LG L5 Aygıttan Yanıt Yok Hatası!!!!

çaylaktırtıl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Geceler Arkadaşlar telefonumun androidini güncellemek istiyorum bunun için pc me Lg Pc Suite IV yükledim programı başlat deyip telefonumu takıp ileri deyince Aygıttan yanıt yok hatası alıyorum Telefonum LG L5 yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler ss var fakat forumda yeniyim ekelemeyi bilmiyorum bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi Geceler Arkadaşlar telefonumun androidini güncellemek istiyorum bunun için pc me Lg Pc Suite IV yükledim programı başlat deyip telefonumu takıp ileri deyince Aygıttan yanıt yok hatası alıyorum Telefonum LG L5 yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler ss var fakat forumda yeniyim ekelemeyi bilmiyorum bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

Telefonun ayarlarından " SD Kart ve Telefon Belleği"ne girin " Yığın Depolama " seçeneğine işaretleyin veya kaldırın .Depolama birimi açmayın.

çaylaktırtıl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle teşekkürler fakat Telefon ayarlarında bahsettiğiniz gibi bi seçenek yok

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bende Optimus L9 var az çok aynıdırlar diye düşünüyorum. Önce LG Suite yazılımına gir programı güncelle. Güncelleme bittikten sonra program açık kalsın telefonu pc ye bağla ekranda LG Yazılımı'nı seç tam o sıra pc ye bir setup geliyor onu onayla biraz bekle bağlanır. En azından bende öyle.

çaylaktırtıl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumunuz için teşekkürler. LG Pc Suite IV programını kullanabilmek için öncelikle telefon ile programı senkronize etmek gerekiyor bunu yapmadan ise programı normal bir şekilde açamıyorum dediğim hata olduğu için de bunu yapamıyorum yani güncelleme falan kontrol edemiyorum bu konuda başka bir öneriniz var mı neler yapabilirim ?

çaylaktırtıl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım bu telefonla buraya kadar çok yetersiz bir telefondu zaten. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum arkadaşlar Nokia Lumia 820 mı ? LG L9 mu ? nedenleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
L7 kullanıyorum telefonu pcye bağladıgımda ilk LG PC Suite indirdi otomatik sonra onu yükledim

kullanadım

ayarlar - bağlantı seçenekleri - usb bağlantı seçeneği - LG Yazılım'ı seçerseniz olur

çaylaktırtıl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence o fiatlara l9 yerine xperia l donanımı daha iyi

Xperia L için kamerası çok kötü çekim yapıyor ve 1 fotoğraf çekmek için 2-3 basmak gerekiyor diyorlar onun haricinde gerçekten fazlasıyla iyi bir telefon sizce kamerası düzeltilir mi güncellemelerle? Teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

L7 kullanıyorum telefonu pcye bağladıgımda ilk LG PC Suite indirdi otomatik sonra onu yükledim

kullanadım

ayarlar - bağlantı seçenekleri - usb bağlantı seçeneği - LG Yazılım'ı seçerseniz olur

Bende de LG pc suite yuklendikten sonra ayni islemlerle devam ettim fakat o günden beri olmuyor bir türlü. Yorumunuz için teşekkürler

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG Optimus L9 ,

Büyük Ekranlı Olsun ama Orta Seviye Olsun Diyorsan Alınabilecek En İyi Telefon . Her işini rahatlıkla yapabiliyosun . Menü Geçişlerinde Takılma-Donma yok . Tavsiye Ederim .

çaylaktırtıl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sagda solda bu hatayi gorur veya bu hatayla karsilasirsaniz cozumu basit sd karti cikartip lg nin sitesindeki gibi yapin su an telefondayim o yuzden detayli anlatimi yarin pc den yapacam basit aslinda yanliz sunu soylemeliyim ki telefonun eski halinden eser yok sanki bi canavara donustu eskiden bi tanesini kaldiramazdi uygulamalarin simdi 10 tanesine birden bana misin demiyor temple run kasma 0 Teşekkürler LG

çaylaktırtıl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar hepinizin bildiği üzere 3-4 gündür LG optimus L5 telefonumun androidini güncellemeye çalışıyordum fakat lg pc suite ile yapmaya çalıştığımda Aygıttan yanıt yok hatası alıyordum ve çözümünü bi kaç basit yol deneyerek buldum Öncelikle sd kartı telefonunuzdan çıkartın daha sonra ise http://www.lg.com/tr/telefon-destegi/lg-E612-LG-Optimus-L5 linke tıklayıp aşağı doğru indiğinizde yazılım güncelleştirme seçeneği var burada adımlar yer almakta adımları izleyerek telefonunuzu güncelleştirmek mümkün bu gerçekten uzun süren bi işlem şimdiden kolay gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG E612 kullanıyorum . Bir mesaj üst üste 5 6 defa geliyor ne yapmam lazım ?
Kontor yuklediğimde otomatikman kontor gidiyor ne yapıcağımı şaşırdım son olarak numara nasıl engelleyeblıyrz lutfen yardımcı olurmusunz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg L4 Kullanıyorum ayarlaradan lg yazılımına felan geliyorum ekrana setup da geliyor normalde bunları yaptıktan sonra telefon dosyalarını grürdüm şimdi göremiyorum anlayan biri yadım ederse çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum lg l7 ve soruyorum lg suite yazılımına nerden giriceeeeeem!!!!!!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence nokia lumia 820 almalısın çünkü benim telefonum şuan lg l7 ve hiç bir uygulamayı doğru düzgün kaldıramıyor ve hemen uygulamadan atıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende l7 kullanıyorum aynı şeyleri yapıyorum ama olmuyor bilgisayara bağlayınca yine yükleme hatası veriyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de l5 kullanıyorum, pc suite ile bağlanamıyorum telefondaki resimleri şarkıları sd karta veya bilgisayara da taşıyamıyorum o yüzden güncelleme yapamıyorum yardım :(

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de l5 kullanıyorum, pc suite ile bağlanamıyorum telefondaki resimleri şarkıları sd karta veya bilgisayara da taşıyamıyorum o yüzden güncelleme yapamıyorum yardım :(

play storeden ftp server kur tele tüm resim ve videolarını pc ye taşıyabilirsin...