LG G3 Özellikleri Sızdırıldı

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG would better prepare, since Samsung is set to get revenge on its lack of impressive sales for the Galaxy S4. That’s why they’re launching the Galaxy S5 early, according to rumors. In the meantime I’m sure LG is working on its G3 phone, already rendered in a concept created by Rixxan Z and shown below.
LG-G3-concept.jpg

This is an edge to edge display device with a 5.5 inch Full HD screen and 16 or 32 GB of storage. It has 3 GB of RAM, Bluetooth 4.0, WiFi, a 3 MP front camera and a 16 MP back camera. The OS of choice feels very dated for a 2014 flagship, Android 4.2.3 and I was guessing it would be at least Android 4.4 by this point.Anyway the LG G3 comes with an octa core processor inside and a non removable Lithium Polymer 4000 mAh battery. That’s a huge battery, even for a phablet and I’m not sure how LG will be able to fit that inside… The design of the handset, specially the back makes me think a bit about the LG G2 and the LG Optimus G Pad tablet. Also, the lower front side is all HTC One for me…

http://www.concept-phones.com/lg/lg-g3-render-rixxan-future-flagship-rivals-galaxy-s5/

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
4.2.3 ile çıkarmazlar herhalde. :4:

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.2.3 ve Corning Gorilla Glass 2 ibareleri atmasyon olduğunun kanıtı.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2'dede glas 2 var G3'dede olması doğal ama 4.2.3 yerine 4.4 birde ekran çözünürlüğü Quad HD değilde 1920x1080 normal .. tek kusur yani android sürümü

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Kim yaptıysa bu konsepti, aşırı derecede sallamış. G2 de sıfır çerçeve var bi de şuna bakın. Android 4.2,3 olayı zaten komik. Ben konsept yapsam daha inandırıcı yapardım l*n.
Hadi tasarımı geçtim insan android 5.0 falan yazar 4.2.3 nedir :D

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kim yapmışsa hiç te güzel yapmamış. Yapacaksanız da biraz iyi olsun göz boyasın.
Resimde çizdiğim yerleri yapan arkadaş sanırım paint le çalışmış :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yok Durum Buysa Ben G2 ile 2 sene Giderim herhalde :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tamamen sallamışlar.
LG Display tarafından 1440×2560 piksel çözünürlüğe sahip Quad HD 5.5” IPS LCD paneli açıklandı.
G2'nin camı da Corning Gorilla Glass 2 değil 3.
Android sürümü bırak 4.4'ü 5.0 ile bile çıkabilir. Çünkü telefon 2014'ün 2. yarısında tanıtılacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca o kamera ve tuşlar ne öyle :D

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Aynen [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] ya katılıyorum

Şuanda G2 Almıyorsam Kart Desteği Olmadığı İçindir Fiyatına Göre En iyi Telefon Ama Kart Desteği Yoksa O Telefon ebnim için 0 dır

Yine Kart Desteği Yok Dokunmatik Tuş Yok 4x P880 Hd yi Özlüyorum Hoparlörler Yanlarda Lg Yazan Yer Ekran Lg Hoparlörüm Olduğu yer Olup Dokunmatik Olmalı Sol Ve Sağında 2 Adet Dokunmatik Tuş Samsungları Bunun İçin Seviyorum Adamlar Konsept Bide O Samsung yazısını Dokunmatik 2 Tuşun Ortasında S Harfi şeklinde Dokunmatik Home Tuşu Yapsalar :D İyisin LG Ama Krallığın Bu Gidişle Olamayacak BeNim için HTC MX8 Bekliyorum

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ekran büyüklüğü hariç tamamen sallamışlar, görselin alt kısmı bildiğin htc One :D

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen @mendocino ya katılıyorum

Şuanda G2 Almıyorsam Kart Desteği Olmadığı İçindir Fiyatına Göre En iyi Telefon Ama Kart Desteği Yoksa O Telefon ebnim için 0 dır

Yine Kart Desteği Yok Dokunmatik Tuş Yok 4x P880 Hd yi Özlüyorum Hoparlörler Yanlarda Lg Yazan Yer Ekran Lg Hoparlörüm Olduğu yer Olup Dokunmatik Olmalı Sol Ve Sağında 2 Adet Dokunmatik Tuş Samsungları Bunun İçin Seviyorum Adamlar Konsept Bide O Samsung yazısını Dokunmatik 2 Tuşun Ortasında S Harfi şeklinde Dokunmatik Home Tuşu Yapsalar :D İyisin LG Ama Krallığın Bu Gidişle Olamayacak BeNim için HTC MX8 Bekliyorum

