acabuco4
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
öncelikle iyi günler,arkadaşımın telefonu kırılmıştı,hattını takması için 1 saatliğine bnm telefonumu verdim,sonra telefonu geri alıp bnm hattımı taktığımda telefonun simgelerinde wap bağlantısı olduğunu görüyorum o işaret çıkıyor,ama internete bağlantım yok,kontörüme falan bakmak istiyorum *123# yolu ile yapılamadı hatası verior kimseye telefon açamıyorum fln.Napmam lazım? 2senedir telefonumu kimseye kullandırmadım tek bir sorun olmadı,1 saatliğine arkadaşıma verdim telefonun .... Tek edindiğim bilgi, bi yapılandırma mesajı gelmiş hattını taktıktan 15,20 dk snra ona evet demiş.Ama sonra mesajlaşmaya devam edebilmiş kendi hattıyla.Şuan bnm hattım takılı ve hiç bir işlem yapamıyorum telefonu kapatıp açtım,bataryayı sim kartı çıkarıp tekrar fln taktım olmadı, yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar konunun yeri burası deil biliyorum,ama en azından 1 gün süreyle sorun çözülene kadar burda kalsın,bu bölümde daha fazla online var,konuyu cep telefonları bölümünede açtım ama en azından 2sinden birine cevap gelene kadar lütfen silmeyin konuyu.
Arkadaşlar konunun yeri burası deil biliyorum,ama en azından 1 gün süreyle sorun çözülene kadar burda kalsın,bu bölümde daha fazla online var,konuyu cep telefonları bölümünede açtım ama en azından 2sinden birine cevap gelene kadar lütfen silmeyin konuyu.