LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben G3 çıktığı sene Temmuz ayından aldım telefonu. Ekim-Kasım gibi çatladı. Sıfır cihaz yolladılar. Zamanla o da çatladı. Bir daha uğraşmadım. Değmez. Gözüme batmıyor. Telefona da zararı yok.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Ben G3 çıktığı sene Temmuz ayından aldım telefonu. Ekim-Kasım gibi çatladı. Sıfır cihaz yolladılar. Zamanla o da çatladı. Bir daha uğraşmadım. Değmez. Gözüme batmıyor. Telefona da zararı yok.
Bende ya ustten ya da alttan catliyodu.ucuncude alt ust ve yandan catladi cihazi degistiler en sonunda

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Uzun zamandır mashmallow kullandığım için hiç takip etmedim geliş tarihini. :)

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Ciddi soyle baktim ama gelmemis
87de881768d4d1d2b75f1dcd6752bbb2.jpg

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Polonya kdz'si kurun bence. Ben çıktığı zaman kurmuştum bi' zararını görmedim. :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Peki lolipop dan performans olarak farklari neler
Ben LP'da da memnundum lag falan yaşamıyordum. MM'da ise LP'a göre hızlanma var ama ben daha çok görsel farklılıklar gördüm. :) Pil performansı falan da çok fazla olmasa da bi' tık daha iyi bence. :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Peki isinma olayi azaldi mi
Azalma var ama yaz ayında olmadığımız için mi bilemiyorum. :) Yani yazın LP kullanırken ısınıyordu ama MM'da yazın olduğunu kadar ısınma görmedim zaten oyun falan oynamadığım çok ısındığı falan nadir oluyor. :)

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Azalma var ama yaz ayında olmadığımız için mi bilemiyorum. :) Yani yazın LP kullanırken ısınıyordu ama MM'da yazın olduğunu kadar ısınma görmedim zaten oyun falan oynamadığım çok ısındığı falan nadir oluyor. :)
Tesekkurler bilgiler icin

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Bende ilk yayımlandığı günden beridir Polonya romunu kullanıyorum. Lolipop'la (şahsi fikrim) alakası yok. Lolipop kullandığım en dandik romdu. Marshmallow'dan çok memnunum. Belki bazı arkadaşlar abartma diyebilir. Ama altını çiziyorum şahsi fikrim. Cihaz lolipop sürümündeyken novalauncher ile kullanıyordum. Zira kendi launcher ı sürekli hata verip kapanıyordu. Bu durumdan bıkıp nova satın almıştım. MM ile novayı bıraktım kendi launcherine geçtim. Ve yine söylüyorum şahsi fikrim hız pil stabillik görsellik işlevsellik ciddi manada fark etmiş MM'da. Umarım 30B den sonra gelecek sürümlerde de bozulma olmaz.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bende ilk yayımlandığı günden beridir Polonya romunu kullanıyorum. Lolipop'la (şahsi fikrim) alakası yok. Lolipop kullandığım en dandik romdu. Marshmallow'dan çok memnunum. Belki bazı arkadaşlar abartma diyebilir. Ama altını çiziyorum şahsi fikrim. Cihaz lolipop sürümündeyken novalauncher ile kullanıyordum. Zira kendi launcher ı sürekli hata verip kapanıyordu. Bu durumdan bıkıp nova satın almıştım. MM ile novayı bıraktım kendi launcherine geçtim. Ve yine söylüyorum şahsi fikrim hız pil stabillik görsellik işlevsellik ciddi manada fark etmiş MM'da. Umarım 30B den sonra gelecek sürümlerde de bozulma olmaz.
Su an itibariyle mm surumu cihaza gelmedi.bugun gelmesi tahmin ediliyordu

cartoonpier

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Daha once hic oyle islem yapmadigim icin kendime guvenemiyorum.cihaza bise olur diye cekiniyorum
Bu konuyla alakalı o kadar çok güzel bilgiler var ki. Onlar sayesinde yapıyorsun zaten. Bende bilgisayarcı değilim muhasebeciyim. Ama kılavuzlar sayesinde yaptım defalarca kez. Bir sorun olmadı bu zamana kadar. Ama tabi karar size ait.