Almaman için tek dert buysa buyur. İlla micro sd ye gerek yok telefonu beğendiysen buna da katlanabilirsin. Henüz piyasada değil ama yakın tarihte satışa geçecektir. Ayrıca 8 / 16 / 32 GB lık versiyonlarıyla.
w193x.jpg

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Gorilla glass 3 le gelir çok önemli olmasada benim için

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Almaman için tek dert buysa buyur. İlla micro sd ye gerek yok telefonu beğendiysen buna da katlanabilirsin. Henüz piyasada değil ama yakın tarihte satışa geçecektir. Ayrıca 8 / 16 / 32 GB lık versiyonlarıyla.
w193x.jpg

Asıl O Sıkıntı Kullanmam Daha iyi Diyelim İçine Oyun Kurduk Taktık Oynayacaz Telefonu Nasıl Tutucaz Yok Arkadaş Hafıza Yükseltme Problemini Bu Alet Gideremez Lg Konsepti Yanlış Ozaman Bunu Kullanmak İçin Şarj Yeri Sağ Tarafta Olmalı Belki Öyle Kullanılılabilir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Asıl O Sıkıntı Kullanmam Daha iyi Diyelim İçine Oyun Kurduk Taktık Oynayacaz Telefonu Nasıl Tutucaz Yok Arkadaş Hafıza Yükseltme Problemini Bu Alet Gideremez Lg Konsepti Yanlış Ozaman Bunu Kullanmak İçin Şarj Yeri Sağ Tarafta Olmalı Belki Öyle Kullanılılabilir

Bunu zaten oyun kurmak için değil veri depolamak için kullanırsınız..

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
valla ne olursa olsun tabiki kullanılır ama telefonun alan yükseltimi için çaresi olmaz :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Sd kart girisi olsa diyelim nasil oyun kurup oynamayi planliyosun?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
valla ne olursa olsun tabiki kullanılır ama telefonun alan yükseltimi için çaresi olmaz :)

Bilgisayarın hafıza yetmediğinde nasıl harici hdd bağlıyorsan bu da aynı şekilde. Neden çare olmuyormuş?

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Konumuz Telefon PC Değil

Ben Çoğu Programımı Oyunumu Sd Kartlara Yüklüyorum ....

16 Gb Telefon Alsak 32 Ye Göre Ucuz Olduğundan Sd Kart Takamayınca Telefon Güme Gider

Kanımca Telefonun Olmazsa Olmazı SD Kart Yuvasıdır Sizin Dediğiniz Ancak 3. Kullanım Olur

Telefın Hafızası Yetmez Sd Kart O da Olmadı Yeni Nesin Şarj Sd Kart Yuvasıdır

Ben Ayriyetten Harici HDD Yi Pc ler Arası Veri Aktarımı İçin Müzik Depolamak İçin Kullanmışlığım Var 500 Gb Hafızam Var Fazla Fazla Yetiyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Mesele size yetip yetmeme meselesi değil. Mesele otg'nin çözüm olması. Oluyor mu? Evet oluyor. Sadece biraz zahmetli.
Sd kart telefonun olmazsa olmazı değildir. İşinize gelmiyorsa almayın kardeşim. Size zorla alın diyen yok. Ben 32 aldım rahaaat rahat kullanıyorum. 25gb hafızası var. Telefonlar oyun makinesi değil. 2-3 tane vakit geçirmek için kurup oynarsın. 16lık bile herkese yeter. İphone kullanıcıları napıyor öyleyse? Onlarda otg bile yok. Video, fotoğraf depolamayı telefona değil belleğe yapar otg ile kullanırsın çok lazımsa. Ben 1tb hdd'i bile otg ile telefona bağlıyorum. Ha otg ile uğraşamam diyorsan, dropbox diye bir seçenek de var, bulut depolama diye seçenek de var. İllaa hafıza kartı istiyorum dersen almazsın olur biter...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gören de zanneder, ilk hafıza kartı desteği olamayan telefon LG G2.

patlicanlidolma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
parmak izi sensörüne de lg onay vermiş o zaman en iyi fiyat/performans telefonu olmaz ki sadece performans olur gereksiz şeylerle dolduruyorlar telefonu fiyatı artıyor ne güzel almayı düşünüyordum üzüldüm şimdi :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
parmak izi sensörüne de lg onay vermiş o zaman en iyi fiyat/performans telefonu olmaz ki sadece performans olur gereksiz şeylerle dolduruyorlar telefonu fiyatı artıyor ne güzel almayı düşünüyordum üzüldüm şimdi :D

Merak etme fiyatı yine uygun olur. =)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Güldüm, biraz daha güldüm, çok güldüm , aşırı güldüm, tamam yeter. Bu bu varya bu özellikler ''Puhahaha''

