LG G3 mü yoksa Samsung Galaxy Note3 mü sizce ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh::huh::huh:ben bu ay telefon alıcam ama bir türlü karar veremedim arkadaşlar NOTE 3 mü LG 3 mü
küzenlerim lg 3 dedi arkadaşımda note 3 var güzel dedı ne yaıyım yardımm ltfnnn

Reaksiyon puanı
0
Lg şebek üzerinden görüntülü konuşmaya izin vermiyor. Daha önceki modellerindede bu böyleydi, g3 ile de bu geleneğini devam ettiriyor. LG g3 ile Skype ve bu tarzda programlar kullanarak internet üzerinden görüşme yapabilirsin.

Şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapmak istiyorsan note3 alabilir yada biraz daha bekleyip note 4 alabilirsin. Fakat bende g3 kullanıcısı olarak telefonun tasarımsal özelliğini, kullanılış kolaylığını ve konfigürasyonunu çok beğendiğimden note serisini boşver lg g3 al derim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Boşver LG'yi SamEsung'u Z3C ya da Z2 al.

Note 3;
-4G desteklemiyor.
-Big.Little kullanıyor ve market de bunu tam anlamıyla desteklemiyor.Note 2 bazen Note 3 den bile daha iyi oyun açıyor.
-Hala S5 arayüzü entegre edilmedi.
-Exynos çöpüyle geldiğinden 4K video çekemiyor.
-8 çekirdeğin marifeti kamera bölgesi rahatsız edecek kadar ısıtıyor eli.

LG G3;
-2K teknolojisini kullanıyor performansta da olumsuz etkiliyor.

-O ekranı 3000 mAh batarya kurtarabilir mi bilmiyorum.
-Galiba kendi kendine şarj soketinin yakininda bir bölgede kenarda çatlama oluyor.Kronik bir sorundu bu.Ama seriden seriye farkı var mı onu da bilmiyorum.

dangerx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 N9005 alırsan Qualcomm snapdragon 800 işlemcisi ile 4g ve 4k video çeker. 4G 1 yıldan sonra yeni belki daha onun zamanı var. Şebeke üzerinden görüntülü konuşmada yapabileceğin tek samsung. O da patenti aldığı için diye biliyorum.

Reaksiyon puanı
0
Boşver LG'yi SamEsung'u Z3C ya da Z2 al.

Note 3;
-4G desteklemiyor.
-Big.Little kullanıyor ve market de bunu tam anlamıyla desteklemiyor.Note 2 bazen Note 3 den bile daha iyi oyun açıyor.
-Hala S5 arayüzü entegre edilmedi.
-Exynos çöpüyle geldiğinden 4K video çekemiyor.
-8 çekirdeğin marifeti kamera bölgesi rahatsız edecek kadar ısıtıyor eli.

LG G3;
-2K teknolojisini kullanıyor performansta da olumsuz etkiliyor.

-O ekranı 3000 mAh batarya kurtarabilir mi bilmiyorum.
-Galiba kendi kendine şarj soketinin yakininda bir bölgede kenarda çatlama oluyor.Kronik bir sorundu bu.Ama seriden seriye farkı var mı onu da bilmiyorum.

Evet ekran kalitesi çok iyi lg g3'ün. Bataryası ekranı kurtarmaz diye düşünebilirsin ama ekran ayarlarını ve android ayarlarını optimize ederek gayet iyi sonuç alabiliyorsun.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Al birini vur ötekine...
Sony ya da HaTiCe öneririm :dirol:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bişi sorcam g3 donanım olarak note 3 ten iyi bir telefon mu? Iyi de benmi öyle biliyorum ?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bişi sorcam g3 donanım olarak note 3 ten iyi bir telefon mu? Iyi de benmi öyle biliyorum ?
Evet.

Şöyle söyleyelim

Exy versiyonu snap. 600 ile 800 arasında bir performans sunuyor. Yani Snap sürümüne göre çürük yumurta exy.

Snap sürümü 800 zaten daha güçlü belli oluyor.

Lg g3 ise Snap. 801 ile geliyor ama 2K ekran dolayısıyla performansı çok minik düşüşlere sebebiyet veriyor.

Çok minik olmasının sebebi ekranın 2K olmasına rağmen oyunların FHD çözünürlüğe kadar desteklenmesi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
la bu g3 neden bukadar destekliyorsunuz anlamıyorum ya g3 te g3 alışmıssınız bı seye milletin afasını karıştırıyorsunuz samsung tan güzel telefon mu var ya:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

fzma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 alan arkadaşlar aranızda cihazını hepsiburada.com dan alan varmı. Varsa memnunmu?
Bende alıcamda ordanmı alsam normal bayidenmi bilemedim. Garantileri farklı bu da aralarında 300-400 tl fark yaratıyor. Hepsiburada da çok uygun. Ama cihazda sorun çıkarmı diye endişe ediyorum

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G3 alan arkadaşlar aranızda cihazını hepsiburada.com dan alan varmı. Varsa memnunmu?
Bende alıcamda ordanmı alsam normal bayidenmi bilemedim. Garantileri farklı bu da aralarında 300-400 tl fark yaratıyor. Hepsiburada da çok uygun. Ama cihazda sorun çıkarmı diye endişe ediyorum
Garantisinin paralel olduğu kesin.

