LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdi kafama dank etti ben hard reset atamadim diye fabrika ayarlarından sıfırlamıştım telefonu simdi tekrar hard reset atıyorum arkadaşlar sonra uygulamalari yükleyip tapatalka giris yapip bilgi veririm size olmadi aydinda lg servisi var pazartesi günü oraya goturecegim telefonu bilgi alacağım onlar baksın birde garanti devam ediyor sonuçta
Siz benim dediklerimi yapın. Geri dönüp güncelleyin ve hard reset atmayın.

kdb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Siz benim dediklerimi yapın. Geri dönüp güncelleyin ve hard reset atmayın.

Ben 6.0 güncellemesinden sonra vakit bulamadığım için telefonu resetlemedim ve buna rağmen volte aktif değil. Sanırım sebebi farklı, bilgilendireyim dedim.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ben 6.0 güncellemesinden sonra vakit bulamadığım için telefonu resetlemedim ve buna rağmen volte aktif değil. Sanırım sebebi farklı, bilgilendireyim dedim.
Sebebi o zaman @Bloother arkadaşın dediği gibi baz istasyonu, başka bir izahı kalmıyor çünkü.Bu arada operatör nedir sizin?

dogukan_t15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Merhaba yeni uyeyim adim dogukan 26 yasindayim

Gecmisten 2004'ten beri Siemens C65 , Benq siemens, n73, n70, huawei, nokia x5 , samsung champ , samsung gt , lumia 625 ,s3 mini ve s4 maceralarimdan sonra G4 e kavustum

Ogrenci olmam nedeniyle aileye bagimliyiz halen. Turk telekomdan tarifeye ek aldik ve 2100 tl ye geldi .

Yuksek biraz ama 2014ten beri dogrudan taksit kalkti telefonlarda bankaylada ugrasmak istemedik.

Telefon genel anlamda s4ten sonra ucurdu diyebilirim . Kamera vs den once en onemlisi hızı cok iyi .

Marshmallow yuklemedim (sarj omru azaltiyor metni okudum ) ve guncellemeleri kapattim lolipop surumde kullanacagim telefonu.

Boot sorunu korkuttu acikcasi ama aldik artik .

Lg'nin kabul ettigi bu ani kapanma ve acilmama sorununu yasayan ya da yasamayan kimler var .

Iyi forumlar

Edbyt27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu secenege tiklamazsaniz volte aktif olmaz. 4.5G deki yüksek kaliteli sesli arama ve iletişim hizmetlerini kullanin.

Son düzenleme:

dogukan_t15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Arkadaslar yukarda android lolipop ile geldi yazmistim am kontrol ettim telim direk 6.0 marshmelow ile gelmis .bu telefonun yeni uretim veya son seri oldugunumu gosteriyor

Edbyt27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet kutunun uzerinde seri numarasi yazar. Benim 601K yani 2016 ocak. Lg turkiye garantili

Edbyt27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O zaman zaten android 6.0 yuklu bence guncellemeleri de yap.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Operatörün vodafone ya da turk telekom mu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sebebi o zaman @Bloother arkadaşın dediği gibi baz istasyonu, başka bir izahı kalmıyor çünkü.Bu arada operatör nedir sizin?
Bu arkadaş TT kullanıyor.
ed92381b9b24badec9674acc41731ad1.jpg

Edbyt27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadasla bunu tiklamayinca volte aktif olmuyor bende. Operatör turk telekom
Screenshot_2016-04-09-10-14-15.png

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Arkadasla bunu tiklamayinca volte aktif olmuyor bende. Operatör turk telekom
Ekli dosyayı görüntüle 2563
Bizimde yani volte aktif olmayan kullanicilar için @Blooter arkasasimin dedigi gibi guncelleme sonrası hard reset atip biz o guncellemeleri alamadik bazilarimiz atmadigi halde alamadi işte bunun için yeni güncelleme gelecek ben onu bekleyecem eger onda da volte sorunu cozulmezse lollipopa dönecem o zamana kadar da pc alırım sanırım

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bizimde yani volte aktif olmayan kullanicilar için @Blooter arkasasimin dedigi gibi guncelleme sonrası hard reset atip biz o guncellemeleri alamadik bazilarimiz atmadigi halde alamadi işte bunun için yeni güncelleme gelecek ben onu bekleyecem eger onda da volte sorunu cozulmezse lollipopa dönecem o zamana kadar da pc alırım sanırım
Zaman ayırabilirsem vodafone'u kendi cihazımda deneyeceğim.Bakalım ben de durum ne?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu yazılım işlerinde çeşitlilik arttıkça sıkıntılar da çeşitleniyor böyle. Kime ne diyeceğini bilemiyorsun. Bir çözüm birine derman olurken, diğerine dert oluyor. İşin içinden çık çıkabilirsen.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Operatör vodafone.

