LG G3 Özellikleri Sızdırıldı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu eğer geçekse ben buna 3000 TL bayılırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G2 yi satar üstüne para ekleyip g3 alırız. Biz bunu yapabiliriz :D

Abi ben g2 yi satmam anneme babama veririmde Hay senin ben tunahan şimdi geldi söyledi bu telefonu bütün yıl kafamda olacak cok süper ya offf şu an varya çatlıyorum meraktan :)

smnfrkn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Adamlar -söylentiye göre- 1 Ghz hızındaki tek Odin'le tüm telefonları geçti. 8 çekirdek bahsinin Samsung'daki bahsin aynısı olduğu söyleniyo, yani ARM'ın big.LITTLE mimarisini kullanacaklarmış. Heyecanla bekliyorum, taa OG çıktığında LG'nin iyi işler yapmaya başladığını söylemiştim ama Samsung'u özentilikten taklit derecesine geçiş yapmış şekilde örnek alması hiç hoş değil. Ancak sanırım her firma böyle giderse bu yola baş vuracak. Tek firma hariç: Motorola :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sakin olun gençler :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
telefon ne kadar iyi üstün özelliklerde olsada insan sırf sd kart desteği olmadığı için duraksıyor ben lg g2 yi aldığımda önümde 2 versiyonu vardı 16 ve 32 gb alsammı almasammı diye çok düşündüm sırf sd kart yüzünden sd kart desteği olsaydı gözüm kapalı alırdım 32 gb olan versiyonu aldım gitti şuan 23 gb daha yerim var korkum ilerde bu 23 gb alanda biterse o zamanda sil sil yükle yapıcaz ah lg ne var sanki sd kart desteği koysaydın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama g3te şunu beklerim sd kart desteği koymasın yine versiyonlarında 32/64/ 128 gb olsun

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Önden Htc ye Benzetmeye Çalışmışlarda Arkadan Birşeye Benzememiş.Doğan Görünümlü Şahin Misali

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu işler taklit değil rekabet işidir. Şu çakma, taklit kelimesini artık ağzınızdan düşürün. Çakma denilen şey 3. Sınıf kalite çin malı cihazlardır. Bilmeyenlere hatırlatayım. Büyük markaların yaptığı çakmalık, taklitçilik değil, rekabettir. Bir marka bir cihazına güzel bi özellik koyar, diğer marka da bunu geliştirerek devam ettirir. Bu da bizim yararımıza bir şeydir. Marka fanboyluğu yapacağınıza teknolojiden yararlanmaya bakın.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
haberin gerçekle alakası yok android 4.2.3:laugh: komik olmayın ya zaten paint den yaptığı belli aklına gelen haber yapıyor