Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 aydır Lg G3 kullanıyorum kesinlikle tavsiye edeceğim bir telefon. Fakat kronik çatlama var kasada bunu da Lg servisi telefonu yenisiyle değiştirerek çözüyor.
İos ile Android ayrı boyuttur kişileştirme yapmadan konuşayım çok işim olmaz şunu bunu yapmam diyorsan günümüzde insanlar hava atmak için telefon seçiyor bu yanlış doğru ürün seçmek gerekiyor İphone 5s güzel makine şarj kısa gider diyorsun kapaklı bataryalı docklar var kamerası güzel 8mp ram 1gb hiç donma takılma yaptığını görmedim İos kullandım yazılım konusunda Apple çok muhteşem
G3 bahsediyim Lg kullanıcısı olarak lensini beğenmedim kardeşim lazer otofocus özelliği güzel telefon olarak G3 seçiceksen 3gb ramli 32gb al 16gb 2gb ramli önermiyorum donma takılma derdi hafiza derdi olmasın almışken iyisini al biraz daha para ver kafan rahat olsun 13megapiksel kamera güzel ekran muhteşem büyük laptop gerek kalmadan film seyret internetten oyun oyna büyük ekran muazzam bi görüntü sunuyor
Şarj konusuna değinirsek sonuçta ikise telefon kullanıcağın uygulamalar oyunlar web sörf mobil resim uygulamarı gibi 2 telefonda çalıştırdığında G3 öndedir yazılım olarak İos öndedir
Android alırsan şayet biraz daha bekle cihazı lolipop güncelleme yapmadan araştırma yap
Şimdiden hayırlı olsun hangi telefonu alıcaksan karar ver biz sana fikir veriyoruz kimseyi zorlamıyoruz