Sizin cihazlarınızın kayıt durumu nedir? TR mi, paralel mi? Bu bile farklılık gösterebilir.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Onu bunu bırakın.Asıl bomba şimdi geliyor.
Vodafone hatlı cohaz test ettim demiştim size.Hat sahibi bir akrabam.O gün VoLTE aktifti ama internete H+ ile bağlanıyordu.Ben 4.5G çekmiyor diye düşünmüştüm.Şimdi aradım ve kendisi 4.5G'ye geçmemiş.
Şimdi soruyorum, 4.5G'ye geçmeyen birinde VoLTE nasıl aktif oluyor?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Onu bunu bırakın.Asıl bomba şimdi geliyor.
Vodafone hatlı cohaz test ettim demiştim size.Hat sahibi bir akrabam.O gün VoLTE aktifti ama internete H+ ile bağlanıyordu.Ben 4.5G çekmiyor diye düşünmüştüm.Şimdi aradım ve kendisi 4.5G'ye geçmemiş.
Şimdi soruyorum, 4.5G'ye geçmeyen birinde VoLTE nasıl aktif oluyor?
VoLTE aktifti derken, VoLTE seçeneği vardı demek istiyorum.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Beynim yemin ediyorum yandı benim cihazim tr garantili paralel değil vatandan alınma

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Seçenek olur, yazılımsal bir eklenti. Önemli olan onu aktif edebilmesi.
Akşam gitmeye çalışacağım.Durum belli olacak.Zira Mobil Şebekeler menüsünde aktifti ama bildirim çekmecesine hiç dikkat etmedim.Üzeri çizikmiydi yoksa aktif miydi bilemiyorum.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Akrabama gidemedim ancak kardeşimin Vodafone hattıyla kendi cihazımda denedim, volte seçeneği aktif olmadı.MH aradım; 4.5G'nin aktif olduğunu, voltenin de 4.5G ile bağlantılı olduğunu, herhangi bir sorun olmadığını söyledi ve hatta internet ayarlarımı online olarak yenilettim.Ancak durum yine olumsuz.Bir de şöyle bir durum söz konusu; Vodafone kullananlarda seçenek (mobil seçenekler menüsünde) açıksa eğer "VoLTE" yazıyor ama buna karşılık olarak Türk Telekom kullananlar da ise "HD+" olarak gözüküyor seçenek, Turkcell henüz G4'ü aktif etmediği için seçeneğin "İfadesi" muamma.Ekstra olarak da dün Turkcell'e mail attım, Samsung dışındaki diğer cihazlara volte desteği ne zaman gelecek diye şöyle bir cevap geldi; Turkcell üreticilerle birlikte testlere devam etmektedir, testler bittiğinde diğer cihazlar da aktif olacaktır.Demem o ki tekrar bir güncelleme gelecek ki bu güncellemeye tüm operatörlerin ayarları portlanacak.Beklemekten başka çare yok.
Not; ben cihazıma v20e güncellemesinden sonra hard format atmadım.Yani formattan sonra böyle bir sorun var oluyor demekte yeterli değil.En azından her cihaz için.

arskadirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
iyi günler benim cihaz h815 512k ithalat sürümü en son güncellemesi 20c ve tayvan sürümü ve tayvav sürümlere güncelleme gelmedi 2 ay oldu en son güncelleme.bazı sorularım var yanıtlarsanız sevinirim.
1.lg up programıyla türkiye sürümünü yüklesem 20e yi garantiye birşey olurmu ve lg up la güncellerken cihaza bi zarar gelmesi söz konusumu.
2.20e yi yükledikten sonra otadan güncelleme alırmıyım alırsam türkiye güncellemelerinimi yoksa telefonun çıkış yeri olan tayvan güncellemesini mi alır.
2.ben türkiye sürümüne geçtim diyelim beğenmedim bi şekilde tekrardan 20c ye dönmek istiyorum nasıl yaparım.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
iyi günler benim cihaz h815 512k ithalat sürümü en son güncellemesi 20c ve tayvan sürümü ve tayvav sürümlere güncelleme gelmedi 2 ay oldu en son güncelleme.bazı sorularım var yanıtlarsanız sevinirim.
1.lg up programıyla türkiye sürümünü yüklesem 20e yi garantiye birşey olurmu ve lg up la güncellerken cihaza bi zarar gelmesi söz konusumu.
2.20e yi yükledikten sonra otadan güncelleme alırmıyım alırsam türkiye güncellemelerinimi yoksa telefonun çıkış yeri olan tayvan güncellemesini mi alır.
2.ben türkiye sürümüne geçtim diyelim beğenmedim bi şekilde tekrardan 20c ye dönmek istiyorum nasıl yaparım.
Hic böyle şeylere kalkışipta cihazini hard brick yapma ihtimalini goz onune alma tehlikeye atma cihazın tayvan cihazi oraya gore tasarlanmis ve ona gore guncelleme aliyorsun madem böyle birsey yapacaksın tr garantili alman lazımdı benim görüşüm fikrim bu kardeşim cihazin donamimi ayni evet ama gelen guncelleme farkli elbet alirsin v20e tayvan guncellemesini bekle bence

arskadirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hic böyle şeylere kalkışipta cihazini hard brick yapma ihtimalini goz onune alma tehlikeye atma cihazın tayvan cihazi oraya gore tasarlanmis ve ona gore guncelleme aliyorsun madem böyle birsey yapacaksın tr garantili alman lazımdı benim görüşüm fikrim bu kardeşim cihazin donamimi ayni evet ama gelen guncelleme farkli elbet alirsin v20e tayvan guncellemesini bekle bence
eyvallah cevap verdiğin için ben dediğin gibi biraz daha bekleyeyim türkiye ye 20f güncellemesi geldi diye okudum bu sabah bu lg sadece türkiye ye mi çalışıyor anlamadım :D bakalım bekleyecez.