LG G3'e Yeni Bir Güncelleme Gelecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
LG G3'e Yeni Bir Güncelleme Gelecek

Android 5.0 Lollipop güncellemesiyle birlikte LG G3'te artan sorunların önüne geçmek isteyen Güney Koreli şirket, çareyi yeni güncellemede arayacak.

LG G4'ü satın almayı düşünüyor musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G4 ü bekledim ama kullandığı işlemci performansı ve ısınma testleri sonrası G3 de karar kıldım ve ithal delta garantili 504K seri aldım.Ön panelleri karşılaştırın şıklık bakımından G3'ü geçen yok.Kablosuz şarj özelliğininde sunulmuş olması cabası.Pil ve takılma problemlerinin giderilmiş olduğunu gördüm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G4 ne G3 ün ön panel güzelliğini nede testlerdeki 801 in 808'e aman allahım dedirtecek farklılığı göremedim.Bütün reklamlar arka deri kapağa odaklanmış hani "bak benim deri kapağım var senin varmı" .Bu sene G4 ü bekledim ama pil ve performans olarak G3'ü katlamadığını gördüm ve ithal G3 aldım.Aradaki farka kesinlikle değmez çok hızlı ve kamera olarakda beğeni almış bir cihaz tavsiye ederim.Şahsen S6 edge alma imkanımda vardı ve bu sene G4 den üstün işlemci performansı ve G3 deki ön çerçeve gibi bir şıklık beklerdim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır g3 te işi batırdılar bide g4 alıp iyice mi batalım. yaşasın nokia yaşasın samsung yaşasın htc kahrolsun LG kahrolsun G3.