Lg l7 2 gm discovery yoksa s3 mini sizce hangisi

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar belki artık sıkıldınız böyle sizce hangisini alayım konularından :yes: ama kusura bakmayın artık fikir danışmadan üstün körü telefon almakta olmaz.Şimdi bundan 9 ay önce lg l5 ile android dünyasına girdim daha akıllı telefonla yeni tanışmamdan dolayı l5 bayağı güzel bi şekilde kullandım.Beni memnun etti açıkçası ancak artık hem kasmaların artması hemde ekran kalitesinin düşük seviyede olması beni yeni telefon almaya sürükledi.Şimdidi hem f/p yönünden hemde ekran kalitesi daha iyi olan e birazda tipi güzel olan bi telefon arıyorum.LG L7 2 tipi güzel bi telefon ekran kaliteside kötü değil ancak ram olayı iyi değil.GMD mavi renkli olanı hem tip hemde ram olarak güzel ancak garanti veya başka sıkıntılarla uğraşmak istemiyorum.S3 mini ise ram de sorun yok ancak bana birz itici geliyor :turned: Bu üç telefonda şimdi 649 tl daha düşük veya yüksek satılan yerlerde var ama ben 649 tl olan yerden alacağım... BAŞLIKTADA DEDİĞİM GİBİ SİZCE HANGİSİ....

WanPorsia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM Discovery'e bulaşma sakın. Çok sorunlu bir telefon şuan babamda var. 3 hafta önce şarj soketi problemi için Telpa'ya verdik hala ses seda yok. Bana kalırsa S3 Mini veya Galaxy Trend Plus alabilirsin. Eğer telefondan çok beklentin olmazsa orta sekmentli bir cihaz olarak ben Galaxy Trend Plus'u tercih ederim. Hep fiyatı da 150 tl civarında daha ucuz.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
GM Discovery'e bulaşma sakın. Çok sorunlu bir telefon şuan babamda var. 3 hafta önce şarj soketi problemi için Telpa'ya verdik hala ses seda yok. Bana kalırsa S3 Mini veya Galaxy Trend Plus alabilirsin. Eğer telefondan çok beklentin olmazsa orta sekmentli bir cihaz olarak ben Galaxy Trend Plus'u tercih ederim. Hep fiyatı da 150 tl civarında daha ucuz.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler işte bir takım sorunlar derken bende bunları kastediyordum..Telefondan beklentim ekran kalitesi daha sonra ram vede tutuşu...Galaxy trend plus alanlar vardı pek hoşuma gitmedi..onu düşünmüyorum.S3 mini ise ekran kalitesi güzel ramde iyi ama dediim gibi tipini sevemedim bi türlü..LG L7 2 ye nedersiniz..

WanPorsia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG L7 2 bir arkadaşımda vardı. Temple Run gibi oyunlar falan kasma yapıyor. Ben tavsiye etmem. Bunun yerine bu fiyata L9 ya da Xperia L veya M modellerine bakabilirsin. Samsung'tan anladığım kadarıyla fazla haz almıyorsun :)

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
LG L7 2 bir arkadaşımda vardı. Temple Run gibi oyunlar falan kasma yapıyor. Ben tavsiye etmem. Bunun yerine bu fiyata L9 ya da Xperia L veya M modellerine bakabilirsin. Samsung'tan anladığım kadarıyla fazla haz almıyorsun :)
AYNEN :yes:

WanPorsia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende şey sorucaktım Galaxy Trend Plus sizce nasıl siz görmüşsünüz heralde arkadaşlarınızdan falan. Galaxy Trend ile arasında ciddi bir hız farkı var gerçekten. Siz ne düşünüyorsunuz bu telefon hakkında :)

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Plus yazısını sonradan gördüm gercekten bizmkilerde trend vardı onun hızı benim l5 ile aynı desem yeridir.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Başka cevap yazacak yokmu lütfen görüşlerinizi bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım gayet memnunum l72 yi kasma yok denecek kadar az :) ama galiba kamerada pempeleşme var discovery sakın alma ben aldım 550 mılyon zarara soktu beni bozulup durdu zor sattım :(

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
GM bence alma tamam görünüm felan hoş ama arıza oluyormuş, samsung desen oyuncak gibi herkesin elinde var, kendim LG L9 kullanıyorum memnunun arkadaşımda L7 II var performansını bilmiyorum ama elime aldım kasma yok ve şarj süresi mükemmel :thumbup1:

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kamera'ya Dikkat Edersen Xperia L.Xperia M'den Farkı Xperia L 4.3" 480x854 Ekran Var,8MP Exmor RS Kamerası Var.Diğer İşlemci,RAM Miktarı Aynı.Fiyat Açısındanda 200 TL Fark Var.Xperia M 599,Xperia L 799 TL.Bence Xperia L Al.Ama Fiyat Farkı Yoksa Xperia L.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Babanda oldu diye herkeste olacak diye bi sorun yok demi. Bu obyqrgidan kurtuluş Discoverye bulaşma sakin nedir abi çok sacmaliyorsunuz. Aralarındaki en iyi telefon Discoverydir Discoverye laf atan marka düşkünleri

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben aldım gayet memnunum l72 yi kasma yok denecek kadar az :) ama galiba kamerada pempeleşme var discovery sakın alma ben aldım 550 mılyon zarara soktu beni bozulup durdu zor sattım :(

Telefon 650 Lira 550 lira Zarar edip sattiysan 100 lirayami sattin biraz ufak atin ben 2 aydir discovery kullanıyorum daha kasma görmedim real racing 3 de 2 saat oynuyordum sadece tel isiniyor o kadar lütfen kullananlar ve doğru söyleyenler yazsin

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dostum 1 GB RAM şuana kadar 4 Güncelleme aldi Telefon Android 4.4 Kitkat mart ayında Türkiye de olacak Discovery için 2 Aydir tek bi kasma görmedim internet bizi desen 42 mbps e kadar cikiyor temalar görünüş harika kamera gündüz çekimi 8mp on hakkini veriyor gece için aynisini diyemiyorum DTS sound ve bas arttirici programla ses güzel kulaklik idare eder ramm seni 1.5 yol götürür LG l7 te güncelleme gelmez bu saatten son işlemci desen malum s3 mini parayla sobabyakiyorsan alabileceğin bir tel

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Biraz geç oldu ama cevaplarınız için teşekkürler discovery aldık artik 2 haftadan beri kullanıyorum şu an memnunum ufak tefek hataları var ama daha güncellemeler devam edecek o yönden skıkıntı yok

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Biraz geç oldu ama cevaplarınız için teşekkürler discovery aldık artik 2 haftadan beri kullanıyorum şu an memnunum ufak tefek hataları var ama daha güncellemeler devam edecek o yönden skıkıntı yok

Pardon ama ne hatasını gördünüz bu arada Hayırlı olsub

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bazen mesaj yazmak istediğimde dokunmatige 3 kere dokunmam gerekiyor

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Birde bildirim ışığı var ama tabi o hata değil ama inşallah gelir yakında özetle telefon güzel

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Dahili hafıza sorunu da vardı ancak oda çözüldü sonunda16gb tın hepsini kullanabiliyoruz ama durum biraz değişik. Şöyle anlatayım mesela 1gb lık mi oyun varsa bunun sadece 50mb tı uygulama yüklenmesi gereken yere yükleniyor gerisi diğer tarafta ama eğer oyun 300mb falan da hepsi uygulama yüklenen yerde oluyor