Deluxe alıcaksan deluxe al ultra alıcaksan g4
Kamera ve ekran deneyiminde g4e rakip çıkabileceğini sanmıyorum batarya konusunda ciddi manada fark atar ama ultranın kaç liraya geleceğide belli değil note 4 de alabilir ultranın neresi üstün sorması ayıp bataryadan başkaEkran boyutu bir dezavantaj sayılacaksa zenfone 3 ultra'nın tek eksi yanı budur. Onun dışında zenfone 3 ultra, g4'ten birçok noktada üstün durumda.
Kamera ve ekran deneyiminde g4e rakip çıkabileceğini sanmıyorum batarya konusunda ciddi manada fark atar ama ultranın kaç liraya geleceğide belli değil note 4 de alabilir ultranın neresi üstün sorması ayıp bataryadan başka
Deluxe alıcaksan deluxe al ultra alıcaksan g4
Ekran boyutu bir dezavantaj sayılacaksa zenfone 3 ultra'nın tek eksi yanı budur. Onun dışında zenfone 3 ultra, g4'ten birçok noktada üstün durumda.
kamera konusunda g4 ile amiral gemileri yarışabilir ancak.
lakin bootloop sorununa firmanın yaklaşımı mide bulandırıyor biraz.
örnek foto g4 ile çekildi. (saat 11 de gözün gördüğünden daha aydınlık çıktı. raw çekildi editlendi)
![]()
yeterli ışıkta zenfone 3 deluxe daha iyi sonuç verecektir çünkü 23 mp.Zenfone 3 Deluxe'de Süper Amoled teknolojisi bulunuyor. Bu da daha net ve güzel resimler sunuyormuş. IPS Lcd ise daha gerçekçi görüntü sunuyormuş. Bu açıdan baktığımızda LG G4 daha gerçekçi, Deluxe ise daha net ve keskin görüntü sunabilir diyebilir miyiz? Bu arada LG G4'ün gece çekiminin amiral gemileriyle yarıştığına katılıyorum. Ona Deluxe'de yetişemez fakat normal bir çekim için düşündüğümüzde ne dersin?
yeterli ışıkta zenfone 3 deluxe daha iyi sonuç verecektir çünkü 23 mp.
fakat deluxe modeli çok büyük. sanırım asus cihazları küçük yapma olayını beceremiyor. zira 5.5 lik zenfone 3 modelinde kamera 16 mp ve ekran kasa oranı daha düşük yani daha kalın çerçeveler var. bu konuda samsung, lg ve mediatek işlemcili bazı cihazlar bayrak taşıyor.
şahsen 5.7" ekranlı bir telefonu tercih etmem zira 5.5" lik g4 ü bile zor tutuyorum elimde. büyük ekran güzel ama taşınabilirlik de önemli.
yürürken dengemi bozacak cihazlara gerek yok bence
amoled daha iyi gösteriyor diye kim dedi sana lg g4ün 2k ıps ekranı en gerçekçi renkleri veren piyasada microsoft 950 xl note 5 s7 ailesiyle birlikte en iyi ekran deneyimini sunuyor 1080p bir ekranın 2kdan daha iyi olmasının imkanı yokZenfone 3 Deluxe'de Süper Amoled teknolojisi bulunuyor. Bu da daha net ve güzel resimler sunuyormuş. IPS Lcd ise daha gerçekçi görüntü sunuyormuş. Bu açıdan baktığımızda LG G4 daha gerçekçi, Deluxe ise daha net ve keskin görüntü sunabilir diyebilir miyiz? Bu arada LG G4'ün gece çekiminin amiral gemileriyle yarıştığına katılıyorum. Ona Deluxe'de yetişemez fakat normal bir çekim için düşündüğümüzde ne dersin?
mp herşey değildir mp herşey olsaydı 12 megapixelli s7 edge ve htc 10 şuan en iyi kamera olarak gösterilmezlerdi daah önce söylediğim gibi deluxe almıcaksan g4 alArkadaşlar konuyu açmadan önce bende biraz araştırma yaptım da üçünün de birbirlerine nazaran iyi yönleri var fakat kritik özellikler daha önemli. Mesela Zenfone 3 telefonlarının mp i G4 e göre daha iyi fakat G4 ün de ekran çözünürlüğü daha iyi. Mesela sanırım ultra 8 çekirdek ama işlemci hızı az Deluxe'ün çekirdeği az hızı fazla. Bu şekilde düşündüğümüzde şu daha iyi performans verir diyebileceğiniz var mı? Birde kasa sağlamlığı için ne diyorsunuz? Asus'un bu yönde biraz sıkıntısı olduğunu duymuştum fakat bu yeni modelde metal kasa kullanmışlar sanırım.
amoled daha iyi gösteriyor diye kim dedi sana lg g4ün 2k ıps ekranı en gerçekçi renkleri veren piyasada microsoft 950 xl note 5 s7 ailesiyle birlikte en iyi ekran deneyimini sunuyor 1080p bir ekranın 2kdan daha iyi olmasının imkanı yok
1080p bir ekranın hangi teknolojiyi kullanırsa kullansın bence 2kdan güzel göstermesinin bir imkanı yok yuakrda öyle yazmışsınAmoled daha iyi gösteriyor demedim zaten. Super amoled teknolojisi daha canlı, keskin fotoğraflar sunarken Lcd daha gerçekçi fotoğraflar sunuyormuş dedim. Super amoled ile Lcd karşılaştırmalarını okursan görürsün bunu. LCD ve AMOLED Ekranın Farkları Neler? Bu sitede gerekli teknik açıklaması var.
1080p bir ekranın hangi teknolojiyi kullanırsa kullansın bence 2kdan güzel göstermesinin bir imkanı yok yuakrda öyle yazmışsın
950xlde clear back ekran teknolojisi varYalnız şunun da altını çizmekte fayda var. Yukarıda bahsettiğin telefonlarda Super Amoled teknolojisi kullanıyor. Hatta Microsoft 950 XL de Super Amoled değil Amoled teknolojisi var. Ama bu bahsettiğimiz telefonların hepsinin çözünürlükleri çok yüksek. Bu açıdan zaten Deluxe onlara yetişemez ama bi tık aşağıda seyredebilir
950xlde clear back ekran teknolojisi var