AhMeTT175
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Max 1400 fiyat araliginda lg g5 se mi xiaomi mi5 prime ımı huawei gr5 2017 yi mi onerirsiniz yoksa max 1400 fiyat araliginda baska bir cihazimi
Mi5S daha iyi bir telefon. Xiaomi'ye güvenebilirsiniz.Mi 5 s nasildir xiaomi ye givenilebilirmi
--- Gönderi Güncellendi ---
Benim icin 1. Kamerasi 2.bataryasi 3. Hızı 4. Tasarımı onemli
Neden ki? Her konuda Mi5S önde.Mi 5 s ama düşünürsen p9lite 2017 ye de bi bak derim
Olabilir. LG sıkıntılı.Lg g5 de olan kronik sorunlar (ghost screen vb.) g5 se de varmidir
Mi5S
bence x compact al çünkü sony Türkiye garantili ithalatçı alma sorun çıkarsa gider paranHepinize tesekkur ederim
1869 tl hb de senin bütçe ne kadarOne plus butcemi fazlasiyla aciyor p9 lite i da 16 gb oldugu icin dusunmuyorum. Hem de kamerasina pekte iyi demiyorlar
Max 1400 fiyat araliginda lg g5 se mi xiaomi mi5 prime ımı huawei gr5 2017 yi mi onerirsiniz yoksa max 1400 fiyat araliginda baska bir cihazimi
Ekli dosyayı görüntüle 26974
Ekli dosyayı görüntüle 26975
Ekli dosyayı görüntüle 26976
Xiaomi telefonlarının gece çekimi çok iyi değil üstelik görüntü sabitleme özelliği çok iyi değil ama performans açısından çok iyi.x compact ise tasarım olarak kötü ama eis desteği iyiZenfone 3 laser i de cok arastirdim yorumlarda cogu kisi memnun degil
Aynen bende senin gibi 4 telefon arasinda kaldim ( x combat mi 5 prime mi 5s lg g5 se ) yorumlardan anladim kadariyla lg g5 deki kronik sorunlar lg g5 se de yokmuş
Xiaomi Mi 5 Prime (64 GB) - LG G5 SE (Tek Hat) - Sony Xperia X Compact - Xiaomi Mi 5s (64 GB) Karşılaştırması - Epey