Lg P710 (L7-2) aldım sorularınızı cevaplayabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG P710 kullanıcısıyım ekranı açarken ara ara siyah bi şekilde kalıyor bunu ne yaparak önleyebilirim cevabınızı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonu bu sene Agustos ayında aldım...O zaman cekındıgım fotograflar yedeklenmiş ve suan sılemıyorum AutoBackup adı altında sil tuşu yok bna yardım edın lıtfen...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
knock on güncelleme gelmiş videolarda gördüm türkiyeye ne zaman gelir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar ben lg l7 2 aldım çok güzel telefon fakat msj atamıyorum nedenini bilen varsa beni aydınlatabilirmiyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de bu modeli almayı düşünüyorum. Teknosa'da inceledim dün p710 modelini. Q Button çok güzel çalışıyor. Kamera'yı bu tuşa atarsanız aynı zamanda deklanşör görevi de görüyor. Ancak telefonnun menü geçişleri çok yavaş geldi bana. Class 10 bir sd kart kullansak menü geçişleri vs. hızlı ve akıcı hale gelir mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG Optimus L7 II aldım ama görüntülü arama var mı acaba nasıl yapılıyor varsa... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar hangi mail adresimi kaydedersem edeyim. bana mail geldiğinde maili açmam için gelen kutusuna girip yenile demem gerekiyor. kendiliğinden beni ana ekranda mail simgesinden ya da mesaj sesiyle uyarmıyor. nasıl düzeltebilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncellemeden sonra kameraya bağlanılamıyor hatası alıyorum bilen var mı arkadaşlar ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s a kareşim bende lg p710 aldım bu telefonda 3g görüntülü konuşma varmı acaba benimkinde görüntülü arama yapamıyorum sorun nedir acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar, yer olmasına rağmen uygulama yüklemeye çalışırken yetersiz hafıza alanı diyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh:telefonumu turkcelden aldım 720 tl ye ama telefonda 5 .gün oldu kamera hatası vermeye başladı bir acıldı bir acılmıyor böle telefon görmedm ama tlefonumdan memmundum bu durum soguttu :(

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
:huh:telefonumu turkcelden aldım 720 tl ye ama telefonda 5 .gün oldu kamera hatası vermeye başladı bir acıldı bir acılmıyor böle telefon görmedm ama tlefonumdan memmundum bu durum soguttu :(

Hard reset atın veya Fabrika ayarlarına geri döndürün. Orjinal romunu kurun bişiler deneyin mutlaka düzelicektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar lütfen biri cvp yazsın bende imei atılmıs bi l7 II var dün cihazımı lg pc suite ile güncelledim ve dil gitti ayrlarda dil yok :( dil attırmak yerine bi sitede buldum türk rom ları onlardan yüklicem ama pek kullanılan bir cihaz olmadıgı için internette saatlerce arastırmama ragmen rootlamayı ve rom atmayı bulamadım nolur anlayan birileri yardımcı olsun lütfen :((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bugün almayı düşünüyorum alıncak bi telefon mu acaba ben tangoyu görüntülü konuşmayı kullanan biriyim de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günler lg p7 2 ye usb bellek takılamıyor mu? ram fazla mı olmalı bu telefonun ram düşük sanırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sanırım bu telefonun sorunu çok şuan almaktan vazgeçtim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg l7 de ön kamera uygulaması var mı varsa kaç mgp.?
görüntülü konuşma yapılabilior mu.??
hemen cevaplarsanız memnun olurum. :blink:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg optimus l7 görüntülü konuşma nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben 1 ay önce LG p713 l7 aldım ve en gelişmiş telefonda bile olmayan özellikleri fark ettim çok güzel... fakat cigabaytı 2gb ne yapsam hafıza kartı yavaşlatır. ne yapmalıyım.:clap: