LG L5 II (e460) aldım

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 saat önce aldım eve geldim önce kasasına falan baktım sorun sıkıntı varmı diye ardından wifi bluetooth ses kamera ve tuşların kontrolunu yaptım. sonra marketten dead pixel test ile ölü piksel var mı diye baktım. Acaba başka kontrol edecek bir şey var mı ? şimdi şarja koydum dolsun diye. Arkadaşlar aranızda bu modeli kullanan varsa bilgi alış verişi yapalım ve bu konu altında deneyim ve gözlemlerimi alacak olan arkadaşlar varsa yardımcı olmak için yazacağım.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Kamerada bazen içine toz kalmış veya siyah nokta kalmış olabilir. İstersen bak ama çok düşük ihtimal.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
S2 demiştim sana önceden :) hayırlı olsun l5 in, güle güle kullan. Sana tavsiyem gta san andreas yükle ve full grafikleri ile oynamaya çalış :) sonucu bekliyorum

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamerada bazen içine toz kalmış veya siyah nokta kalmış olabilir. İstersen bak ama çok düşük ihtimal.
gözükmüyor hocam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S2 demiştim sana önceden :) hayırlı olsun l5 in, güle güle kullan. Sana tavsiyem gta san andreas yükle ve full grafikleri ile oynamaya çalış :) sonucu bekliyorum
hocam epey bir süre kullanmak zorunda olduğum için 0 almanın daha mantıklı olacağını düşündüm o yuzden aldım performansı bi yana bırakmak zorundaydım :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Hayırlı olsun, umarım pişman olacağın bir seçim yapmazsın kardeş, güle güle kullan. :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben okadar çok cihazda şebeke sorunuyla karşılaştım ki artık aldığım telefona sinyal kaybolduğunda alarm veren programlar kuruyorum ve 1-2 gün deniyorum. örenek program "no signal alert" olabilir. bunun dışında hoparlörünü test etmişsindir zaten diye düşünüyorum. pilde de problem yoksa işlem tamam :)

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben okadar çok cihazda şebeke sorunuyla karşılaştım ki artık aldığım telefona sinyal kaybolduğunda alarm veren programlar kuruyorum ve 1-2 gün deniyorum. örenek program "no signal alert" olabilir. bunun dışında hoparlörünü test etmişsindir zaten diye düşünüyorum. pilde de problem yoksa işlem tamam :)
evet hoparloru test ettim, pili ise şu an hala şarj aşamasında dolar dolmaz çıkartıp başlayacam kullanamaya :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende şubat ayında aldım telefonu telefonun tek sorunu ana ekrana geri dönerken ekran üzerindeki uygulamalar geç geliyor. Başka bir sorunu yok gibi. Ama RAM'i yüksek olsa canavar gibi telefon olur. Telefonda ne gibi bir virüs programı kullanıyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam Lg l5 (2) kullanıyorum. Bir çok android telefonda varmış bu sorun ama çözm bulamadım. Şimdi telefon arada bir şebeke yi bulamıyor kaybediyor. Bunun sebebi internet için gsm ve 3g geçişinde sorun yaşıyormuş ve şebeke gidiyormuş yaptığım araştırmaların sonucu bu yönde çözüm olarak ayarlardan interneti wcdam/gsm yerine sadece gsm seçin denmiş . Bu bir çözüm doğru bunu yaptıktan sonra tekrar şebeke gitmiyor ama bu kez internet çok yavaş ben 3g nin tadına varmak istiyorum..

M

Muhammet a

SDN Okuru
Bence ii bi telefon degil bende de var wi fi ve bluetoth sorunu basladı modem ler gozukmuyor bluetoth da açılmıyor 2gb yer var