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
120966_g3_1.jpg

LG G3, Android 5 ile gelebilir

LG'nin akıllı telefon sektöründe üzerinde çalıştığı G3 modelinin Android 5 ile geleceği iddia ediliyor

Güney Kore menşeli LG'nin G2 ve G Flex akıllı telefonlarından sonra yeni amiral gemisi olması beklenen LG G3 hakkındaki bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Gelen son bilgere göre LG G3'ün yeni çıkacak üst seviye cihazlarda kullanılması beklenen Quad HD ekrana sahip olacak. LG G3'de 1440 X 2560 çözünürlüğünde 5.5 inç büyüklüğünde IPS ekran ve en az 3 GB RAM bekleniyor. İşlemci tarafında farklı söylemler bulunmakta. Qualcomm'un en iyi işlemcilerinden olan Snapdragon 805'in yanı sıra ARM tabanlı 8 çekirdekli Odin işlemcisini de kullanabileceği konuşuluyor. Eğer bu işlemcileri kullanırsa 4 GB RAM miktarı ile de karşılaşabiliriz. LG'nin kendi işlemcisini kullanma ihtimali yüksek görünüyor. 2 GHz hızından fazla çalışma hızına sahip olan bu işlemciye Mali-T700 destek verecek. Asıl büyük iddia ise, hangi Android sürümüne sahip olacağı. Mayıs ayındaki Google I/O etkinliğine kısa bir süre kala tanıtılması beklenen LG G3'ün Android 5.0 ile gelebileceği söyleniyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
120966_g3_1.jpg

LG G3, Android 5 ile gelebilir

LG'nin akıllı telefon sektöründe üzerinde çalıştığı G3 modelinin Android 5 ile geleceği iddia ediliyor

Güney Kore menşeli LG'nin G2 ve G Flex akıllı telefonlarından sonra yeni amiral gemisi olması beklenen LG G3 hakkındaki bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Gelen son bilgere göre LG G3'ün yeni çıkacak üst seviye cihazlarda kullanılması beklenen Quad HD ekrana sahip olacak. LG G3'de 1440 X 2560 çözünürlüğünde 5.5 inç büyüklüğünde IPS ekran ve en az 3 GB RAM bekleniyor. İşlemci tarafında farklı söylemler bulunmakta. Qualcomm'un en iyi işlemcilerinden olan Snapdragon 805'in yanı sıra ARM tabanlı 8 çekirdekli Odin işlemcisini de kullanabileceği konuşuluyor. Eğer bu işlemcileri kullanırsa 4 GB RAM miktarı ile de karşılaşabiliriz. LG'nin kendi işlemcisini kullanma ihtimali yüksek görünüyor. 2 GHz hızından fazla çalışma hızına sahip olan bu işlemciye Mali-T700 destek verecek. Asıl büyük iddia ise, hangi Android sürümüne sahip olacağı. Mayıs ayındaki Google I/O etkinliğine kısa bir süre kala tanıtılması beklenen LG G3'ün Android 5.0 ile gelebileceği söyleniyor.

Abi başlarım note 3 e falan olm bu nedir ya :D çıktığı an direk gidip bankadan kredi çekiyorum satın alıyorum :D vay hıaa**na :) abi süper bişi ya şöyle bi baksana çerçeve diye hiç bişi yok full ekran sanki eğer böyle bir çerçeveye sahipse G4 te çerçevesiz olur yanlar full ekran olarak çıkartırlar bak demedi deme :D 2014 LG ye uğurlu geldi gibi görünüyor :) 4GB ram ühüüüü diyorum :) Şimdi iphone fanboyları gelipte derki ( bizim 1GB ram sizin 4 GB ram'a eşdeğer :D ) mutlaka bunu almalıyım eğer çıkarsa ilk bende olacak ilk bakışta aşık oldum :D abi çok güzel :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi başlarım note 3 e falan olm bu nedir ya :D çıktığı an direk gidip bankadan kredi çekiyorum satın alıyorum :D vay hıaa**na :) abi süper bişi ya şöyle bi baksana çerçeve diye hiç bişi yok full ekran sanki eğer böyle bir çerçeveye sahipse G4 te çerçevesiz olur yanlar full ekran olarak çıkartırlar bak demedi deme :D 2014 LG ye uğurlu geldi gibi görünüyor :) 4GB ram ühüüüü diyorum :) Şimdi iphone fanboyları gelipte derki ( bizim 1GB ram sizin 4 GB ram'a eşdeğer :D ) mutlaka bunu almalıyım eğer çıkarsa ilk bende olacak ilk bakışta aşık oldum :D abi çok güzel :)

G2 yi satar üstüne para ekleyip g3 alırız. Biz bunu yapabiliriz :D