Z5 Premium, LG G5 , iPhone 6plus

Sizce?

• Z5 Premium

Kullanılan: 0 0.0%
  • LG G5

Kullanılan: 6 85.7%
  • İPhone 6 plus

Kullanılan: 1 14.3%
  • Diğer

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G5'in tasarımı sıkıntı değil. Benim telefondan istediklerim beni uzun süre götürebilmesi ve performanslı olup stabil çalışması. Aynı zamanda dayanıklı olması da lazım. Bu tanıma uyan sizce hangisi ve başka bir öneriniz var m?

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bence LG G5 performans açısından üzmez.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Z5 premium cam telefon bu yüzden dayanıklı denilemez g5 ise ona kıyasla daha dayanıklı olduğunu düşüyorum darbe anında modüler yapı çıkabilir bu sayede darbeyi absörbe edebiliyor. 6 plus ta almanı önermem 2 yıllık cihaz oldu o da z5 premium hem s810 dan yana sıkıntıları düzeldi densede ısınamadım ben şahsen S7-note 5 desem onlarda cam g5 daha iyi dayanıklılık ve performans kısmında.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Andiroid işletim sistemi kullanmak istiyorsanız;

Seçenekleriniz arasında sd820 işlemci gibi güçlü bi işlemciden gücünü alan aynı zamanda çok kaliteli bir ekrana ve çift kamera sayende geniş açılı fotoğraflar ve videolar çekebilen aynı zamanda usb type-c bağlantısıyla yenilikçi bir telefon olan LG G5'öneririm.

İos işletim sistemi kullanmak istiyorsanız;

İphone 6plus yerine 6s öneririm birtek bataryadan feraget etmiş olursunuz ama onun haricinde her yönden üstün bir cihaz sahibi olmuş olursun. iki sene sonra iphone 6plus'ın yetemedi yerlerde 6s ilk günkü performansını koruyor olucak. düşük ekran çözünürlüğüyle A9 işlemcisiyle beraber çok ciddi performans veren bir cihaz. Ön kamerası 5mp ve arka kamerası 12 mp. Daha kararlı bi parmak izi okuyucu ve teknolojide yenilik olan 3D touch özelliğine sahip bir cihaz olduğundan dolayı 6s'i öneririm.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
İPhone 6 çok güzel bizim arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla.:)