sizce hangisi daha iyi şarj süresi uzun ve hızlı birde oyunlarda kasmayan beni yarı yolda bırakmıyacak iki telefon arasında kaldım hangisini almalıyım
peki o zamanOppo a73 daha iyi hemde daha ucuz.
Bütçeniz ne kadar? Söyleyebilirseniz, o fiyata daha iyi cihazlar önerebiliriz.sizce hangisi daha iyi şarj süresi uzun ve hızlı birde oyunlarda kasmayan beni yarı yolda bırakmıyacak iki telefon arasında kaldım hangisini almalıyım
hocam samsung a02s aldımBütçeniz ne kadar? Söyleyebilirseniz, o fiyata daha iyi cihazlar önerebiliriz.
Kazık yemişsinhocam samsung a02s aldım
İade edip Samsung M31 alın.hocam samsung a02s aldım
Keşke almasaydınız. Sizi üzmek istemem ama o cihaz maalesef sizi memnun etmeyecektir. Bırakın oyunları o cihaz 1 ay sonra arayüzde kasmaya başlayabilecek bir cihaz. İade edebilme şansınız varsa iade etmenizi tavsiye ederim.hocam samsung a02s aldım
alalı 10 gün oldu vatan bilgisayardan aldım iade edemezmiyimKeşke almasaydınız. Sizi üzmek istemem ama o cihaz maalesef sizi memnun etmeyecektir. Bırakın oyunları o cihaz 1 ay sonra arayüzde kasmaya başlayabilecek bir cihaz. İade edebilme şansınız varsa iade etmenizi tavsiye ederim.
Eğer sim kartınızı taktıysanız ve cihazı kurduysanız,maalesef cihazı iade edemiyormuşsunuz.alalı 10 gün oldu vatan bilgisayardan aldım iade edemezmiyim
o zaman iade almazlar ama 10 gündür kullanıyorum ve kasmıyor pubg mobile'ı rahat oynuyorumEğer sim kartınızı taktıysanız ve cihazı kurduysanız maalesef iade edemiyormuşsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi: