayüzü. Hatta bana göre Touchwiz le birlikte en iyi arayüz.
Ux i unutma
samsung c9 pro
bütçeyi 1800 çıkarınca bunlara karar vermek zorunda kaldım(ixaomi bakamdım çünkü ekran kilidi koyulmuş teknosa personelide açamyınca inceleyemdim :( )
c9 favorim gibi oldu :) o büyüklüğü sosyal medyada bakınırken güzel olur. 6gb ram diyo heralde interneti de hızlıdır.???
Z5 alma sıkıntılı o
samsung c9 pro
S7 al

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
samsung c9 pro
S7 alabilirsen iyi olur. Piyasadaki en iyi kameralı telefonlardan biri. Ayrıca bir amiral gemisi ne de olsa diğerlerinden bir tık önde.

ayşe karaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl sıkıntılı ? çok kararsız kaldım, en baştada dediğim gibi fotolardan çıktı alrıım diye son olarak sony yönelmiştim 23.mp gözüme cazip gelmişti

epey.com da karşılaştırmada s7 - 91 puan // c9 pro - 86 puan almış, (neye göre yapılıyor puanlama halen anlamış değilim ? :) :) )
sony x5 göre puanları yüksek,

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
nasıl sıkıntılı ? çok kararsız kaldım, en baştada dediğim gibi fotolardan çıktı alrıım diye son olarak sony yönelmiştim 23.mp gözüme cazip gelmişti

epey.com da karşılaştırmada s7 - 91 puan // c9 pro - 86 puan almış, (neye göre yapılıyor puanlama halen anlamış değilim ? :) :) )
Telefonun özelliklerine göre veriliyor tabii ki. Mp artınca fotoğraf kalitesi artmıyor. Ama çıktı alacaksan mp'si yüksek telefon almalısın.

M

Murat Burç

SDN Okuru

Bir şeyler sallıyorlar işte yersen.
1900'e çıkın ithalatçı S7 alın kamerası en iyi model bu listedeki bence şuan piyasadaki 2. veya 3. en iyi kamera

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
Kalas tuğla sony telefonlarını ve c serisi samsungları eleyin. paranız varsa s7 / s7 edge yoksa mi5s alın en olmadı oneplusa bakın diyeceğim ama kadınlara pek önermiyorum