• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG kendini topluyor mu?

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Arkadaşlar merhaba, son birkaç haftadır gördüğüm kadarıyla LG baya aktif, sizce geri mi piyasaya dönüyor?

Çıkmayan canda umut var derler. Piyasayı, dünyayı ve gidişatı okuyabilen, paradan önce insan beğenisini, markanın tuz-buz olan itibarını geri getirmeyi amaçlayan akıllı, bilinçli yöneticilere fırsat tanındığında neden olmasın? Geçmişin kötü izlerine, tortularına sünger çekip, amatör bir ruhla, aşk ve heyecanla işlerine sarıldıklarında, eminim çok da iyi yerlere geleceklerdir. Ne çektilerse kibirli yöneticilerden, aç gözlü ve iş bilmez angutlar yüzünden kaybettiler hep.

Olabilir en son duyduğum kadarıyla K61 telefonunu çıkarttı.Bence piyasaya iyi bir geri dönüş yapar.

Son düzenleme:
LG telefon pazarında söz sahibi olamaz. (Belki de istemiyordur)

Son düzenleyen moderatör:
Telefon konusunda toplayamaz MediaTek işlemci koymuş güçsüz ama televizyona yönelirlerse pazarın kralı olabilirler.

Bir toplanma var ama tası tarağı mı topluyor yoksa , harbiden mi toparlanıyor göreceğiz.

K61'ile iyi bir sinyal verdiler sanki. Ama ne olacak bilinmez.

İnşallah geri dönerler. Ben telefonlarını baya beğeniyorum. Performans konusunda iddialı olmadıklarından fiyatı yüksek gelebilir ama bazı özellikleri üst seviye yapıyorlar. Mesela v30+ modelinin ekranı muazzam. Çözünürlüğü diğer telefonlara göre ayrı seviyede. Ayrıca ses kalitesi de çok iyi. Adamlar ciddi ciddi telefona mini ses sistemi kurmuşlar. Bu iki özellik bile almak için sebep. Tabi fiyatı biraz yüksek oluyor haliyle. Biraz daha fiyatı uygun yaparlarsa pazarda kendi kitlesini kurabilir diye düşünüyorum.

LG şansını kaybetti artık. Çinli firmalar varken pazarda tekrar söz sahibi olamazlar.

can çıkar huy çıkmaz gene bişeyi kısacam diye eline yüzüne patlatır...