LG G4 İle HTC One M9 Karşı Karşıya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Lg G4 de kamera ve ekran kalitesi dışında öne çıkan ilgi çekici bir özellik bulunmuyor maalesef.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Lg de ki kamera m9 da olsa efsane olurdu.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Benchmarklar yapılmadı daha ama yok s800ab ac ,s808 s810 bunlar bana göre sidik yarışı. S808 ile S810 arasında dağlar kadar fark olacağını da sanmam.
Tasarım on numara kamera on numara. Makul bi fiyattan gelirse G4 her türlü alır bu karşılaştırmayı ama 2500 den bilmem neden çıkış yaparsa bana göre ikisi de çöptür.
Bu arada bana göre tek eksisi 2k ekran. Çok gerekliymiş gibi sırf şarj israfı.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC açık ara önde kasa kalitesi olsun hoparlörler olsun. LG'nin önde olduğu tek konu kamera onda da bayağı sağlam iş çıkarmışlar s6 en iyi kameraya sahip telefon diyordum g4 kamerası biraz daha iyi sanki. Ama gidip de s805'tekinden düşük gpu ve 2k ekran ikilisini koyarsan üstüne 680 dolar fiyat çekersen çöp damgasını hakedersin.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Stabilitesi bile tek başına yeter :dirol:
LG nin neresi stabil değil kullanıdnızmı , heralde eski touchwiz le karıştırdınız. ve böyle olsa bile tek bir yönden telefon karşılaştırılmaz m9 un artıları malzeme kalitesi ve hopörlör leri başka + sı yok , G4 ünde en çok ayıran yanı ise kamera ve ekranı diğer özellikler benzer zaten tasarımı katmassak bide LG deki muhteşem yazılım var.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
LG G4 tasarım bence daha kötü olmuş LG G3 daha şıktı ve Snapdragon 808 olması bence günlük kullanımda her hangi bir sıkıntı yaratmaz.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
LG nin neresi stabil değil kullanıdnızmı , heralde eski touchwiz le karıştırdınız. ve böyle olsa bile tek bir yönden telefon karşılaştırılmaz m9 un artıları malzeme kalitesi ve hopörlör leri başka + sı yok , G4 ünde en çok ayıran yanı ise kamera ve ekranı diğer özellikler benzer zaten tasarımı katmassak bide LG deki muhteşem yazılım var.
Touchwiz samsungun arayüzü ayrıca HTC tabiki LGden daha stabil
HTC ve Sony şuan androidin en stabil arayüzlerine sahip olan firmalar
Performans stabilite malzeme kalitesi güncelleme desteği olarak gayet önde
Ses vs gibi multimedya özelliklerini saymıyorum bile
Ekrana gelirsek 2k panelin mağduriyetini g3 kullanıcıları gibi g4 alanlarda yaşayacak gerek performansa eksileri gerek bataraya ömrünü azaltması
cihazın ısınmasına yol açması gibi gibi bu liste daha da uzar gider
Artık sizin şu her konuda Lgyi körü körüne savunan tavrınızdan gına geldi diyebilirim bence biraz arada objektif bakmayı deneyin konulara.
Ben Lgnin her yanı kötü demiyorum zaten iyi yönleride var kötü yönleri de var sadece m9 ile g4 ü karşılaştırınca m9un +larının daha ağır bastığını söylüyorum burada

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Touchwiz samsungun arayüzü ayrıca HTC tabiki LGden daha stabil
HTC ve Sony şuan androidin en stabil arayüzlerine sahip olan firmalar
Performans stabilite malzeme kalitesi güncelleme desteği olarak gayet önde
Ses vs gibi multimedya özelliklerini saymıyorum bile
Ekrana gelirsek 2k panelin mağduriyetini g3 kullanıcıları gibi g4 alanlarda yaşayacak gerek performansa eksileri gerek bataraya ömrünü azaltması
cihazın ısınmasına yol açması gibi gibi bu liste daha da uzar gider
Artık sizin şu her konuda Lgyi körü körüne savunan tavrınızdan gına geldi diyebilirim bence biraz arada objektif bakmayı deneyin konulara.
Ben Lgnin her yanı kötü demiyorum zaten iyi yönleride var kötü yönleri de var sadece m9 ile g4 ü karşılaştırınca m9un +larının daha ağır bastığını söylüyorum burada

Teknolojide biraz gerisiniz sanırım öncelikle açıklıyım ;
1- G3 konusunda haklsıınız 2k ekrandan dolayı değil işlemci 2k ya uyumssuz olduğu için sorunu vardı , örnek : note 4 ve s6 da böyle bir problem yok.
2-LG nin arayüzü zaten stabil doğru htc ve sony daha stabil ama artık işlemci filan arttı , art geldi android 5 filan derken bu fark çok çok azaldı ms lik hatta nerdeyse hız olarak yada stabilite fark yok ve LG nin arayüzünde daha çok jestler ve özellikler var buna karşılık (sony ve htc sıkıcı bence)
3-G4 teki hopörlör 1 wat yada daha fazla bilmiyorum yani ses çıkışı baya fazla (her ne kadar htc yi geçmesede yeter)
4-Malzeme kalitesinde haklısın.
5-M9 un artıları daha önde değil m9 malzeme kalitesi , size göre stabilite ve ses olarak daha iyi , G4 te ekran , kamera , yazılım (LG yi bilenler bilir mesela oyun oynarken mesaj yazabiliyosun) ki buna bakarsak bir akıllı telefonda en çok önemli olan şey ekran ve kameradır zaten tartışmaya gerek yok G4 daha ağır basar.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Sırf o HTC deki siyah şerit için bile M9 yerine G4 tercih ederim ben olsam. G4 güzel ama tek sevmediğim şey yine 3000 Mah ile gelmesi. Kamerası çok iyi gibi görünüyor. Tasarım fena değil. G3 ün aksine ön yüzün tek renk olması güzel. Cidden söylediği gibi 1 günden fazla giderse şarj bu telefon alınır. Tabi fiyat çok fazla olmamalı, diğer amiral gemilere göre uygun fiyatlı olmalı.

D

DarkDeviL44

SDN Okuru
Iphone , Samsung (S ve Note serisi) , Lg , huawei , Asus , Lenovo Ve Htc kullandım. Şuan ise Sony Z3 Kullanıyorum Extra yan telefonum Z2 . Sony den fazlasıyla memnunum diğerlerine kıyasla ama 1 tanesi haric. Tabiki de HTC .. Özlüyorum :( Ve yakın bir zaman da HTC one m9+ ile hasret bitiyor .d Şunu bilirim bütün markaları kullanan bir kullanıcı olarak. HTC kullanan birisi aradaki farkı görür bilir. Ufak eksiklikler sorun değil genel anlamda 1 numara HTC..​

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Iphone , Samsung (S ve Note serisi) , Lg , huawei , Asus , Lenovo Ve Htc kullandım. Şuan ise Sony Z3 Kullanıyorum Extra yan telefonum Z2 . Sony den fazlasıyla memnunum diğerlerine kıyasla ama 1 tanesi haric. Tabiki de HTC .. Özlüyorum :( Ve yakın bir zaman da HTC one m9+ ile hasret bitiyor .d Şunu bilirim bütün markaları kullanan bir kullanıcı olarak. HTC kullanan birisi aradaki farkı görür bilir. Ufak eksiklikler sorun değil genel anlamda 1 numara HTC..​
İlginç...