Lg kg200 sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
öncelikle iyi günler,arkadaşımın telefonu kırılmıştı,hattını takması için 1 saatliğine bnm telefonumu verdim,sonra telefonu geri alıp bnm hattımı taktığımda telefonun simgelerinde wap bağlantısı olduğunu görüyorum o işaret çıkıyor,ama internete bağlantım yok,kontörüme falan bakmak istiyorum *123# yolu ile yapılamadı hatası verior kimseye telefon açamıyorum fln.Napmam lazım? 2senedir telefonumu kimseye kullandırmadım tek bir sorun olmadı,1 saatliğine arkadaşıma verdim telefonun .... Tek edindiğim bilgi, bi yapılandırma mesajı gelmiş hattını taktıktan 15,20 dk snra ona evet demiş.Ama sonra mesajlaşmaya devam edebilmiş kendi hattıyla.Şuan bnm hattım takılı ve hiç bir işlem yapamıyorum telefonu kapatıp açtım,bataryayı sim kartı çıkarıp tekrar fln taktım olmadı, yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar konunun yeri burası deil biliyorum,ama en azından 1 gün süreyle sorun çözülene kadar burda kalsın,bu bölümde daha fazla online var,konuyu cep telefonları bölümünede açtım ama en azından 2sinden birine cevap gelene kadar lütfen silmeyin konuyu.

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım orda daha çok kişi olması seni sorununu çözmeyecektir, moderatörleri kızdıracaksın. Ben bütün son mesajlara yetişmeye çalışıyorum örneğin... Diğer konuya bir mesaj yazdım ama işe yarar mı bilmem? Sen orayı takip et en iyisi...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konunun doğru yere açılması sana edilecek yardımı hızlandırır. ;)

Bu konu kilitlenir. Diğeri aktif kalır.

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konunun doğru yere açılması sana edilecek yardımı hızlandırır. ;)

Bu konu kilitlenir. Diğeri aktif kalır.

Haklısın zaten konuya hakim olan kişi orada... Bilen zaten cevap verir senin konuna meraklanma...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Kilitlemek zorundayım.. İlgili yerden diğer konudan devam edin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...