LG Optimus Black-P970 2.3 Güncellemesi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Elm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aliry52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar 2 sorum olucak
1. si bu telefonda sesle mesaj yazma özelliği varmı
2.si de konumunuzu kaç sanıyede buluyor lütfen cevap yazın ona göre yarın gidip alıcam

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
arkadaslar 2 sorum olucak
1. si bu telefonda sesle mesaj yazma özelliği varmı
2.si de konumunuzu kaç sanıyede buluyor lütfen cevap yazın ona göre yarın gidip alıcam

telefonda sesli yazma var.

gps'de ise değişiyor konumuna göre. diğer cihazlara göre bir yavaşlık görmedim.

aliry52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tessekkur ederım birde diğer sitelerde arka kamerasının yetersız oldugu yazıyor sizce böyle birşey varmı

benım gps deki yavaslıktan kastım bende suan wave 2 var ve yaklasık konumu en az 1 dakkıkada buluyor oyuzden sordum

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arka kamerası gayet net resimler çekiyor onlar alt etmiş

doubt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg update 4 programını indir telefonunu usb ye bagla o görür zaten telefonunu lg update 4 ü açtıgında telefon yazılımını güncelle yazar tiklayinca o yazılımı bulur sonra bişeyler çikar devam filan de o yüklerken telefona dokunma bende bugün yapicam güncellemeyi :D

bu programın linki falan var mı??? geçen hafta lgnin sitesinden indirdiğim program güncelleme mevcut değil demişti

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
arka kamerası çok iyi cihazın. oldukça iyi bir arayüz ile tasarlanmış. mesela odak mesafesini ayarlayabiliyorsun. forumda sadece optimus black fotoğraflarıyla ilgili bir başlık bile var. sayfalarca resim dolu oradan detaylı görebilirsin.

cihazın benim görebildiğim tek sorunu yazılım. lg'nin sunduğu resmen cihazı öldürüyor. ancak geliştiricilerin sundukları cihazın gerçek hakkını veriyor. orjinal lg yazılımında boş durumda 100 mb ram göremezken zeus rom'da boş durumda 150mb ram kullanıyor.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

aliry52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1. sayfanın 3. resmı ile 18. sayfanın sondan ikinci resmı haric gerisi harika ama onlar bıraz karıncalı çıkmıs sankı

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
1. sayfanın 3. resmı ile 18. sayfanın sondan ikinci resmı haric gerisi harika ama onlar bıraz karıncalı çıkmıs sankı

o kadar foto arasından sadece 2 tanesi karıncalıysa demek ki iyidir black'in kamerası :)
bazı fotolar çıkmıyor bende o yüzden hangilerini kast ettiğini bilmiyorum ama fotoğraf çekerken titreme falan olmuştur diye düşünüyorum...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
youtube de gördüm,

kernel nova v11 ve cyanogenmod 7.1 RC 2 muhtaşem performans göstermiş.

Yanlız benim anlmadığım , cyanogenmod Anladığım kadarıya ROM , daha önce ROM değiştirdim 20b alman sürümünü kullanmaktayım.

Sorum şudur , kernel nova v11 nedir ve nasıl yüklenir bilgi verebilecek olan varımıdır ?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
+ zeus 3.2 kullanıyorum. bir de 360 launcher ı tavsiye ederim. ram kullanımı güzel. 230-250mb diye bir yorum buldum , kullanan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar,
Bir kaç gün önce LG OPTIMUS BLACK P970 aldım.
Ben bu telefonda GPS özelliğini kullanmak istiyorum. Kısacası internet bağlantısız uydu haberleşmesini istiyorum.
Google playden ücretsiz GPS TEST programını ve bir navigasyon programı indirdim kurdum.
Telefon GPS TEST programının "in view" kısmında 3-5-7 rakam herneyse işte; uydu buluyor görüyor, fakat bulunan uyduları "in use" kısmında sıfır olarak gösteriyor ve kullanamıyor, kısacası uydu ile haberleşme sağlamıyor. Uydu ile haberleşme sağlanamadığı için navigasyon programı da bir işe yaramıyor.
Bu sorunu yaşayan var mı?
Bu sorunun farkında olan var mı?
Bu sorunun çözüm yöntemini bilen var mı peki? :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sorun yaşamıyoruz , sürümün kaç ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android sürümü: 2.3.4
baseband sürümü: xmm6160
kernel sürümü: 2.6.35
yapım no: grj22
yazılım versiyon: lgp970-v20d

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
android sürümü: 2.3.4
baseband sürümü: xmm6160
kernel sürümü: 2.6.35
yapım no: grj22
yazılım versiyon: lgp970-v20d

cihazı rootlamadan, smart flash toolla ics test sürümüne geçebilirsin tavsiye cihaz o zaman kndine geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
root ne oluyor kısaca özetleyebilir misin?
smart flash tool bir program mı?
ics test sürümü dediğine göre; bu sanırım android gibi bir yazılım mı oluyor?
seni biraz yorcam madmex kusura bakma :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba herkese p 970 kullanıcıısıyım
sorunum su yondedır
telim arama yapmak ıstedıgımde cagrı sonlandırrıldı dıyor ve kapanıyor
nete bazen hııc gırmıyor
kımse bana ulasamıyor telefonum acık olmasına ragmen arkadaslarım telefonumun kapalı olmasından yakınıyor ama telım acık oldugunu gösterıyorum..acıl bır durumda benı yarı yolda bırakıyor bu lanet sey..
bu konuda ne yapmam lazım acaba?
daha once servıse bır kere goturdum 2 gun sonra gerı verdıler sımdı aslında servıse gıdıp yenı bır cıhaz talep edesım var ama verırlermı bılmıyorum..
yukarıdakı sorunlarla ılgılı bı cozumu olan arkadasım varsa bana yardımcı olabılırmı acaba ?
ılgınıze sımdıden tesekkur eder kolaylıklar dılerım..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
merhaba herkese p 970 kullanıcıısıyım
sorunum su yondedır
telim arama yapmak ıstedıgımde cagrı sonlandırrıldı dıyor ve kapanıyor
nete bazen hııc gırmıyor
kımse bana ulasamıyor telefonum acık olmasına ragmen arkadaslarım telefonumun kapalı olmasından yakınıyor ama telım acık oldugunu gösterıyorum..acıl bır durumda benı yarı yolda bırakıyor bu lanet sey..
bu konuda ne yapmam lazım acaba?
daha once servıse bır kere goturdum 2 gun sonra gerı verdıler sımdı aslında servıse gıdıp yenı bır cıhaz talep edesım var ama verırlermı bılmıyorum..
yukarıdakı sorunlarla ılgılı bı cozumu olan arkadasım varsa bana yardımcı olabılırmı acaba ?
ılgınıze sımdıden tesekkur eder kolaylıklar dılerım..

Diğer Aileden kullanıcılarında birşey varmı? yoksa sadece sizin telefonunuz damı sorun mevcut. ? Kontrol edermisiniz.. Sorun hala devam ediyor ise size önerim güncelleme yapmanız olacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cıktı arkadaslar ben yükledim 4.0.4 sandvich ayarlar filan cok değişti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet resmi güncelleme geldi. güncelleyin ve telefonunuz samsunga rakip olsun;)