LG G5 mi Galaxy S7/S7 Edge mi

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Sizce telefon alırsam hangisini almalıyım hangisini tavsiye edersiniz..

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bunu konusmak icin daha erken cunku cihazlarin gelmesi ve incelenmesi gerek.

Samsung s7 ve s7 edge'in fiyatlari belli oldu. Lg g5'in fiyati daha uygun olabilir. Cunku g4'de boyle olmustu. Lg nin fiyat politikasi biraz daha asagida rakiplerine gore. G5 in boyle bir avantaji olabilir. Ama ben g5 de o alt bolgenin cikmasi konusundan supheliyim. Zamanla gevseme olursa orasi laçka olur.

Bir diger konuda cikan birkac sentetik test sonucunda sanpdragon 820 nin, exynos 8890'dan daha basarili oldugu gozleniyor. Buda onemli bir etken.

Kamera konusunda s7 nin kamera performansini gorduk. Oldukca iyi. Lg g5 inkini bekliyoruz.

Lg g5 fiyat ve islemcisi sayesinde bu sefer daha cok tercih edilebilir gibi.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Merhaba,

Bunu konusmak icin daha erken cunku cihazlarin gelmesi ve incelenmesi gerek.

Samsung s7 ve s7 edge'in fiyatlari belli oldu. Lg g5'in fiyati daha uygun olabilir. Cunku g4'de boyle olmustu. Lg nin fiyat politikasi biraz daha asagida rakiplerine gore. G5 in boyle bir avantaji olabilir. Ama ben g5 de o alt bolgenin cikmasi konusundan supheliyim. Zamanla gevseme olursa orasi laçka olur.

Bir diger konuda cikan birkac sentetik test sonucunda sanpdragon 820 nin, exynos 8890'dan daha basarili oldugu gozleniyor. Buda onemli bir etken.

Kamera konusunda s7 nin kamera performansini gorduk. Oldukca iyi. Lg g5 inkini bekliyoruz.

Lg g5 fiyat ve islemcisi sayesinde bu sefer daha cok tercih edilebilir gibi.
Ya zaten şimdi almayacağım ikisi arasında kaldım sadece S7 edge'teki Exynos işlemci kötüymüş LG ise batarya edge göre çok kötü 2800 kararsız kaldım s7 edge diyorum ama sonra usb type-c'li sn820'li Lg G5'e gönlüm kayıyor keşke ikisini birden alsam:):):)

antx105phellos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
samsung s6 64 gb kullanıcıyım ( istemeyerek de olsa ) asla parasının telefonu değil bence konu dışı ama iphone6s alın

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
hayal kırıklığına uğrarsınız bence samsungla . one plus 3 çıkacak bekleyin onu alın . parasal zarara bari uğramayın
One plus 3 düşünmüyorum yaşadığım yerde garanti açısından çok sıkıntı çekerim ya samsung ya lg

Hasan Fehmi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence s7 işlemci olarak lg ile benzer özellikler gosterir. Lg sirf samsungtan farklilik olsun diye cikabilen batarya yapti. Lg frends diye de siviyolar. Mesela fotograf cekmek icin bi aparat yapmislar ben onlarin aynisini telefondan da yapabiliyorum. Bir sure sonra lg nin bataryasi tak cikar yapa yapa yalama olabilir. S7 edge sirf kamerasi icin gene alinir. Daha ip68, tasarimi, bataryasi da var tabi.

