LG G4 MARSHMALLOW LOLLIPOP GERİ ÇEKME

chorumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben iki ay önce hepsiburada.com dan ithalatçı evo garantili LG G4 aldım ürün bana Marshmallow 6.0 yüklü olarak geldi ve hiç memnun değilim 5.1 e geri çekmeyi düşünüyorum fakat bu geri çekme işlemi garantiyi götürürmü bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Arkadaşlar ben iki ay önce hepsiburada.com dan ithalatçı evo garantili LG G4 aldım ürün bana Marshmallow 6.0 yüklü olarak geldi ve hiç memnun değilim 5.1 e geri çekmeyi düşünüyorum fakat bu geri çekme işlemi garantiyi götürürmü bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Cihaz rootlanması gerekecek ve 5.1 e dondürülmüş olacak garanti dışı kalacaktır ama garantilik bir durum olursa 6.x sürüm yüklenir ve unroot yapılırsa sorun olmayacaktır

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Sitenin yazdığı makaleler güzel ve doğru bu işlemleri yapmayı göze aldıysanız uygulayabilirsiniz kolay gelsin takıldığınız yer olursa sormaktan çekinmeyiniz.

chorumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sitenin yazdığı makaleler güzel ve doğru bu işlemleri yapmayı göze aldıysanız uygulayabilirsiniz kolay gelsin takıldığınız yer olursa sormaktan çekinmeyiniz.
Bu sitede root gerektirdiği yazmıyor rootsuz yapabilirmiyim ve bunu yaptıktan sonra diğer yazılım güncellemelerinde sıkıntı olurmu