Yağmur Dağcı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Haziran veya temmuz ayında da olsa hala bu telefon alınır mı?
Bütçeye göre alınır, donanıma göre alınmaz.Haziran veya temmuz ayında da olsa hala bu telefon alınır mı?
3-4 saatte bitmesi normal değil, tabi kullanıma bağlı.Ancak şarj olma süresi de bu kadar uzun sürmemesi gerekiyor normalde.Daha dun full 2 buçuk saat clash royale oynadım ve kapattığımda şarjı %30'daydı.Ekran süresi, arama ve oynuyorsan oyun sürelerini takip edip buraya yaz, bakalım anormal bir durum var mı?[/QUOTE
Merhaba ben oyun icin pek kullanmiyorum telefonu daha ziyade mail whatsap ve sosyal medya o da mail ve whatsap disinda fazla degil netim surekli acik fakat bence bunda bi anormallik yokmu bu kadar kisa zaman da bitebilirmi sarji ayni zamanda bukadar uzun surede sarj edilmesi bi garip
Ayrica o soylediginiz ekran suresi ve digerlerine nerden bakilir hic bilmiyorum :/
Bütçen o kadarsa alacagin cihaz kesinlikle g4 gm 5 plus felan aldanma g4 amiral gemisi olarak çıktı kamerasi performansi hala muazzam sarj süresi 100 ken world of tanks a basliyorum 3.5 4 saat sonra yuzde 10 15 lere düşüyor yedek bataryada o saat zarfnda doluyor zaten telefonu kablo ile sarja hic takmiyorum sadece batarya değişimi yapıyorum alacaksan g4 al derimŞu anda telefonum yok ekran kartı yanmıştı samsung Grand 2 kullanıyordum bir aydır elimde telefon yok ve para biriktiriyorum yeterli paranın haziran ayında hazır olacağını düşünüyorum ve bütçem max 1100-1200
Ayarlar-Genel-Pil ve Güç Tasarrufu kısmından süreleri görebilirsin.Bence normal değil, sürelere bakmak gerekir.Sonra durumu değerlendirelim.
Yok, yok.Şarjı tamamla %100e.Sonra kullan ve %5'e gelince "Pil ve Güç Tasarrufu-Pil Kullanımı" liste geliyor yaa ekran, facebook, whatsapp gibi.O listenin ekran görüntüsünü al bir de o listede "Ekran"a tıkla detay geliyor süre, mah (pil değeri) felan, onun da ekran görüntüsünü al.Ne zaman müsait olursan buraya yolla bakalım.% de isareti derken o pilin oldugu yeremi dokunum sureyi cikartayim eger oyleyse suan tikladim baska pencere acmadi degilse baska % isareti varmidir valla bilemedim bakindim ama
muhtemelen %5 e suan ceksem prizden 2 saat sonra dusmus olabilir yetisirse yollarim ekran fotosunu
Tesekkurler ustad
Aslında bugün performans normale göre çok düşük.Hiç kullanmadım desem yeridir.4.5G bağlıydı gün boyu daha yeni wifi geçtim.Galiba ondan kaynaklandı.Bir de sosyal medya sağolsun beni darmaduman etti.Sürekli resim çek yükle felan sıkıntılı bir gündü.Ustad anladim ok
Senin telde g4 ise eger 11s.38 dk diyor yaw keske benim telde okadar kalabilse
Evet, demek ki yüzdelik listeye girecek bir kullanıma sahip değil.Senin yazılım sürümü nedir?Sen hiç güncelleme yapmamış olabilir misin acaba?Senin bahsettiğin sorunlar ilk başlarda vardı çünkü.O zaman benim g4 de problem var galiba
birde sende androit is gorunuyor pil kullanimi bolumunde androit sistemi ni goremedim bende bi cogunu %28lik sarji o harciyor sende yok mesela entresan
Ayarlar-Genel-Telefon Hakkında-Yazılım BilgisiUstad ilk aldigimda bi guncelleme yaptim sonra bi guncelleme daha geldi fakat o guncelleme sesli aramalar ve klawyeyle ilgiliymis dun baktim en son surumu kullaniyorsun diyor
Ona nerden bakabiliriz bunuda gorsen iyi olacak sanirim
Cihaz güncel.Bumudur
Sorunun Tango ve Line'dan kaynaklanıyor gibi duruyor.Bu 2 uygulamayı kaldırdığında yüksek ihtimal sorunun düzelecektir.Evet yuklu fakat tuketimde gorunmuyor onlar
Buda biraz once cektigim ekran goruntusu 5saat kullana bilecegimi soyluyor
Bu 2 uygulama (özellikle Tango) Lollipop ve Marshmallow sürümleriyle uyum sağlayamadı.Arka planda da çok yoğun çalıştığı için böyle sıkıntılar söz konusu oluyor.Bir de silerek test et cihazı, sorun devam ederse başka sorun arayacağız.Fakat diger lg2 de de var bunlar sarj problemi olmuyordu + o uygulamalari cok nadiren kullaniyorum ustad cok sıkta arka planda calisanlari durduruyorum 360 security 360 hizlandirici, cmsecurity var bunlar yaparmi acaba
Bu 2 uygulama (özellikle Tango) Lollipop ve Marshmallow sürümleriyle uyum sağlayamadı.Arka planda da çok yoğun çalıştığı için böyle sıkıntılar söz konusu oluyor.Bir de silerek test et cihazı, sorun devam ederse başka sorun arayacağız.
Ama öncelikle geekbench ve pcmark ile batarya testi yapar mısın?Sonuçların ekran görüntüsünü de at bakalım bataryada bir anormallik var mı?
Tek tek silmek istemeyenler icin guzel CM .Clean Master'a da gerek yok. O programın yaptığı sadece çerez silmek. Bu işi telefon kendi kendine yapıyor. Depolama ayarlarından önbellek verilerine bastığınızda silmek isteyip istemediğinizi sorar.
Eğer cihaz rootlu ise SD Maid yükleyin. Daha köklü temizlik yapar.
Cihaz rootlu olmadığı sürece bu tarz programlar gereksiz.
Bu 2 uygulama (özellikle Tango) Lollipop ve Marshmallow sürümleriyle uyum sağlayamadı.Arka planda da çok yoğun çalıştığı için böyle sıkıntılar söz konusu oluyor.Bir de silerek test et cihazı, sorun devam ederse başka sorun arayacağız.
Ama öncelikle geekbench ve pcmark ile batarya testi yapar mısın?Sonuçların ekran görüntüsünü de at bakalım bataryada bir anormallik var mı?
Ekran'a tıklasana süre bazında ne kadar acaba?Ustad son durum bu