Bende ya ustten ya da alttan catliyodu.ucuncude alt ust ve yandan catladi cihazi degistiler en sonundaBen G3 çıktığı sene Temmuz ayından aldım telefonu. Ekim-Kasım gibi çatladı. Sıfır cihaz yolladılar. Zamanla o da çatladı. Bir daha uğraşmadım. Değmez. Gözüme batmıyor. Telefona da zararı yok.
Kesinlikle g3 almalisin cunku a5 guncelleme alacagini sanmıyorum ayrica performans ,grafik islemci,ekran çözünürlüğü ,kamera açısından g3 daha başarılı.LG g3 mü yoksa Samsung A5 mi almalıyım?
LG g3 mü yoksa Samsung A5 mi almalıyım?
Bu ay içinde gelecekMarsmallow ne zaman gelecek bilgisi olan ?
Turkiye de miV30c olarak dağıtım başlamış.
İtalya ve hırvatistan.Turkiye de mi
Ciddi soyle baktim ama gelmemisİtalya ve hırvatistan.
Ciddi soyle baktim ama gelmemis
Ben direk custom Fulmics kurdum. Root hazır geliyor zaten bir de istersem xposed.Polonya'ya çoktan geldi. Tekrar hatırlatayım dedim. Kurmak isteyen kursun.
Ben direk custom Fulmics kurdum. Root hazır geliyor zaten bir de istersem xposed.![]()
Peki lolipop dan performans olarak farklari nelerPolonya kdz'si kurun bence. Ben çıktığı zaman kurmuştum bi' zararını görmedim.![]()
Ben LP'da da memnundum lag falan yaşamıyordum. MM'da ise LP'a göre hızlanma var ama ben daha çok görsel farklılıklar gördüm.Peki lolipop dan performans olarak farklari neler
Arayüzde bazen olan hafif takılmalar yok marshmallow da.Android 6 daki uygulamalara izin verme olayı falan geldi.Peki lolipop dan performans olarak farklari neler
Peki isinma olayi azaldi miBen LP'da da memnundum lag falan yaşamıyordum. MM'da ise LP'a göre hızlanma var ama ben daha çok görsel farklılıklar gördüm.Pil performansı falan da çok fazla olmasa da bi' tık daha iyi bence.
![]()
Azalma var ama yaz ayında olmadığımız için mi bilemiyorum.Peki isinma olayi azaldi mi
Tesekkurler bilgiler icinAzalma var ama yaz ayında olmadığımız için mi bilemiyorum.Yani yazın LP kullanırken ısınıyordu ama MM'da yazın olduğunu kadar ısınma görmedim zaten oyun falan oynamadığım çok ısındığı falan nadir oluyor.
![]()
Azalma falan yok, telefonun işlemcisine yük bindimi yine ısınıyor.Peki isinma olayi azaldi mi
Su an itibariyle mm surumu cihaza gelmedi.bugun gelmesi tahmin ediliyorduBende ilk yayımlandığı günden beridir Polonya romunu kullanıyorum. Lolipop'la (şahsi fikrim) alakası yok. Lolipop kullandığım en dandik romdu. Marshmallow'dan çok memnunum. Belki bazı arkadaşlar abartma diyebilir. Ama altını çiziyorum şahsi fikrim. Cihaz lolipop sürümündeyken novalauncher ile kullanıyordum. Zira kendi launcher ı sürekli hata verip kapanıyordu. Bu durumdan bıkıp nova satın almıştım. MM ile novayı bıraktım kendi launcherine geçtim. Ve yine söylüyorum şahsi fikrim hız pil stabillik görsellik işlevsellik ciddi manada fark etmiş MM'da. Umarım 30B den sonra gelecek sürümlerde de bozulma olmaz.
Su an itibariyle mm surumu cihaza gelmedi.bugun gelmesi tahmin ediliyordu
Daha once hic oyle islem yapmadigim icin kendime guvenemiyorum.cihaza bise olur diye cekiniyorumHocam beklemene gerek yok ki. Polonya kdz sini yükle. Garantiyede soru çıkarmıyor.
Aralık sonundan beridir sefasını sürüyoruz mm nin![]()
Bu konuyla alakalı o kadar çok güzel bilgiler var ki. Onlar sayesinde yapıyorsun zaten. Bende bilgisayarcı değilim muhasebeciyim. Ama kılavuzlar sayesinde yaptım defalarca kez. Bir sorun olmadı bu zamana kadar. Ama tabi karar size ait.Daha once hic oyle islem yapmadigim icin kendime guvenemiyorum.cihaza bise olur diye cekiniyorum