Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg P710 (L7-2) aldım sorularınızı cevaplayabilirim
Ben 01/03/2014 tarihinde bimeksten lg p710 ( l7 ii ) marka model telefon aldim. Telefonumu aldiğimdan beri hiç verim alamadim. Telefonumda " emergency mode " yazip telefonum sifirlandi. Ayni hatayi 3 defa verdi izmir yasli elektroniğe gönderdim. Bana hep iade ettiklerinde yazilim yüklendi, genel bakim yapildi denilip iade edildi. Ayni hatayi tekrar verdi istanbulda ki lg perpa servisine gönderdim. Bana tekrar yazilim yüklendi, genel bakim yapildi denilip geri gönderildi. Telefonumu 5. Kez tekrar istanbula gönderdim. Servise arayip bilgi edinmek istiyoruz, karşimiza biri çikmiyor. Lg destek hattini arayip sorunumuzu anlatiyoruz, telefonu gönderin bakalim diyor. Kaç defa daha göndericez ? Telefonumun değişmesini istiyoruz diyorum, üzgünüz kriterlere uygun değil diyor. Sakin lg marka telefon almayin, ileride sorun çiktiği zaman sorununuza cevap bulamiyorsunuz.