LG G3 Kullanıcıları Kulübü

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
6.0 sizlere geldi mi,flashtool ile yapılandan bahsetmiyorum.Bizim G3 32 gb Amerika dan alınma ithalatçı garantili.Ne zaman gelir ya da ithalatçı olduğundan Güncellemeyi alır mı?5.0 da çok lag var ya.

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lgg3 bu kendi kendine kapandı ve açılmadı ..ne dowlaod nede recoveyr moduna giriyor..nedeni ne olabıir..düzeltmenin bir yolu varmı..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
lgg3 bu kendi kendine kapandı ve açılmadı ..ne dowlaod nede recoveyr moduna giriyor..nedeni ne olabıir..düzeltmenin bir yolu varmı..
Şarj durumu nasıldı?
Eğer azken kapandıysa belki şarjı bitince kapanmıştır. Biraz şarjda durduktan sonra açmayı dene.

byjuck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bir kaç bir şey paylaşmak istiyorum :)

1. kendi kulaklığını da denedim samsung kulaklığını da denedim tel görüşmesi sırasında karşı tarafa uğultu gidiyormuş özellikle geçe saatlerde böyle iki tarafında sessiz kalması sonucunda gürültü gibi gıcık edici bir ses yükseliyormuş. mic sanki devamlı ses yakalamaya çalışıyor ama ses gelmeyince kendi ayarını yükseltiyor sanki enteresan garip bir şey :) fakat ciddi rahatsız edici. ( bu mesele için servise göndermeyi düşünüyorum?) Fakat 6.0 güncellemesini bekliyorum bakalım belki çözülür.

2. Müzik dinlemek gerçekten işkence ses berbat bass diye bir şey yok hakkaten o konuda galiba ses çipseti berbat LG'nin! bilmiyorum daha HTC kullandım ve gayet memnundum galiba oraya doğru geçicem bu telefondan sonra. HTC hakkaten iyi telefondu LG g3 farklı olsun dedik aldık farkı gördük :) Sony de güzel diyorlar da bakalım ikisinden biri olur ama öncelik HTC :)

3. Bu arada 6.0 bir türlü gelmedi diğer bir çok ülke almış güncellemeyi bize verilen tarih çokten geçildi ama hala yok !

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

1. kendi kulaklığını da denedim samsung kulaklığını da denedim tel görüşmesi sırasında karşı tarafa uğultu gidiyormuş özellikle geçe saatlerde böyle iki tarafında sessiz kalması sonucunda gürültü gibi gıcık edici bir ses yükseliyormuş. mic sanki devamlı ses yakalamaya çalışıyor ama ses gelmeyince kendi ayarını yükseltiyor sanki enteresan garip bir şey :) fakat ciddi rahatsız edici. ( bu mesele için servise göndermeyi düşünüyorum?) Fakat 6.0 güncellemesini bekliyorum bakalım belki çözülür.

2. Müzik dinlemek gerçekten işkence ses berbat bass diye bir şey yok hakkaten o konuda galiba ses çipseti berbat LG'nin! bilmiyorum daha HTC kullandım ve gayet memnundum galiba oraya doğru geçicem bu telefondan sonra. HTC hakkaten iyi telefondu LG g3 farklı olsun dedik aldık farkı gördük :) Sony de güzel diyorlar da bakalım ikisinden biri olur ama öncelik HTC :)

3. Bu arada 6.0 bir türlü gelmedi diğer bir çok ülke almış güncellemeyi bize verilen tarih çokten geçildi ama hala yok !
Sadece ses kalitesi için kulaklık mı değiştiriyorsun[emoji15] Halbuki lgnin kulaklığı sayılı ıyı kulaklıklardandı

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Htc zaten ses kalitesi iyi olduğu için tercih ediliyor. Son modelinde de bunu öne sürdüler yine.

Ama lg v10 vr g5 te ses donanımı açısından iyileştirildi tabi htc 10 gibi iyi bir kulaklık yok yanlarında.

