Lg Nexus 4 Türkiye.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raptap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, bu telefonun Türkiye'ye ne zaman geleceği konusunda gerek LG nin kendi resmi sitesi, gerekse çağrı merkezinden bilgi almaya çalıştım.

Ben: LG Nexus 4 TR'ye ne zaman gelecek?
LG Destek : Bu konu hakkında tarafımıza gelmiş olan bir bilgi yok.

Ben: Peki Türkiye'ye kesin gelecek mi bu ürün ?
LG Destek: Söylediğimiz gibi, Nexus telefonunun tanıtım videoları ve özellikleri dışında, tarafımıza hiçbir şekilde bilgi gelmemiştir.

Bazı arkadaşlar, 15 Ocak'ta gelecek diyorlardı ama o 15 Ocak olayı İngiltere ve Almanya için yani Yurtdışı içinmiş, Türkiye için hiçbir bilgi yok ürün hakkında, günlerdi hatta kimi arkadaşlar aylardır bu telefonu bekliyor ama sanırım Türkiye'ye pek geleceğe benzemiyor, gelse bile erken bir tarihte gelecek gibi görünmüyor.

Sizin yorumlarınız neler TR'ye halen gelmemesi ve Lg Destek hattının bile bu konu hakkında bir bilgisinin olmaması ?
Bu telefonu bekleyen benimle beraber kaç kişiyiz?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
oldugum yerde 1100 liraya satiliyor

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Nexus 4 için durumlar karışık görünüyor. Yakın zamanda geleceğini sanmıyorum umarım çok daha fazla gecikmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende hem nexus 4 ü hemde nexua 10 bekliyorum eğer gelmesse çok üzüleceğim...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşlar bu ürünler gelecek ama ileri bir tarih gibi gözüküyor, bir haber sitesinde Müjdemizi isteriz başlığı adı altında yazmışlardı ocak ayında diye.. bekliyoruz göreceğiz :D

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, Lg Nexus 4 sizce nasıl bir telefon, birde TR'ye gelicek mi , gelirse 8 GB mı yoksa 16 GB lığımı alınmalı?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=91659]raptap[/MENTION] aynı konuyu tekrar tekrar açmayalım Ayrıca Nexus 4 türkiye'ye gelir ama tarih ve fiyatı LG den başka kimse bilemez onlarda açıklama yapmıyor.

Ayrıca tüm incelemelerde 16 gb olanın alınması yönünde tavsiyelerde bulunulmuş.

raptap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Halen ses seda yok, bakalım ne zaman gelecek ve fiyatı ne kadar olacak. .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aylardır bekliyorum, ve hergün internetten araştırıyorum yenilikleri. dün ilk defa bakmadım nete, o anda teknosa satıp hemen bitirmiş. bu reva mı şimdi bana? tamam, şubat ayında teslim edeceklermiş ancak ben buna da razıydım!