Hocam zenfone 3 de kamera ve batarya sorunu ne kadar çözülmeye çalısılsa da düzelmedi kamera odak sorunu var halaBen de üstteki arkadaşlar gibi zenfone 3 öneriyorum. çünkü hem şık, hem kamerası hem de batarya performansı yeterli seviyede hatta baya iyi. sadece arayüzü pek hoş değil bence ama o da kişisel zevk meselesi...
V10 dan iyidirNote 5 aldi.
--- Gönderi Güncellendi ---
Mecburen bunu onerdiler
İyi bayramlar , Note 5 'in kamerası bir tık daha iyidir G4 ve V10 dan nasıl kötü çekiyorkamerasi s7 iyi
V10dan kotu cikti
Zifiri karalikda bile lg g4 flassizz cekiyodu
Kamera konusunda yikildim
Ama marta ayinda primle beraber iyi kamerali bi telefon bakarim bozulmadan satmis olurum hic olmazsa elimdekini
Hepinize cok tesekkur ederim bilgi kurtlari her ne kadar tavsiyelerinize uyamasamda butceme uydum
Martta piyasasina gore yardim isterim
Iyi bayramlar dilerim
--- Gönderi Güncellendi ---sony xa1 ultra bu saatten sonra alınmaz. Piyasaya şişik fiyat 1900TL ile giriş yaptılar ve 2-3 aydır fiyatı 1750TL altına düşmedi.
OIS arka kamera yok, batarya düşük, ekran ppi oranı çok düşük, işlemci mediatek, kısaca ederi 1300TL civarı o yüzden alınmaz.
Ben sizin yerinizde olsam şartları zorlar 2100-2200TL aralığına Samsung S7 alırım. Kamera olarak çok başarılı bir cihaz.
İndirimleri takip ederseniz o fiyatlara alırsınız.
Aldim ama note5
Merhaba, ben lg v10 kullanıyorum. Memnun değilim. Bir kere çok ağır telefon, yarım saat ekrana bakarak elimde tutunca bileğim ağrıyor. Ekranı büyük, bu tercih sebebimdi ancak telefon ergonomik değil. Mesela samsung s7 edge nin ekranı v10 dan çok az küçük ve ergonomik. Kamerası da v10 dan daha iyi. Pili çok çabuk bitiyor. Günde iki kez tam şarj ediyorum, mutlaka yanımda şarj aleti bulunduruyorum. Bu arada geçen hafta arızalandı. Serviste iki haftada yapıldı, anakartı değişti fakat telefon geldiğinde yazılımı güncellememişler. Android versiyobu yükseltmeye çalışıyorum. Son sürüm mesajı veriyor fakat son sürüm değil. Bu yüzden bazı özellikleri kullanamıyorum. Mesela numara engelleme. Bende yeni telefon almak istiyorum, alacak olsam samsung s7 edge dşünürdüm. Pişmanım bunu aldığıma.merhaba, sdn ekibi
lg v10 almak istiyorum şuanki kullandığım telefon lg g4 dü, durup dururken anakrtı yandı kronik problemmiş garantisi bitti ve yapılması maliyetli,
v10 larda aynı promlem varmı yazmıyor nette,
veya 1000-1700 arası önerebileceğiniz telefon varmı (iphone hariç)
kamera önemli benim için genelde çekilen fotolardan çıktı alıyorum fotoğrafçıda,
son olarak sony xa1 ultra önerisi geldi ama ,,, bilemiyorum tabiii![]()
O fiyata a5 2017 var pişman etmez fotoğraf kalitesi güzelnasıl sıkıntılı ? çok kararsız kaldım, en baştada dediğim gibi fotolardan çıktı alrıım diye son olarak sony yönelmiştim 23.mp gözüme cazip gelmişti
epey.com da karşılaştırmada s7 - 91 puan // c9 pro - 86 puan almış, (neye göre yapılıyor puanlama halen anlamış değilim ?![]()
)
sony x5 göre puanları yüksek,
Biz a7 ayarlarda kasıyor diyoruz sen a5 öneriyonO fiyata a5 2017 var pişman etmez fotoğraf kalitesi güzel