LG Optimus G PRO vs Xperia Z ( Zyi Gömüyor )

sahar03

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lg g Pro'nun Tasarımı Ne ßöyLe Çakma s3 ve Note2 Kırması Olmuş Adeta.
En Azından Sony'nin Geçmişten Bu Yana Kendine Has Modeller Arasında Tasarımı Var.
Lg optimus G Pro Eğer Lg optimus G'nin Bir Üst Modeli İse, İki Telefonda Optimus G Serisinden ve Art Arda Çıkan Modeller İse Tasarım Olarak Ortak Yanlarının Olmasını Tasvif Ederdim.
Tasarımda Samsung'u Örnek Alıyorsa "LG" Biraz Galaxy Serilerinede Örnek Almalı s3 ve s4 Tasarım Olarak Aynı Ailenin Modeli Oldularını Bu Konuda Biz Müşterile Gösteriyor ...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Xperia Z'lerde ölme problemi ortaya çıkmış, hiçbir neden olmaksızın aniden kapanıyor ve açılmıyormuş, Bazı kullanıcılar hard reset (güç tuşu + ses açma tuşu) ile cihazlarını yeniden çalıştırabiliyorlar ancak bazı kullanıcılarda da bu yöntem işe yaramıyormuş, Sony henüz problemi çözmemiş yeni güncelleme ile çözeceğini söylemiş.

Kaynak

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
illa telefonla denize girmek gerekmiyor. Türkiye' de birçok kişi telefonu sıvı teması yüzünden servislere gönderip, kullanıcı hatası raporuyla karşılaşıyorlar. En azıdan böyle bir sıkıntısı olmuyor Z kullanıcısının. Ayrıca ıslak mendille temizleyene kadar, çeşmenin altında temizlemek daha güzel oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G pro telefon mu allah aşkına. kusursuz işlemciymiş. sen onu benim külahıma anlat. kasaları değişsek anlamazsın bile hangisi hangisi diye. ayrıca evet arkadaşım denize telefonla giriyoruz. duşa da. telefonla arayan oluyor. denizdeyiz diye telefona ihtiyacımız olmayacak mı? ben cankurtaranım. napim telefonu fırlatayım mı birini kurtaracağım zaman? atlıyoruz suya telefon cepte

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu xperia z deki alttaki sanal tuşlar can sıkıcı oyun ve videolarda neden gitmiyor yada buna ekbir özellik ekleyip geliştirmeleri lazım bence Honami böyle olmaz.