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ana kart ölmüş ...ücretsiz değişim yapıyorlar..3 defa deyişim oluyor 2 defada kasa değişimi oldu çihaz değişimi istesem kabul ettire bilirmiyim..

byjuck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sadece ses kalitesi için kulaklık mı değiştiriyorsun[emoji15] Halbuki lgnin kulaklığı sayılı ıyı kulaklıklardandı

yok be hocam LG, Samsung ... bir çok kulaklık denedim ses çok kötü. Ses yüzünden telefonu değiştiricem de işte biraz daha kullanayım yeni aldım sayılır fazla açılmaya gerek yok ama ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yok be hocam LG, Samsung ... bir çok kulaklık denedim ses çok kötü. Ses yüzünden telefonu değiştiricem de işte biraz daha kullanayım yeni aldım sayılır fazla açılmaya gerek yok ama ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum.
Ses iyileştirmeyi kapatıp da denedin mi peki?

byjuck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ses iyileştirmeyi kapatıp da denedin mi peki?
Denedim. hepsini denetim. reset attım format attım günlük konuşmalarda çok belli olmuyor ama dediğim gibi sessiz ortamlarda başlıyormuş. anakartta mı sıkıntı var acaba ?

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Test menüsüne giriş kodunu bilen var mı? Bulduklarım mm de çalışmıyor.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816

Öncelikle sadece yüzeysel basit bi test yapıp bu yazıyı paylaşmanıza üzüldüm açıkçası ben eski lg g3 kullanıcısıyım motosiklet kullanırken (doğru değil) müzik dinlerim ve bundan çok keyif alırım. Özellikle kulaklıktan bu başka cihazlar içinde geçerli dinlediğim müziklerde o netliği bası tizi en iyi şekilde almak isterim..

Bunu lg nin kendi müzik çalarında alamassın diğer çevrim içi veya çevrim dışı müzik çalarlarla da.
Ben g3 te ve her nekadar hı-fı dac özelliğine sahip olsada v10 da da kullanıyorum powerap muzik player i denemenizi tavsiye ederim full versiyonunu tabiki ben satın aldım 1 sene önce daha sonra lg nin kendi kulaklığından ve uygulama ayarlarını yaptıktan sonra bize görüşlerinizi aktarın zira ziyadesiyle harika ses alacaksınız..

Not: telefonuma attığım müzikler 320 kbps..

byjuck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle sadece yüzeysel basit bi test yapıp bu yazıyı paylaşmanıza üzüldüm açıkçası ben eski lg g3 kullanıcısıyım motosiklet kullanırken (doğru değil) müzik dinlerim ve bundan çok keyif alırım. Özellikle kulaklıktan bu başka cihazlar içinde geçerli dinlediğim müziklerde o netliği bası tizi en iyi şekilde almak isterim..

Bunu lg nin kendi müzik çalarında alamassın diğer çevrim içi veya çevrim dışı müzik çalarlarla da.
Ben g3 te ve her nekadar hı-fı dac özelliğine sahip olsada v10 da da kullanıyorum powerap muzik player i denemenizi tavsiye ederim full versiyonunu tabiki ben satın aldım 1 sene önce daha sonra lg nin kendi kulaklığından ve uygulama ayarlarını yaptıktan sonra bize görüşlerinizi aktarın zira ziyadesiyle harika ses alacaksınız..

Not: telefonuma attığım müzikler 320 kbps..

aynen bende 320 kbps olmasına dikkat ederim. bir kaç uygulamayı marketten indirip denemiştim ama o kadar da fark etmemişti dediğinizi denerim teşekkürler

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Fulmics rom 5. Sürümde ux5 uygulamalarının çoğu port edilmiş.
En sevdiğim yenilikler
Klavyede artık türkçe karakterler var.
Kamerada ağır çekim ve hızlandırılmış çekim modları eklenmiş.

Ayrıca g5 kilit ekranındaki hareketli duvar kağıdı öselliği eklenmiş.
Ana ekran için ise 360 derece duvar kağıdı seçeneği eklenmiş.
İstediğiniz bir yerden screnshot alıp atabilirim ama pil konusunu sormayın hem romu yeni yükledim hem de stock sürümden pek farkı olacağını sanmam. Tabi hareketli ya da 360 derece duvar kağıdı kullanılırsa düşer.

3a446e26d2e8acea35e2a65d615c2990.jpg
f4380bfe2f67ecab584b7a50c7a58db5.jpg
c3c05988e77f694390566a1c5e6406e1.jpg
95ccc37a8dd45281e564815d1a3b66c2.jpg
64015690fe6f7c013984bed9f22333bb.jpg

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Fulmics rom 5. Sürümde ux5 uygulamalarının çoğu port edilmiş.
En sevdiğim yenilikler
Klavyede artık türkçe karakterler var.
Kamerada ağır çekim ve hızlandırılmış çekim modları eklenmiş.

