arkadaslar 2 sorum olucak
1. si bu telefonda sesle mesaj yazma özelliği varmı
2.si de konumunuzu kaç sanıyede buluyor lütfen cevap yazın ona göre yarın gidip alıcam
lg update 4 programını indir telefonunu usb ye bagla o görür zaten telefonunu lg update 4 ü açtıgında telefon yazılımını güncelle yazar tiklayinca o yazılımı bulur sonra bişeyler çikar devam filan de o yüklerken telefona dokunma bende bugün yapicam güncellemeyi![]()
bu programın linki falan var mı??? geçen hafta lgnin sitesinden indirdiğim program güncelleme mevcut değil demişti
tessekkur ederım birde diğer sitelerde arka kamerasının yetersız oldugu yazıyor sizce böyle birşey varmı
benım gps deki yavaslıktan kastım bende suan wave 2 var ve yaklasık konumu en az 1 dakkıkada buluyor oyuzden sordum
1. sayfanın 3. resmı ile 18. sayfanın sondan ikinci resmı haric gerisi harika ama onlar bıraz karıncalı çıkmıs sankı
http://www.mediafire.com/?x259xpg5n0ln13h
ben buradan indirmiştim telefon yazılımı 2.2 ise bunu kruup ondan sonra telefonu bağlarsın
android sürümü: 2.3.4
baseband sürümü: xmm6160
kernel sürümü: 2.6.35
yapım no: grj22
yazılım versiyon: lgp970-v20d
merhaba herkese p 970 kullanıcıısıyım
sorunum su yondedır
telim arama yapmak ıstedıgımde cagrı sonlandırrıldı dıyor ve kapanıyor
nete bazen hııc gırmıyor
kımse bana ulasamıyor telefonum acık olmasına ragmen arkadaslarım telefonumun kapalı olmasından yakınıyor ama telım acık oldugunu gösterıyorum..acıl bır durumda benı yarı yolda bırakıyor bu lanet sey..
bu konuda ne yapmam lazım acaba?
daha once servıse bır kere goturdum 2 gun sonra gerı verdıler sımdı aslında servıse gıdıp yenı bır cıhaz talep edesım var ama verırlermı bılmıyorum..
yukarıdakı sorunlarla ılgılı bı cozumu olan arkadasım varsa bana yardımcı olabılırmı acaba ?
ılgınıze sımdıden tesekkur eder kolaylıklar dılerım..