LG G4'ün Resmi Görüntüleri Sızdırıldı .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tys23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
G’nin merakla beklenen ve 29 Nisan’da İstanbul’da tanıtılacak yeni amiral gemisi artık iyice ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde bir kılıf firmasının reklam görsellerinde beliren LG G4, şimdi resmi görüntülerinin sızdırılmasıyla birlikte tamamen ortaya çıktı.Geçtiğimiz hafta LG’nin yayınladığı reklam filmiyle S6 gibi güçlü bir kameraya sahip olacağı anlaşılan LG G4’ün netleşen özellikleri şöyle:

• 5.5 inç 1440×2560 piksel Quantum ekran
  • Snapdragon 808 işlemci
  • 16MP f/1.8 lens arka kamera
  • 8MP ön kamera
  • 3000mAh batarya
  • Android 4.4.2 (Andorid 5.0’a güncellenebilecek)

q476zQ.jpg
    [/URL][/IMG]
  • Rakiplerine karşı nasıl bir sonuç alacağını henüz söylemek erken olsa da, HTC One M9 ve Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ile sıkı bir rekabet olacağı kesin.
    Aşağıda LG G4’e ait sızdırılan resmi görselleri inceleyebilirsiniz.

QRbDjG.jpg
    [/URL][/IMG]

XBOVZj.jpg
    [/URL][/IMG]
    blNqP0.jpg
    [/URL][/IMG]
    58WPjl.jpg
    [/URL][/IMG]

Ekli dosyayı görüntüle 9877

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar afedersiniz de LG G3 bile Android Lollipop olmuş iken niye LG G4 Android 4.4.2 olsun. Ayrıca fotoğraflara bakarsak sitem arayüzünden bir görüntü alınmamış sadece kilit ekranı var. Yani daha belli değil gibi görünüyor.
Telefonun tasarıma bakarsak, "Samsung'a benzetmeyelim ama deri olsun" gibi bir şekil ortaya konmuş. LG G Flex 2'nin önü ile aynı tasarım arkası ise makyajlanmış LG G3. G3'ün kamerası çok iyiydi bu F1.8 aperatür ile sınırları bayağı zorlayacak cinsten. Fakat telefon yeni bir amiral gemisi değil, üzerine gelecek şekilde bir model oluşturulmuş.
Performans konusuna gelecek olursak insanlar hala donanıma bakıyor "Aaa bunda Snapdragon 810 yok bundan bi' iş olmaz" gibi şeyler gördüm. Arkadaşlar bakın donanıma ve Antutu testlerine bakmayın, ego tatmini desek saçma bir hal alıyor. Qualcomm zaten işi bayağı bozdu MWC'de HTC One M9 çıktığı gün adamlar Snapdragon 820 işlemcilerini duyurdu. Snapdragon 808 işlemci testlerde zaten S6'nın bi tık gerisinde kalmış. S6'da çok güçlü bir cihaz akabinde. Ayrıca hız bakımından da yeni arayüz ile güzel olabilir. Ve en önemlisi ise fiyat politikası, LG G3 hemen düştü şu anda 1399 TL'ye 32 GB modelini bulabiliyorum yani LG G4'de plastik olduğundan görünüşe göre ucuz gelirse 1800-2000 TL arası oldukça satar. LG G3'de bir çok insandan kasma, menü geçişlerinde takılma gibi şeyler okudum, bunlar giderilmişse bu telefon tamamdır.