LG Kullananlar Kulübü

darquen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg optimus l9 p760 cep telefonu ve lg 42lv3550 led tv kullanıcısıyım

mamimusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3eda4u9e.jpg
eqezyjyd.jpg
Arkadaşlar LG G PRO LITE modeline 33 mb`lık bir güncelleme gelmiştir. Güncelleme ile Google Drive diye bir uygulama yükleniyor. İsteyen arkadaşlar Yazılım Güncelleme uygulaması ile güncelleme yapabilirler... :)

eyluldogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG L9 kullanıcısıyım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece pil sıkıntısı var o kadar. O da artık sanırım tüm akıllı telefonların sorunu. Kablolarla yaşamaya başladık resmen :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
3eda4u9e.jpg
eqezyjyd.jpg
Arkadaşlar LG G PRO LITE modeline 33 mb`lık bir güncelleme gelmiştir. Güncelleme ile Google Drive diye bir uygulama yükleniyor. İsteyen arkadaşlar Yazılım Güncelleme uygulaması ile güncelleme yapabilirler... :)

Dostum telefonundan aldığın ekran görüntüleri neden böyle pıtırlı pıtırlı gözüküyor ? Normaldede böylemi gözüküyor ? Bence bu bir problem.

mamimusti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır normali böyle değil resimden kaynaklı bi sorun... :) Lg Ekranlardan şüphem olmaz... :)

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
selam :biggrin: ben daha yeni üyeyim de size bir sorum olcak :)

geçen cuma kliksadan kampanyalı lg g2 aldım da daha gelmedi. bu 403k 404k olayı var. kliksadaki hangisinden oluyor. yardımcı olsanız:biggrin:

Mehmedemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar LG Optimus L5 2 kullanıyorum, ilk aldığımda sadece telefonu kapatıp açtığımda media dosyaları taranıyordu, şimdi neredeyse 10 dakikada bir tarama yapıyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

fikris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nexus 4 telefonun işlemcisi kaç bit arkadaşlar? Çok bakındım göremedim :D

berk05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 ye lg g3 temasi nasil indirw bilirim yardim ederseniz sevinirim google play stroredean olur mu ??

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LG G2 YE LG G3 TEMASI NASIL İNDİRW BİLİRİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM GOOGLE PLAY STROREDEAN OLUR MU ??

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LG G2 YE LG G3 TEMASI NASIL İNDİRW BİLİRİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM GOOGLE PLAY STROREDEAN OLUR MU ??

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 telefonun işlemcisi kaç bit arkadaşlar? Çok bakındım göremedim :D
Android işletiml sisteminde şuan için 64 bit işlemci desteği yok. ancak Android L ile 64 bit desteği sağlanacak. Lenovo A805e(s410) ve Lenovo Vibe X2 (mtk 6595) 64 bit işlemcili ama Android L sürümü çıkmadan şimdilik 64 bitin faydası olmaz...