LG Nexus 5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MagNiFiCenCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Donma olduğu zaman güç tuşuna 10sn kadar basili tuttuğunuz da telefon kendini resetliyor.

Not: liste varsa ekleyin benide , elimden geldigince yardımcı olurum

Eko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler nexus 5 almayı düşünüyorum önerir misiniz.Arayüzler arası geçiş nasıl,kamerası nasıl.birde bazı kullanıcılar çok ısındığını söylüyor yardım edebilecek var mı

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
beyler nexus 5 almayı düşünüyorum önerir misiniz.Arayüzler arası geçiş nasıl,kamerası nasıl.birde bazı kullanıcılar çok ısındığını söylüyor yardım edebilecek var mı

Dostum bana bir özel mesaj atsana? ordan seninle detaylı konuşalım.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Gün geçmiyorki yeni bir saçmalıkla kaeşılaşmayayım.arkadaşlar öncelikle bu cihazın 3g desteği varmı.internetimi 3g ile kullanabilirmiyim.mobil veriden bağlandığımda h işareti var.bir ayar yerine girdim LTE 3g vardı.bu LTE nedir.hangisini seçmeliyim.sorgulama yaptığımda cihaz 3g desteklemiyor diyor.bi el atın şu cahil kardeşinize.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Gün geçmiyorki yeni bir saçmalıkla kaeşılaşmayayım.arkadaşlar öncelikle bu cihazın 3g desteği varmı.internetimi 3g ile kullanabilirmiyim.mobil veriden bağlandığımda h işareti var.bir ayar yerine girdim LTE 3g vardı.bu LTE nedir.hangisini seçmeliyim.sorgulama yaptığımda cihaz 3g desteklemiyor diyor.bi el atın şu cahil kardeşinize.

3G olmayan cihazmı kaldı ya? 3g dediğimiz şu mobil veriden aldığımız internet görütünlü konuşma falan filan. Oparatörler görüntülü konuşmayı desteklemiyorlar o yüzden program yardımıyla Line vs tarzı programlarla 3g görüntülü konusabiliyoruz. LTE nedir bilmiyorum ama sadece 3g falan seçeneği varsa onu seç, 3gli bişileri seç işte. Bu arada Mobil veri kullanıcaksan görüntülü görüşmeyeceksen 2g seç o daha az batarya götürüyor.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
LTE=4G

Cihaz yurtdışı ve imeisi eski bir cihaz üzerine yapılmışsa 3G desteklemeyebilir. Bu imei ile ilgili bir durum.

İkincisi H yazısı HSDPA anlamına geliyor. 3G nin gelişmiş hali

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
LTE=4G

Cihaz yurtdışı ve imeisi eski bir cihaz üzerine yapılmışsa 3G desteklemeyebilir. Bu imei ile ilgili bir durum.

Benim G2 de 4g de var 3g de var ayriyetten HSDPA da var baktım :d

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar Nexus 5 in bataryası gerçekten rezalet, büyük bir hayal kırıklığına uğradım resmen. Her şey süper, ama batarya olmamış. İyi ki bir kuruş para vermedim cihaza. Satıp G2 almam lazım :(

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
batarya sıkıntı değil onun ilacını ben bulurum, ne kadar istiyorsun?

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
LTE=4G

Hocam imei felan korkutuyorsun beni :D
Telefondan IMEI bakıp sorgulattığımda resimdeki yanıtı aldım.

lYpEoE.png

Şimdi LTE seçili ama cihaz 3g kullanıyor bu da ülkemizde 4g olmadığı için doğrumudur?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Nexus 5 in bataryası gerçekten rezalet, büyük bir hayal kırıklığına uğradım resmen. Her şey süper, ama batarya olmamış. İyi ki bir kuruş para vermedim cihaza. Satıp G2 almam lazım :(

Bataryaya kameraya önem vermiyorsanız ve güncellemeye kafa takıyorsanız Nexus 5 kral telefondur. Yok ben bunlarsız yapamam diyorsanız almanız gereken telefon G2. Ben kameraya önem vermiyorum güncelleme isteyen biriyimdir bataryaya önem veririm. Ve custom rom işlerine girdiğim için Nexus5 tam benlik bir telefon. Aslında benim Türkiye garantili G2yi senle takas etmek isterim. Bir çizik hiç bişi yok spinger slim armoru var sağlam şu ana kadar hiç bir sorununu görmedim ama batarya sıkıntı işte. Şimdiye kadar elime geçen telefonlardan en tatmin edici batarya süresini sağlayan telefon benim için g2. Kullanmadan bişi diyemem n5 için. Eğer takas falan düşünüyorsan telefonun herşeyi temiz çizik yok kulaklığı salam kutu garanti vs vs ama bataryada cok önemli benim için o yüzden sıkıntı ya of...

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabar arkadaşlar. Ben de G2 var memnunum, fakat abime yeni bir telefon alıcaz. Nexus 5 almayı düşünüyoruz fiyat bakımından. Acil bir şekilde. Nexus 5'i önerir misiniz? Artıları ve eksileri nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Merhabar arkadaşlar. Ben de G2 var memnunum, fakat abime yeni bir telefon alıcaz. Nexus 5 almayı düşünüyoruz fiyat bakımından. Acil bir şekilde. Nexus 5'i önerir misiniz? Artıları ve eksileri nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.

Şarj ve kasa haricinde bi eksisi yok

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bizim evde var şarj berbat kasa G2'den çok daha sağlam bir his veriyor.kronik sorunu:Ekran beyazlaması,yandan bakınca renkler bembeyaz oluyo ips olmasına rağmen durum %90nında böyle bir de ahize sesi pek iyi değil ilk aldıgımız felaketti ahize sesi hemen doa ile yenisini aldık yenisi çok daha iyi ama yine tertemiz değil ses.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sarjı berbat derken G2'ye göre öyle,iphone'dan falan iyidir yani ortalama 3-3,5 saat ekran aldırıyor yine de.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Nexus 5 fiyatına G2 bulunuyo arada 100lira fark var,telefon hızı falan süper bence alınır ama ekrana dikkatli bakın alırken.ahize sesi de şansına kalmış.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 5 fiyatına G2 bulunuyo arada 100lira fark var,telefon hızı falan süper bence alınır ama ekrana dikkatli bakın alırken.ahize sesi de şansına kalmış.

Teşekkür ederim gidip bi LG mağazasına incelemek lazım. Tabi bulabilirsek.

alper1x6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herseyi iyide su sarj sorunu sonrunlu hemen bitiyo ileride gelicek güncelleme ile sorun cozulur insallah

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Şimdi diyeceksiniz nereden aldın arkadaş bu telefonu.Dakka başı birşey soruyorsun :D
Derdim neyse geliştirici modunu açtım:) Burada art modunu gördüm.Art modunu aktifleştirsem bütün bilgilerimi kaybediyor muyum ? Rehberimdeki kişiler nereye sekronlanıyor.Uygulamarımı nasıl yedeğini alıp tekrar yükleyebilirim ? :)