LG G5 Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

Alınır mı?

• Alınır

• Alınmaz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G5 fiyat performans açısından başarılı bir telefon gibi duruyor. Benim telefondan istediklerim beni uzun süre götürebilmesi, iyi bir performansının olması ve batarya ömrünün yeterli olması. G5 in tasarımı da bana güzel geliyor ve fazla sök tak yapmadığım sürece modüllerliğinin uzun vadede bir sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum . Sizce sonuç olarak G5 alınır mı alınmaz mı? Başka telefon tavsiyeleriniz var mı?

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
G5 kötü olan tek şeyi bence tasarımı ( bana öyle geliyor) ama sen beğenmişsin güzel diyorsan tasarımına al bence ihtiyacını karşılar

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Lg g2 ile g4 güzel diğerlerini beğenmiyorum.Tabi ekran problemi hepsinde var oda ayrı konu.

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
G2 kral g3 çöp g4 kral g5 çöp bence g6 da ortalığı sallamaya gelecek hazir olun

M

Murat Burç

SDN Okuru
G2 gerçek ve daimi kral g3 ortalıkta geziniyor öyle g4 çok şaibeli bir telefon bazı şeyleri çok iyi bazı şeyleri çok kötü
G5 çuval geçir iyi telefon tasarımı dert etmezsen alınır

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Yalnız bu tasarımı iphone yapmış olsaydı başta tutulmaz sonra herkes woow derdi neden çünkü iphone. Adamlar 1110 tasarımı yapsalar yine apple fanları mal mal beğenir bu olay çok saçma

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yalnız bu tasarımı iphone yapmış olsaydı başta tutulmaz sonra herkes woow derdi neden çünkü iphone. Adamlar 1110 tasarımı yapsalar yine apple fanları mal mal beğenir bu olay çok saçma
Naparsin işte bunlar note 7 deki iris ıphone'da olsa öve öve bitiremicekler ama samsung yaptı ya gereksiz

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani sizce ben güzel bir kılıfla bu telefonu 2-3 yıl sıkıntısız kullanabilir miyim? Donanımsal açıdan bunu bana sunabilir mi?

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Ya gönlün rahat olsun şimdiki android amiral gemileri bol keseden donanım koyuyorlar. Eskiden 512 mb ram vardi android telefonlarda şimdi 4 gb olmuş maşallah ama iphone halaa donanımı kısarak telefon yapıyor yazılımına çok güveniyor eğer iphone 7 ve sonrasında da donanımı iyi yapmazlarsa ios 11 veya 12 de tökezlerse o donanım kurtaramaz onları

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya gönlün rahat olsun şimdiki android amiral gemileri bol keseden donanım koyuyorlar. Eskiden 512 mb ram vardi android telefonlarda şimdi 4 gb olmuş maşallah ama iphone halaa donanımı kısarak telefon yapıyor yazılımına çok güveniyor eğer iphone 7 ve sonrasında da donanımı iyi yapmazlarsa ios 11 veya 12 de tökezlerse o donanım kurtaramaz onları
Hocam adamlar anladılar artık düşük ramla multi tasking olmuyor yoksa 6 dan 6se 1 gb gibi sert bir çıkış yapmazlardı