AneztesiPardusu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
[video=youtube;juvgUXnfTk0]http://www.youtube.com/watch?v=juvgUXnfTk0[/video]
winner G PROO adı gibi PROO
winner G PROO adı gibi PROO
xperia Z' ciler nerede ?
Sony'nin Geçmişten Beri Kendine Has Bu Tür Yazılımları Var.Peki bir muzik çalarına bakayım sony gibi ses veriyor mu?
Bir galeri ye girsene Bravia Engine 2 gibi görüntü kalitesi var mı?
Bir sony nin kulaklığını dinlesene Clear Bass var mı G de?
Bir kamera ya girsene G de Exmor lensi var mı?
Bir WALKMAN a girsene diğer mp3 Playerlar gibi mi?
Bir suya düşürsene G yi yine çalışacak mı?
Öyle ezmiş geçmiş gibi kelimelerle olmuyor,
Ben de samsung u taklitçi sanıyordum LG ymiş esas taklitçi.
Sony'nin Geçmişten Beri Kendine Has Bu Tür Yazılımları Var.
ßu Arada İyi Özetleyip Tanımlamışsın Birader.
bende onu diyorum işte ama millet anlamıyor . iyiki bir su geçirmez yani ben suan LG G PRO üzerine yogunlasıyorum o yuzden konuu güncel tutuyorum
En başta büyük bir zevkle izledim videoyu ikiside birbirinden güzel telefonlar birbirinden şık telefonlar.Videoya bakalırsa bana göre Lg'nin üstünlüğü var, ekranı daha büyük daha şık daha alımlı gibi geldi bana, donanım olarak daha üstün tabi Sony kötü diyemem ama seçimim Lg.Sony'nin tek artısı su geçirmeme olayı buda ne kadar gerekli tartışılır ben 10 seneden fazladır telefon kullanıyorum böle bi olay başıma gelmedi ve forumlarda dönen su testlerinide hiçbir şekilde yapmam.Bundan dolayı su geçirmesi benim için 2. planda. 1.plandaki isteklerime daha yakın olan telefon Lg.
alsınlar demiyorum hani özellikler hersey ortadayken Z'yi üstün tutuyorlar ya o komeditamam kötü telefon demiyorum ama eksiği çok TFT ekran İşlemci vs . ama alanda olablir saygı duyarım ama gelip Z , G'den üstün demesin
![]()