1500~2000 TL Arası Telefonların hangisini seçmeliyim? (Detay konuda)

TELEFON ÖNERİSİ


  • Kullanılan toplam oy
    6

Bu konuyu okuyanlar

Armağan UYSAL

Asistan
Katılım
12 Eylül 2016
Mesajlar
111
Reaksiyon puanı
23
Puanları
18
Yaş
31
Arkadaşlar ben ortalama 1500-2000 arasına bir telefon almak istiyorum. Belki zorlarsam 2200 de olabilir bu. Önemli kısmı o değil açıkçası
İstiyorumki şimdi alayım 4 5 yıl sıkıntısız kullanayım bana dert tasa çıkartmasın. Özellikle kronik ciddi sıkıntıları olmasın.
S810 çok sıkıntılı ve ısınma problemleri sık yaşanan bir işlemci olduğu için genelde kafamda onu kullanan telefonları çıkarttım.
Kafamda LG G5 , Sony Xperia Z3 Plus (Z3+) , LG V10 , Xperia Z5 var.. Şimdi Xperia'lar S810 kullanıyor. Z5, ismi büyük olmasına rağmen kendinde ufak hatalar var ve can sıkıcı (kamerası ve S810 olması vb gibi)
Ancak Z3+ gerçekten hoşuma gitti ve o telefonla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.
LG G4 var kardeşimde ve LG G5'inde güzel olduğunu düşünüyorum (tasarım hariç). LG G5 içinde yorumlarınızı bekliyorum.
Diğer bir yandan V10 neden pahalı anlamadım ve telefon iyimi kötümü onuda anlamadım. DDR3 ram kullanıyor. Hele onu hiç anlamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.

Son olarakte LG G5'in 3 versiyonu var Dual, Normal ve Speed.. Aralarındaki farklar neler genel olarak ve ne gibi katkılar sağlar yada ne gibi dezavantajları var.

DipNot: Samsung istemiyorum, kendi görüşüme göre Telefonu satıp sonrada ezen tek şirket. O sebeple yanaşmak dahi istemiyorum.
Apple ise öyle bir telefon yapıyor ki çok iyi olmasına rağmen nedense hep düşük kalıyor her özellikte. Tamam şık ve akıcı. Ama neden patetes gibi fotoğraf çekiyor benzer fiyatlardaki diğer telefonlara göre. İlla 3-4 bin mi vermek lazım 5inç bir telefona.
Ekstradan Iphone 5 SE varmış (çevremde öven oldu telefonu). O konuda da tam bir bilgim yok. Kullanıcısı varsa yorumları benim için değerlidir.

Teşekkürler saygılar..
 

Armağan UYSAL

Asistan
Katılım
12 Eylül 2016
Mesajlar
111
Reaksiyon puanı
23
Puanları
18
Yaş
31
Bu arada konuya ekleyemedim ama yorum olarak belirteyim.
Beklentilerim akıcı bir arayüz ve hatasız sorunsuz bir telefon. Aman kastı kapandı aman ısındı gitti olmasın.
ve benim için en önemlisi hem fiziksel dayanım (yıllara yenilmesin) hemde BATARYA dayanımı.
Ben faceden çıkmam yerine göre. Pc'ci biriyim o sebepten telden çok fazla oyun oynamam yada video çok izlemem.
Ancak 4-5 yıl sorunsuz götürmesi için ve belki oyun konusunda fikrim değişir diye sağlam bişiler olsun ilerde bana farklı telefon aratmasın kolay kolay.
Bunu konuda belirtmedim. Düzenle kısmı çıkmıyor. Editörler görüp ilgilenirse sevinirim :)
 
Üst