Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çıkmayan canda umut var derler. Piyasayı, dünyayı ve gidişatı okuyabilen, paradan önce insan beğenisini, markanın tuz-buz olan itibarını geri getirmeyi amaçlayan akıllı, bilinçli yöneticilere fırsat tanındığında neden olmasın? Geçmişin kötü izlerine, tortularına sünger çekip, amatör bir ruhla, aşk ve heyecanla işlerine sarıldıklarında, eminim çok da iyi yerlere geleceklerdir. Ne çektilerse kibirli yöneticilerden, aç gözlü ve iş bilmez angutlar yüzünden kaybettiler hep.
İnşallah geri dönerler. Ben telefonlarını baya beğeniyorum. Performans konusunda iddialı olmadıklarından fiyatı yüksek gelebilir ama bazı özellikleri üst seviye yapıyorlar. Mesela v30+ modelinin ekranı muazzam. Çözünürlüğü diğer telefonlara göre ayrı seviyede. Ayrıca ses kalitesi de çok iyi. Adamlar ciddi ciddi telefona mini ses sistemi kurmuşlar. Bu iki özellik bile almak için sebep. Tabi fiyatı biraz yüksek oluyor haliyle. Biraz daha fiyatı uygun yaparlarsa pazarda kendi kitlesini kurabilir diye düşünüyorum.