Tercihinizi Delta gibi büyük distribütörlerden yaparsanız büyük bir sorun çıkacağını sanmam. Yoksa seriye bakılarak bir problem oluşsa bile ücretsiz değişim hakkını kullanırken bile sorun çıkarabilirler diğer türlü.

fzma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantisinin paralel olduğu kesin.

Tercihinizi Delta gibi büyük distribütörlerden yaparsanız büyük bir sorun çıkacağını sanmam. Yoksa seriye bakılarak bir problem oluşsa bile ücretsiz değişim hakkını kullanırken bile sorun çıkarabilirler diğer türlü.

Teşekkürler Delta'nın adını forumlarda duymuştum iyi yönde ama hangi firmalar deltayla anlaşmalı bilmek lazım. Araştırmaya bsşlayayım ben

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Niye o vermedıyse sen mi vercen ??? :thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:

the.yunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Valla ablama aldık gittigidiyordan
Lgg3 32gb olan modeli hiç bir farkı yok diğerlerinden ha kvk ha başarı ha telpa açılmamış tertemiz kut geldi
Pırıl pırıl çok memnunuz

Berk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normalde G3 32 GB mı ? yoksa Note 4 mü gibi bir soru olması lazımdı ki tartışalım :) Tabiki G3, Note 3' e göre çok daha iyi bir telefondur.

Berk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer ki kameram iyi olsun şarjım uzun süre gitsin diyorsan Z2 ama performansı yüksek olsun ekranı da daha net ve canlı gözüksün dersen G3 derim. Her iki telefonun artı ve eksileri var Z2 alsan da atıyorum bir asphalt 8 oynarsın sonuçta kaliteli ve performansı bir telefon ama G3 ona göre ufak farkla daha iyi sebebi ise aralık 2014 öncesi çıkan telefonlarla karşılaştırıldığında daha yüksek frekansta çalışan hızlı ram kullanımı ve ihtiyaca göre ram/cpu optimizasyonu yapmasıdır. Eksi yönü ise bataryasının bu sebeple genellikle çabuk bitmesidir. Oyuna göre değişiyor batarya tüketimi tabi ki. Z2 ise G3'ten daha fazla kamera deneyimi sunduğunu söyleyebilirim. Ama gece çekimlerinde mesela G3 bence lazer odaklama ile başarıyı yakalamış.

Bu durum da ben ikisinin hemen hemen denk telefonlar olduğunu düşünüyorum. Biri uzun kullanım ve kamera üzerinde durmuşken diğeri de performans üzerinde durmuş. Alınacaksa bunlar göz önüne alınmalı diye düşünüyorum. Açıkça şunu söyleyebilirim ben de G3 kullanıcısıyım ve son derece memnunum çok yakın arkadaşımda da Z2 var ve ikisinin yan yana koyduğumuzda G3 ün daha net ve keskin ekranından başka bir fark gözle görmüyorum. Ama dediğim gibi teknik detaylarda her ikisininde artı ve eksileri var tercihi kullanma ağırlığına göre yapmanı tavsiye ederim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
g3 donanım olarak daha üstün fakat note 3 de kalem vs bulundugu için seçedebilirsiniz ama g3 32 gb modeli güzel...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence note 3 almalısın bende note 3 alıcam sdn yi ÇOOOK SEVİYORUM bütün videolarını ızledim ve videoların devamını bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya uf yaa g3 çok güzel :crying:ama şimdi ben görüntülüyle havamı atamicak mıyım ksdjskjds

azadbeg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ders notlarım word pdf dosyalarım anında kalemiyle not alıp klavye harfine dönüştürebilme ... çizim yapabilme ve foto düzenleme...
e-kitaplarımı muhafaza ve kullanabilme özelliği.
Şarjı da rahatlıkla 1 gün dayanıyor.
Artık kalın klasör taşımaktan kurtuldum. Derslerde elim ayağım oldu...
Not3 bağımlılığım oldu diyebilirim.
Kızıma da g3 aldık. O da çok memnun. Ama benim işimi görmüyor.
Yapacağınız- yapmayacağınız işe göre tercih yapın...

oski_sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
m8 'in 2gb ram'i ile diğer 3 gb ram'ler arasında gram fark yok. en stabil arayüzü kullanıyor. kullanan bilir. çok az ram yiyor zaten. oldukça akıcı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sebekeden goruntulu gorusme icin note 3 almaniz gerekiyor. G3 modelinde sebekeden goruntulu gorusme imkani yok. Ama goruntulu gorusme farketmez derseniz sony z2 modelini tavsiye ederim. Bu fiyat araliginda note 3 ve g3 e gore daha iyi bir cihaz.

TRInjustice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 gb alacaksan tabi ki G3. Ama 16 alacaksan note3 düşünülebilir.