hakantrkzht
Asistan
Ben Turkcelliyim, bilemiyorum düzelip düzelmediğini.Yalvarrrim volte düzelmiş olsun
Ben Turkcelliyim, bilemiyorum düzelip düzelmediğini.Yalvarrrim volte düzelmiş olsun
Cihaz paralel ithalat sanırsam?G4 alan arkadaşlar sizin kutudan bu batarya şarj ediciden çıktı mı ?
Ben vatan bilgisayardan aldım ne yedek batarya nede bu sarj etme kiti kutudan çıkmadı yedek kapakta çıkmadıG4 alan arkadaşlar sizin kutudan bu batarya şarj ediciden çıktı mı ?
Çıkmaz.Çünkü LG'nin TR'deki kampanyası bluetooth kulaklıktı.Ben vatan bilgisayardan aldım ne yedek batarya nede bu sarj etme kiti kutudan çıkmadı yedek kapakta çıkmadı
Oda çıkmadı ya aman çıkmasın tr garantili paralel değil ya 10.10.2015 te almıştım su ana kadar hic sknti çıkartmadı önemli olan oÇıkmaz.Çünkü LG'nin TR'deki kampanyası bluetooth kulaklıktı.
Ön sipariş verenler alabiliyordu.Oda çıkmadı ya aman çıkmasın tr garantili paralel değil ya 10.10.2015 te almıştım su ana kadar hic sknti çıkartmadı önemli olan o
Doğrudur.Tüm dünyada yedek batarya ve şarj kiti hediyeydi.Cihaz Suudi Arabistan'dan geldi yedek batarya-batarya şarj edici çıktı içinden şaşırdım.
Peki quadbeat 3 her kutudan çıkıyor mu ?Doğrudur.Tüm dünyada yedek batarya ve şarj kiti hediyeydi.
Evet.Peki quadbeat 3 her kutudan çıkıyor mu ?
Ayarlar - genel - pil ve güç tasarrufuPil yüzdesi nerde ya ben bulamadım.
Ayarlar=Genel=Pil Kullanimi=Pil kullanimini gösterPil yüzdesi nerde ya ben bulamadım.
Evet tek eksisi plastik olması. Geri kalan herşeyi güzel.bende eskı bır ıphone ve samsung kullanıcı olarak kendıme yenı bır lg g4 aldım g5 tercıh etmedım hem fıyat hemde cok buyuk bır artı gormedım acıkcası kamera dısında..
2-3 hafta oldu telefonu alalı gayet memnunum kı artık rehbere gırmek ıstedıgımde hıc beklemıyorum ve mıthıs fotograflar cekıyor + video.
valla plastık olmasını ben cok sorun etmıyorum kımılerı ucuz cın mallarıdakı boyamaya benzetmıs ama kenarları ucak celıkgı denılen urunlerıde kullandım yanı pekte ıcıme sınmemıstı..Evet tek eksisi plastik olması. Geri kalan herşeyi güzel.
VoLTE operatörlere bağlı ve zamanla tam anlamıyla kullanılacak ancak görüntülü görüşme cihaz üreticilerinin alacağı patentle ilgi ve LG'nin operatör üzerinden görüntülü görüşmek için patenti Türkiye'de yok maalesef.Kısaca görüntülü görüşme LG'nin hiç bir cihazında olmayacak, en azından şimdilik durum bu.valla plastık olmasını ben cok sorun etmıyorum kımılerı ucuz cın mallarıdakı boyamaya benzetmıs ama kenarları ucak celıkgı denılen urunlerıde kullandım yanı pekte ıcıme sınmemıstı..
volte ozellıgı ve goruntulu konusma ozellıgı sızce gelıcekmı ne dersınız.
benım ıcın goruntulu gorusme olmaması en buyuk şok'tu..
Gelir diye tahmin ediyorum beklemek lazım.valla plastık olmasını ben cok sorun etmıyorum kımılerı ucuz cın mallarıdakı boyamaya benzetmıs ama kenarları ucak celıkgı denılen urunlerıde kullandım yanı pekte ıcıme sınmemıstı..
volte ozellıgı ve goruntulu konusma ozellıgı sızce gelıcekmı ne dersınız.
benım ıcın goruntulu gorusme olmaması en buyuk şok'tu..
desenıze sacma sapan uygulamaları kullanıcaz..VoLTE operatörlere bağlı ve zamanla tam anlamıyla kullanılacak ancak görüntülü görüşme cihaz üreticilerinin alacağı patentle ilgi ve LG'nin operatör üzerinden görüntülü görüşmek için patenti Türkiye'de yok maalesef.Kısaca görüntülü görüşme LG'nin hiç bir cihazında olmayacak, en azından şimdilik durum bu.
Kardeş, güncellemeden sonra durum nedir?Ayarlar=Genel=Pil Kullanimi=Pil kullanimini göster
Gelen giden yok kardeşim herşey ayniKardeş, güncellemeden sonra durum nedir?
Volte geldi mi?
*#546368#*815#Gelen giden yok kardeşim herşey ayni
*#546368#*815#
Arama ekranına bunu kopyala.
Field Test
Modem Settings
Volte on/of
Dener misin?
Yalnız başka bir şeye tıklama, başka sorunlar çıkmasın.
Galiba Volte daha tam düzgün çalışmıyor ozaman.![]()
Denedim bu cikiyor kardesim islem yapmiyor voltenin uzeri hala çizik