LG Optimus Black V30A Resmi Olarak Türkiye İCS Çıktı !! 4.0.4 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Djfest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Djfest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet duyduğunuz doğru ama ben tereddütteyim daha bugün fransa rom'unu yükledim v30b .s şimdi sizce unroot yapıp sonra v30a türkiye yüklemelimiyim??

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Yasal yollardan yap kardeşim rootla ugrşama :)

Djfest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman şimdiki sürümü kaldırayım v30a yı yükleyeyim hemde garanti dışına çıkmamış olur :) bakalım deneyip haber vericem herkese :)

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
30 a yı yükledim başlık açayım diye geldim açılmış :D valla daha dün LG ye iyi sallamıştım. Bugün güncelleme geldi. Geç oldu ama sağolsunlar.

Djfest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30 a yı yükledim başlık açayım diye geldim açılmış :D valla daha dün LG ye iyi sallamıştım. Bugün güncelleme geldi. Geç oldu ama sağolsunlar.

kardeşim şimdide ben yüklüyorum acaba nasıl sen beğendin mi bi farkı var mı v30b fransa ile :)? kimse inanmıyordu ama lg yaptı yapacağını :D

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
ben LG de ilk defa ICS kullanıyorum. yani fransa 30b yi kurmadım hiç. Bugün alt başlıktaki sft ile almanya30b kurulumu yazısını okuyup o romu kurmak için telefonu pc ye bağladım. şansımı son kez resmi kanaldan deneyeyim dedim 30A çıktı karşıma. :D 2.3 e göre süper tabi. daha hızlanmış gibi geldi ama karar vermek için erken.

Djfest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben LG de ilk defa ICS kullanıyorum. yani fransa 30b yi kurmadım hiç. Bugün alt başlıktaki sft ile almanya30b kurulumu yazısını okuyup o romu kurmak için telefonu pc ye bağladım. şansımı son kez resmi kanaldan deneyeyim dedim 30A çıktı karşıma. :D 2.3 e göre süper tabi. daha hızlanmış gibi geldi ama karar vermek için erken.

Haha bende o yazıyı okuyarak almanya yerine fransayı kurdum işte ona bakarak akşam bi baktım v30a çıkmış tüh dedim şimdi geri eski sürüm yaptım v30a yüklemeye çalışıyorum :D da v20d görüyor ya zaten v20d kurulu :S

Bende v20d yüklü LGMobile Support Tool'dan yüklemiyor muyuz bu yeni güncellemeleri? orda taktığımda v20d diyor hala güncellenecek sürüm için :(

chevolution

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kdz doyası yerine ap.bin ve cp.bin linki paylaşabilecek var mı? Kdz yüklemeyi bilmiyorum.

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
v28 den beri ics kullanıyorum 3g yi açtığınız anda şarjın nasıl bittiğini farkedince lanet edebilirsiniz :)

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
LG PC Suite ile güncelledim. Çok daha güzel olmuş. Ama bu polaris office çalışmadı. Bunun yerine başka bir program mı geldi acaba?Çok faydalıydı. Sd karta girip ordan direk kurulum yapıyordum. Şimdi bunu nasıl hallederiz? Polaris office ücretsiz bir uygulama mı?Ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum....

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haha bende o yazıyı okuyarak almanya yerine fransayı kurdum işte ona bakarak akşam bi baktım v30a çıkmış tüh dedim şimdi geri eski sürüm yaptım v30a yüklemeye çalışıyorum :D da v20d görüyor ya zaten v20d kurulu :S

Bende v20d yüklü LGMobile Support Tool'dan yüklemiyor muyuz bu yeni güncellemeleri? orda taktığımda v20d diyor hala güncellenecek sürüm için :(
bende support toolda şuan güncellemeyi gördü kuruyorum...tekrar dene. yalnız 332 mbta çok uzun iniyor meraktan çatlıcam :D

Djfest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende v30b fransa yüklü türkiye ye v30b çıkarsa sonra denerim ama şuanlık fransa v30b iyi, türkiye v30a da fm radyo çalışmıyor bildiğim kadarıyla, bide polaris office yükleyemeyenler uygulama yöneticisi var ona girin orda polaris office'nin güncellemesi var onu yüklediğinizde çalışacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
30a da da radyo yok
root işlemi nasıl yapılır radyo için lazım

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Fransa romu kurun bence, son derece stabil. Yada Nemesis romunu yükleyebilirsiniz.
Telefonunuza flash atma yöntemi ile fransa romu yükleyebilirsiniz. Dosya linkleri ve anlatımı video da mevcuttur.

[video=youtube;IeFQEdu8JDQ]http://www.youtube.com/watch?v=IeFQEdu8JDQ[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ilk kez denicem bu v30a yı bilgisayara indirdim ama nasıl sorunsuz yükliycem yardım edecek var mı?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Yukarıdaki videoyu izler isen yükleme işlemini gerçekleştirebilirsin. ancak kdz ise indirdiğin dosya Optimus Black Rom Yükleme konusunu takip edebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende 2.2 yüklü ama v30 a yazıyo ve zaten son sürüm yüklü diyo ne yapmam lazımm acill yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
son güncelleme mevcut diyen arkadaş sunu yapabilir, cihzı kapatmasın lg mobile toolsu açıp gerekli driverları yükledikten sonra yeni yazılım mevcut olarak değiştiğini görecek . Recovery modda program yeni yazılımı görmüyor cihazın açık olması lazım.