LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bu sabah telefona gelen yazilim guncellemesini yukledim ama hic bir degisiklik yok hala android im ayni seviyede yazilimin aciklamasinida okumamistim internette sadece android in yukselecegine dair bir haber vardi oradan android in yukselecegini dusunmustum ama bir degisiklik yok
18 Mb'lik bir iyileştirme güncellemesi verildi. Sadece Google'yi kapsadığı için sürüm yükselmesi gibi bir şey olmadı.
Ayrıca Android 6.0 güncellemesinr daha var.

Bu arada güncelle geldiğinde içeriğe hemen ulaşabilirsiniz.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beyler bugün telefonu düşürdüm ve telefonun alt kısmından başlayarak hafif üst kısma doğru çatladı dokunmatik de gitti panel değişecek turkcell deki adam 300 tl fiyat verdi orjinal panel eliyle gösterdi. Garantiyi bozmak istemiyorum ama ne kadar fiyat verir teknik servis sizce ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Gelen küçük güncelleme bence stagefigt açığı ile ilgili. G4 ten önce marshmallow beklemeyin. :)

77mgg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkdaslar ben yeni lg g3 32 vb aldım çok memnunuum ve ama çok veri harciyor 1 günde 1cg bqn fazla gidiyor

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu nedeni nedir şekil ve diğer şifrelereler olmuyor silik görünüyor..

Feyzabzkrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben LG G3 16 GB yaklasik bi aydir kullaniyrm telimde cok fazla uyguluma olmamasina ragmen depolama alani azaldi diye uyari verdi. Suan 11 GB dolu gozukuyor 300 MB kullanabilecek alanimin kaldigini soyluor. Bu tel 16 GB oldugu halde niye ben diger alani kullanamiyorum ? Uyari kismini hallettim ama bu ise anlam veremedim umarim yardimci olursunuz simdiden tesekkurler.

Feyzabzkrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumu silemedim o yuzden yazayim . Sorunu hallettim genede tesekkurler.

ozanery

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Yeni aldığım lg g3'ün ekranı bu şekilde çıktı.

Menüye veya herhangi bir uygulamaya girdiğimde ekran düzeliyor fakat ana ekran sürekli böyle. Çizgiler bazen kaybolup tekrar geliyor.

Telefon sıfır ve servise göndermeden bir çözümü varsa kendim halletmek istiyorum.

Sizce sebbep ne olabilir? Şu ana kadar yazılım güncelleme ve fabrika ayarlarına döndürme işlemlerini yaptım ama hiçbir işe yaramadı.

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Değerli arkadaşlar,
G3 bölümünden G4 bölümüne geçiş yapıyorum. Kasa çatlağı (kronik sorun bilirsiniz) nedeniyle telefonumu garantiye gönderdim. Onlarda G4 ile değişim yaptılar.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Garantiye gonderdigim g3 cihazim su an degisim bekliyor.3 defa kronik catlaktan gonderdim.kac gunde elime yeni cihaz ulasir ve yerine g4 gelen arkadaslar o nasil oldu bana da g4 gonderirler mi😄

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bügün güncelleme gelmiş ve o lanet ana ekran durdu hatası duzelmış(5.0 kullanan arkadaslarımda duzeldı ben 4.4 kullanıyorum)

S

Sunayagiz123

SDN Okuru
Beyler ben lg g3 16 gb modelini almayı planlıyorum eski telefonum nexus 5 ekranı kırıldığı için ve değişiklik istediğim için buna geçicem attan inip eşşeğe binmiş gibi olurmuyum kamera falan pek umrumda değil benim umrumda olan kasma olmaması, oyun performansı falan çok film vs izlediğim için bu telefonu tercih ettim bu fiyat aralığında başka bir telefon önerirsenizde düşünebilirim

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bugun bende kendı telımı yaptım pc suıte baglayın oto guncellıyor ana ekranı cozmusler

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Arkadaşlar lg home için tema hangi programla nasıl yapılır? Youtube da falan bununla ilgili bir video var mı? Ben bulamadım da.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Merhaba arkadaşlar.

Yeni aldığım lg g3'ün ekranı bu şekilde çıktı.

Menüye veya herhangi bir uygulamaya girdiğimde ekran düzeliyor fakat ana ekran sürekli böyle. Çizgiler bazen kaybolup tekrar geliyor.

Telefon sıfır ve servise göndermeden bir çözümü varsa kendim halletmek istiyorum.

Sizce sebbep ne olabilir? Şu ana kadar yazılım güncelleme ve fabrika ayarlarına döndürme işlemlerini yaptım ama hiçbir işe yaramadı.

Kardeş ekran gitmiş, geç olmadan direk garantiye vermeni öneririm

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Olm desenize paralel ithalat cihaz diye ya. O kadar sevindim ben de sonunda kurtulcam bu hatadan diye. Sevincim kursağımda kaldı.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Benimki 408 serisiydi 2 defa catladi 2 defa parca degistiler.ikincide anakartda degisti 1 hafta once yine catlaktan gönderdim simdi cihaz degisim olacak

S

Sdn okuru 1

SDN Okuru
Telefonumu kapatirken iki kere tikladigimda aciliyor ama acarken iki kere tikladigimda bazen aciliyor bazen acilmiyor yardimci olursaniz cok sevinirim.