LG G5 Almalı Mıyım ?

Almalı mıyım ?

• Al

• Alma

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Past simple tens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Tasarımı sıkıntı değil .Güzel bir kılıfla kullanmayı düşünüyorum. Benim için telefon performanslı olup stabil çalışmalı . Batarya performansı da iyi olmalı . Aynı zamanda bana 3-4 yıl gibi bir kullanım ömrü sunmalı. Sizce G5 beni bu açılardan memnun edebilir mi ? Telefonun ne gibi sıkıntıları var ? Aynı fiyat bandında daha iyi bir telefon alabilir miyim ?

Reaksiyon puanı
31
Eder tasarım konusunda çok eziyorlar telefonu dün inceledim o kadar kötü bir tasarıam sahip değil önden güzel duruyor arkasıda kötü değil yani böyle çöpe atılacak derecede

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Bence biraz sorunlu bir cihaz. Alma derim

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Malzeme kalitesi fiyat segmetine göre düşük ve biraz sorunlu bir cihaz. Bence alma

Stilex Jel

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bilişim sektörü çalışanıyım. Teknoloji ürünlerinin yetkili servisteki aşamalarının takibini sağlıyoruz. LG süründürüyor adeta insanları. Tavsiye etmem satış sonrası destek sorunlu...

Şahsi kanaatim tecrübeme de dayanarak HTC 10'u incelemen olacaktır.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bence fena değil alınabilir.

Past simple tens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunlu telefonlar genel olarak 604k serisi yani daha önce üretilen cihazlar oluyor. Fakat ben 606k serisi cihazları tercih etmeyi düşünüyorum . İnternetten baktığım kadarıyla 604k serisi dışı sorunu olan çok çok az insan var . Alma diyen arkadaşlar sebepleriyle birlikte yazabilirse daha iyi olur .

sally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bilişim sektörü çalışanıyım. Teknoloji ürünlerinin yetkili servisteki aşamalarının takibini sağlıyoruz. LG süründürüyor adeta insanları. Tavsiye etmem satış sonrası destek sorunlu...

Sony de insanları süründürüyor mu acaba ?

Umut Can ORAL

Asistan
Reaksiyon puanı
17

Adam ekmek yediği tekneyi dürüstlükle yanlışını söylüyor helal olsun :D

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Almanı tavsiye etmiyorum HTC10 modelini düşünebilirsin.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben istanbul bilişimden zamanında lg g2 aldım başarı garantili kendim doğuda oturuyorum taa istanbula yolladım 3 sefer 3 sefer de yapıp yolladı adamlar 2 haftayı da hiçbir zaman geçmedi yapmaları.Eğer başarı garantili bulursan al.Htcye bence bulaşma anakartları dandik oluyor eğer bir sorun çıkarsa çok uğraşırsın servisi ile tabi hiç sorun da çıkmayabilir eğer ben çok şanslıyım bişey olmaz dersen ayrı konu tabi o zaman htc de alabilirsin.Lgde en fazla olan sorun ekran sararma ve ghost screen garantiye yollayınca gerekeni yapıyorlar.G5i beğendiysen başarı garantili alabilirsin.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhaba
Tasarımı sıkıntı değil .Güzel bir kılıfla kullanmayı düşünüyorum. Benim için telefon performanslı olup stabil çalışmalı . Batarya performansı da iyi olmalı . Aynı zamanda bana 3-4 yıl gibi bir kullanım ömrü sunmalı. Sizce G5 beni bu açılardan memnun edebilir mi ? Telefonun ne gibi sıkıntıları var ? Aynı fiyat bandında daha iyi bir telefon alabilir miyim ?
Bence lg g5 lg nin kötü amiral gemilerinden birisi.Fiyatına göre alınır bir model sadece.Modüler olmasının hiçbir anlamı yok sadece para tuzağı.Aksesuarları çok pahalı.O fiyata çok daha şık daha performanslı kamerası daha iyi s7 öneririm şahsen.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
g4 den sonra ben güvenip almam.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
tabikide s7 mi g5'mi derseniz açık ve net s7 derim ama fiyat farkını bütçeyi göz önüne almak lazım.Bütçe varsa s7 parasının hakkını veren bir telefon bence.Note 7 çıktı ama hak ettiği fiyat 3000 bence.S7 2000 civarına bulunabilirse tadından yenmez.