LG G4 vs Sony Xperia Z5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ohmg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
bu iki telefondan sizce hangisi arkadaşlar? LG G4 ekran konusunda öndeyken Sony kamera konusunda önde gibi ama G4'ün kamerası da süper ayrıca Xperia Z5 S810 ve fingerscanner'a sahip, her iki telefonda da 3GB ram var cidden çok kararsız kaldım daha önce hiç LG kullanmadım tereddütlerim var ama kamerasındaki OIS mükemmel çalışıyor ufak el titremeleri ekrana yansımıyorken Sony tarafında steadyshot o kadar da başarılı değil.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bana kalsa ikiside alınacak cihazlar değil ısınıyorlar. Ama z5 daha iyi batarya ömrü sunuyor ve işletim sistemi biraz daha kararlı kamerada G4ün otomaik modu çok kuvvetliyken z5in manuel modu ile yapabileceğin g4ün önüne geçer. Sony yazılımını düzeltti güncelleme ile deniliyor ama hala oturmuamış diyenlerde var ısınma sorunu çözüldü diyen var 810dan ötürü çözülmedi diyen var.Eğer sony kamera yazılımı düzeldiyse ve sd810 ısınma sorunu çözüldüyse en azından azaldıysa z5 daha mantıklı olur.Bunu z5 kullanıcları kulübüne sormak gerekiyor

ozeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z5 ile g4 kıyaslanmaz. Kesinlikle z5

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
bende Z5 düşünüyordum zaten. Xperia XZ çok hoşuma gitti ama pazara girip fiyatının düşmesini bekleyecek kadar vaktim yok bide UFS 2.0 ve USB 3.0/3.1 olmayışı üzdü.