Ayrıca g5 kilit ekranındaki hareketli duvar kağıdı öselliği eklenmiş.
Ana ekran için ise 360 derece duvar kağıdı seçeneği eklenmiş.
İstediğiniz bir yerden screnshot alıp atabilirim ama pil konusunu sormayın hem romu yeni yükledim hem de stock sürümden pek farkı olacağını sanmam. Tabi hareketli ya da 360 derece duvar kağıdı kullanılırsa düşer.

3a446e26d2e8acea35e2a65d615c2990.jpg
f4380bfe2f67ecab584b7a50c7a58db5.jpg
c3c05988e77f694390566a1c5e6406e1.jpg
95ccc37a8dd45281e564815d1a3b66c2.jpg
64015690fe6f7c013984bed9f22333bb.jpg

Bende lg g3 kullanırkan xpirt rom yapımcısı bu adam gerçekten iyi bu konuda devamlı fulmics romu kullanıyordum..

MeMoo1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar iyi geceler uzun zamandır internetten araştırıyorum da LG G3 almaya karar vermiştim. Ama hep telefonun pozitif yönlerini inceliyordum genelde :) sonradan negatif yönleri de araştırmaya başlayınca telefonun ısınma sorunu şarjın az gitmesi normal şebeke üzerinden görüntülü konuşamama gibi gerçekten can sıkıcı eksilerle karşılaştım. Telefonu o kadar araştırdım hakkında o kadar video izledim ki sanki uzun zamandır kullanıyormuşum gibi bir his bile oluştu içimde :) fiyatı ve özellikleri beni cezbediyor ama hala kararsız kalmış durumdayım. Bütçem şu anda anca 1000 tl civarı cihaz almaya yetecek gibi görünüyor. (Malum atanamamış örtmeniz:) )

Benim şu an kullandığım telefon Samsung S3 Mini ve artık beni delirtmeye başladı. Bu cihazdan kurtulayım da artık ne olursa olsun moduna gelmiş durumdayım ama sonuçta bir defa telefon alıp en azından 1,5 - 2 yıl kullanacam sürekli değiştirecek durumda değilim. O yüzden bütçemin yeteceği seviyede en iyisini almak istiyorum. LG G3'e aşık oldum diyebilirim ama negatif yönleri de beni korkutuyor. Forumdaki yorumların bir kısmını okudum kimileri yerden yere vururken kimileri iyi diyo kimleri idare eder diyo. Çok kararsız bir durumdayım bu cihazı alsam mı acaba yoksa GM 5 Plus'ı mı beklesem? Beni en çok rahatlatacak şey aslında shiftdelete.net tarafından güzel bir UKT videosu olurdu ama o da yok şu anda..

Belki daha önceden konuşulmuş konuyu tekrar gündeme getirdiğimi düşünebilirsiniz ama kararsız kaldığım konuda güncel fikirler almak iyi olurdu. Şimdiden yorum ve yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yerden yere vuranların yorumlarını ciddiye almayın. Bunların %99'u kullanmadan yorum yapan tipler.
Bana kalırsa G3 yerine Xiaomi Mi4 alın derim. 930TL'ye şahane özelliklerde bir telefon. Xiaomi'nin resmi ithalatçısı diyebileceğimiz, hatta belki de öyle olan semers.com.tr'den alabilirsiniz. Bu cihaz üzerinde durmanızı öneririm.

MeMoo1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Xiaomi mi 4'ün tasarımı çok hoşuma gitmedi ayrıca arttırılabilir hafıza seçeneği de yok. o siteye baktım stokta yok diyodu ayrıca :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Xiaomi mi 4'ün tasarımı çok hoşuma gitmedi ayrıca arttırılabilir hafıza seçeneği de yok. o siteye baktım stokta yok diyodu ayrıca :)
İkinci el Mi4 takas eden olsa direk veririm G3'ü. Sen tasarımı beğenmedim diyorsun. :)

