LG G3 ve Samsung Note 4 Arasında Kararsız Kaldım

FurkanÖ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni bi akıllı telefon almayı düşünüyorum ama LG G3 mü? yoksa Note4 mü? alsam bilemedim.:(

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum kardeşim G3G 32 GB mi note 4 mu diye bir haftadır düşünüp düşünüp duruyorum düşündükçe diğer telefonlar geliyor aklıma daha da karışıyor note 4 bir ay içerisinde 2000-2100 e indirim vs. İle inverse direk alican ama inmezse G3 kararsızlık zor.

FurkanÖ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum kardeşim G3G 32 GB mi note 4 mu diye bir haftadır düşünüp düşünüp duruyorum düşündükçe diğer telefonlar geliyor aklıma daha da karışıyor note 4 bir ay içerisinde 2000-2100 e indirim vs. İle inverse direk alican ama inmezse G3 kararsızlık zor.

Bende öyle düşünüyorum ama gönlümden G3 geçiyor nedense
[MENTION=345196]NikO ASMU[/MENTION] Sebebinide söyleyebilir misin?

FurkanÖ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=316919]MoonLife[/MENTION] tavsiyen için teşekkürler daha iyi araştırıcam

burak1903123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben lg g3 kullanıyorum çok memnunum , ısınma sorunuyla karşılaşmadım yada bana öyle geliyor galaxy note 1 den sonra tabi(Özellikle yazın alev topu oluyordu), şarj süresi de iyi geldi bana, sabah 7 de açıyorum arada mesaj whatsapp vs gibi uygulamalar kullanıyorum ,mesai saatleri çok kullanmıyorum ama net açık ,mesai saatinden sonrada elimden düşmüyor,ona rağmen gece 1 de şarja taktım .(ama parlaklığı yüksek tutarsanız tabikide okadar uzun dayanmaz)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle saçma bir ikilem. ikisi aynı kulvarda değil. geçen hafta bende g3 32gb ithalat garantililerin fiyatı düşünce alayım dedim ve yaptığım araştırmalarda vazgeçtim. kronik sorunlar mevcut. ısınma olmuyor diyen arkadaşlar telefonu sakin kullanıyorlar sanırım. hadi ısınmayı geçtim batarya sorunu var. şarjı çabuk tükeniyor. aslında batarya kaynaklı değil sadece 2k ekran o işlemci için erkendi. tavsiyem note 4 ve birkaç ay daha beklemen fiyatı düşeceği için.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Aralarında büyük bir fiyat farki var lg g3 32 gb 1399 a bile bulunabiliyor note 4 ise 2000 tl üstü ancak ben olsa o kadar fiyat farkina deymiyecegini düşünüp g3 alirdim