seyhmus21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 255
Sizce telefon alırsam hangisini almalıyım hangisini tavsiye edersiniz..
Ya zaten şimdi almayacağım ikisi arasında kaldım sadece S7 edge'teki Exynos işlemci kötüymüş LG ise batarya edge göre çok kötü 2800 kararsız kaldım s7 edge diyorum ama sonra usb type-c'li sn820'li Lg G5'e gönlüm kayıyor keşke ikisini birden alsamMerhaba,
Bunu konusmak icin daha erken cunku cihazlarin gelmesi ve incelenmesi gerek.
Samsung s7 ve s7 edge'in fiyatlari belli oldu. Lg g5'in fiyati daha uygun olabilir. Cunku g4'de boyle olmustu. Lg nin fiyat politikasi biraz daha asagida rakiplerine gore. G5 in boyle bir avantaji olabilir. Ama ben g5 de o alt bolgenin cikmasi konusundan supheliyim. Zamanla gevseme olursa orasi laçka olur.
Bir diger konuda cikan birkac sentetik test sonucunda sanpdragon 820 nin, exynos 8890'dan daha basarili oldugu gozleniyor. Buda onemli bir etken.
Kamera konusunda s7 nin kamera performansini gorduk. Oldukca iyi. Lg g5 inkini bekliyoruz.
Lg g5 fiyat ve islemcisi sayesinde bu sefer daha cok tercih edilebilir gibi.
İos'tan çok bunaldım android düşünüyorumsamsung s6 64 gb kullanıcıyım ( istemeyerek de olsa ) asla parasının telefonu değil bence konu dışı ama iphone6s alın
hayal kırıklığına uğrarsınız bence samsungla . one plus 3 çıkacak bekleyin onu alın . parasal zarara bari uğramayınİos'tan çok bunaldım android düşünüyorum
One plus 3 düşünmüyorum yaşadığım yerde garanti açısından çok sıkıntı çekerim ya samsung ya lghayal kırıklığına uğrarsınız bence samsungla . one plus 3 çıkacak bekleyin onu alın . parasal zarara bari uğramayın
Snapdragon, 820 islemcisinde akillandi. Onceki islemcilerinde a53 ve a57 cekidekleri ile yeteri kadar basari saglayamadi. Android grubundaki en buyuk islemci rakibi olan exynos'un 5433 ve 7420 modellerinin gerisinde kaldi. Bir onceki en buyuk basarisi snapdragin 800,801 olan qualcomm bu islemcideki basarisini ozel kullandigi krait cekirdeklerine borclu. Buna benzer bir basarida simdi 820 de yakalicak gibi duruyor. Cunku 820 'de de 801 de oldugu gibi ozel bir cekirdek kullaniyor. Kryo cekirdekleri ile iyi bir performans yakalicagini dusunuyoruz. Ve 801 gibi sevilen bir islemci olucak gibi.Ya zaten şimdi almayacağım ikisi arasında kaldım sadece S7 edge'teki Exynos işlemci kötüymüş LG ise batarya edge göre çok kötü 2800 kararsız kaldım s7 edge diyorum ama sonra usb type-c'li sn820'li Lg G5'e gönlüm kayıyor keşke ikisini birden alsam![]()
Samsung s7Sizce telefon alırsam hangisini almalıyım hangisini tavsiye edersiniz..
Samsung S6 ile iPhone 6S aynı fiyatta mı ? Karşılaştırma yaparken fiyatları göz önünde bulundurmak gerek.samsung s6 64 gb kullanıcıyım ( istemeyerek de olsa ) asla parasının telefonu değil bence konu dışı ama iphone6s alın
Bence s7 almalisin sonucta samsung yeni amiral gemisine yapabildigi en iyi islemciyi koymus.Sentetik testlerde exynos islemci one çıkıyor. tabiki sentetik testler gercek deneyimi vermez fakat s7 hem performans hemde tasarim konusunda seni mutlu edecektir. Bu arada bursada oturuyorsan bimex e gelmis gidip inceleyebilirsin.Ya zaten şimdi almayacağım ikisi arasında kaldım sadece S7 edge'teki Exynos işlemci kötüymüş LG ise batarya edge göre çok kötü 2800 kararsız kaldım s7 edge diyorum ama sonra usb type-c'li sn820'li Lg G5'e gönlüm kayıyor keşke ikisini birden alsam![]()
Lg g5 2799G5 500 lira daha ucuzsa alınabilir. Aksi halde S7 serisi al derim.
Lg g5 2799
S7 2.799
S7 edge 3.300