Ayrıca G3 negatif yönünü yazayım sana
1-Kasa çatlama sorunu, yeni serilerde olmaz diyenlere bakma sakın. Yeni seriler daha yeni olduğu için öyle bir sorun görünmüyor , o serinin üzerinden 3-6 ay kadar geçtimi %99 çatlıyor. Ha bu çatlama pek bir sorun olmadı benim için, çünkü telefonu ileride satarım diye almadım. Kullanmak için aldım ve pek gözüme batmıyor, hele de kılıfla kullanıyorsan unutursun bile onu. Ama bu tür detaylara dikkat ediyorsan kesinlikle uzak durman gereken bir telefon.
2-Pil, ekrana bu pil kesinlikle yetmiyor. Günlük telefon konuşması, whatsapp ve sosyal medyada fazla takılmayan biri isen pil yeterli gelir ama bundan daha fazlasını yapıyorsan pil yeterli değil. Ya pilden dolayı telefonu almaktan vazgeç ya da powerbank ile idare ederim diyorsan o şekilde al.

Oyun konusuna gelirsek oyun oynamadığım için pek bir şey diyemeyeceğim. Onda da bütün oyunları oynatacağını düşünüyorum ama yüksek donanım isteyen oyunları son ayarlarda oynatsa da sıkıntılı olabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Stoklara elbet getirirler tekrar. Kısıtlı bütçeye kısıtlı özellikler olur. Ama bu fiyata daha iyisini bulmak da zor. GM 5 Plus güçlü görünüyor ama GM firmasına ve telefonlarına zerrece güvenim yok. Yarını meçhul telefonlar. Casper V10'a falan bakın ya da.

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Stoklara elbet getirirler tekrar. Kısıtlı bütçeye kısıtlı özellikler olur. Ama bu fiyata daha iyisini bulmak da zor. GM 5 Plus güçlü görünüyor ama GM firmasına ve telefonlarına zerrece güvenim yok. Yarını meçhul telefonlar. Casper V10'a falan bakın ya da.
Hepsi burada da var mi4. Ben mi 5 bekliyorum ama gelmesi zor görünüyor.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Arkadaşlar iyi geceler uzun zamandır internetten araştırıyorum da LG G3 almaya karar vermiştim. Ama hep telefonun pozitif yönlerini inceliyordum genelde :) sonradan negatif yönleri de araştırmaya başlayınca telefonun ısınma sorunu şarjın az gitmesi normal şebeke üzerinden görüntülü konuşamama gibi gerçekten can sıkıcı eksilerle karşılaştım. Telefonu o kadar araştırdım hakkında o kadar video izledim ki sanki uzun zamandır kullanıyormuşum gibi bir his bile oluştu içimde :) fiyatı ve özellikleri beni cezbediyor ama hala kararsız kalmış durumdayım. Bütçem şu anda anca 1000 tl civarı cihaz almaya yetecek gibi görünüyor. (Malum atanamamış örtmeniz:) )

Benim şu an kullandığım telefon Samsung S3 Mini ve artık beni delirtmeye başladı. Bu cihazdan kurtulayım da artık ne olursa olsun moduna gelmiş durumdayım ama sonuçta bir defa telefon alıp en azından 1,5 - 2 yıl kullanacam sürekli değiştirecek durumda değilim. O yüzden bütçemin yeteceği seviyede en iyisini almak istiyorum. LG G3'e aşık oldum diyebilirim ama negatif yönleri de beni korkutuyor. Forumdaki yorumların bir kısmını okudum kimileri yerden yere vururken kimileri iyi diyo kimleri idare eder diyo. Çok kararsız bir durumdayım bu cihazı alsam mı acaba yoksa GM 5 Plus'ı mı beklesem? Beni en çok rahatlatacak şey aslında shiftdelete.net tarafından güzel bir UKT videosu olurdu ama o da yok şu anda..

Belki daha önceden konuşulmuş konuyu tekrar gündeme getirdiğimi düşünebilirsiniz ama kararsız kaldığım konuda güncel fikirler almak iyi olurdu. Şimdiden yorum ve yardımlarınız için teşekkür ederim :)

G3 kullanıcısıyım. Tavsiye etmem almanı hem eskidi telefon hem de kasıyor. Batarya iyi gitmiyor. Ama yedek batarya taşırım diyorsan fiyatı için alınabilir ve kamerası da oldukça iyi.

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g3 cihaz deyişimi yapacak..kutlu cihaz verecekler. yok sadece telefonmu vercekler..nekadar sürüyor prosüdürleri..lg türkiyeden deyyişim karara çıkmiş..bilen arkadaş varsa..cevaplarsa sevinirim...