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Bende İOS tan sıkıldığım android e geçeceğim ve bu ikisi arasında kaldım. Baya bi araştırınca gönlüm g5 e doğru kaydı. Bataryasınada tak çıkar yalama yapar diyen arkadaş sende sürekli çıkarıp takma batarya sonuçta bu kulaklık değil ki :D

Hasan Fehmi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim bildigim müzik dinlemek içinde bi aparati vardı g5 in onun içinde tak çıkar yapmak gerekiyor.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Ya zaten şimdi almayacağım ikisi arasında kaldım sadece S7 edge'teki Exynos işlemci kötüymüş LG ise batarya edge göre çok kötü 2800 kararsız kaldım s7 edge diyorum ama sonra usb type-c'li sn820'li Lg G5'e gönlüm kayıyor keşke ikisini birden alsam:):):)
Snapdragon, 820 islemcisinde akillandi. Onceki islemcilerinde a53 ve a57 cekidekleri ile yeteri kadar basari saglayamadi. Android grubundaki en buyuk islemci rakibi olan exynos'un 5433 ve 7420 modellerinin gerisinde kaldi. Bir onceki en buyuk basarisi snapdragin 800,801 olan qualcomm bu islemcideki basarisini ozel kullandigi krait cekirdeklerine borclu. Buna benzer bir basarida simdi 820 de yakalicak gibi duruyor. Cunku 820 'de de 801 de oldugu gibi ozel bir cekirdek kullaniyor. Kryo cekirdekleri ile iyi bir performans yakalicagini dusunuyoruz. Ve 801 gibi sevilen bir islemci olucak gibi.

Samsung'un bu yeni modelde kullandigi exynos 8890 islemcisi tabiki guclu basarili bir islemci. Ozelliklede grafik birimi tarafinda kullandigi mali t-880 mp12 gpu'su oldukca iddali.

Ama 820 nin usb type-c ozelliginin olmasi oldukca iyi. Exynos 8890'da bu ozelligin olmamasi bizi oldukca sasirtti. Samsung gibi teknolojiyi neredeyse bir adim onden goturen bir firma bu sefer geride kaldi. Bakalim onumuzdeki zamanlarda durum ne olucak. Ama lg g5 in kamera performansi da s7 gibi basarili olursa kesinlikle alinir bir telefonn. Hatta g5 in fiyati da s7 ye gire biraz daha uygun olabilir.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
samsung s6 64 gb kullanıcıyım ( istemeyerek de olsa ) asla parasının telefonu değil bence konu dışı ama iphone6s alın
Samsung S6 ile iPhone 6S aynı fiyatta mı ? Karşılaştırma yaparken fiyatları göz önünde bulundurmak gerek.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Seyhmus gordun lg g5 fiyati 2700 verilmez o para lg ye
Tavsiyem s7 edge.
Note 5 kullanan biri olarak on kamera daha iyi olmus arkada oyle bunu deneyimledim.
Simdiden hayirli olsun

melihahmetoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle s7.Çünkü tasarim ve performans bir arada. Lg g5 e performanssiz demiyorum fakat telefonu eline alinca insan biraz mutlu olmak istiyor.

melihahmetoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence s7 almalisin sonucta samsung yeni amiral gemisine yapabildigi en iyi islemciyi koymus.Sentetik testlerde exynos islemci one çıkıyor. tabiki sentetik testler gercek deneyimi vermez fakat s7 hem performans hemde tasarim konusunda seni mutlu edecektir. Bu arada bursada oturuyorsan bimex e gelmis gidip inceleyebilirsin.

ataince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
G5 500 lira daha ucuzsa alınabilir. Aksi halde S7 serisi al derim.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bence de S7 almalısın. LG neye güvenerek S7 ile aynı fiyatta çıkarıcak. Samsung çoğu konuda başarılı bir marka fakat LG son zamanlarda telefon ve televizyonlarda adını duyurmaya başladı. Samsung her ne kadar önceki telefonlarından iyi izler bırakmasa da son çıkarılan telefonları gayet iyi.

ataince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lg g5 2799
S7 2.799
S7 edge 3.300

G5'e verilmez bence. Çünkü değeri Samsungdan çok daha fazla düşüyor. 1 sene sonra 1250tlden satıldığında efsane koyar adama. Samsung S serisinin değeri de çok düşüyor. 1-2 ay bekle istersen acelen yoksa. Bu fiyatlara satamayınca düşürürler belki. Uzatma sadece önerini söyle dersen S7 Edge derim kardeş.