LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Taşınabilir şarj aleti kullanan var mı? Kullanan varsa link atarsa sevinirim.
Var, eskiden Xiaomi 10400mAh'lik olanı kullanıyordum. Telefonu rahat 3 kez şarj edebiliyordum. Şu an Turkcell'in markası var ya tech'li bişeydi ondan var. Abimle takas ettik şarj aletlerini, bu da 10400, daha kullanmadım ama kullanınca deneyimimi söylerim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Var, eskiden Xiaomi 10400mAh'lik olanı kullanıyordum. Telefonu rahat 3 kez şarj edebiliyordum. Şu an Turkcell'in markası var ya tech'li bişeydi ondan var. Abimle takas ettik şarj aletlerini, bu da 10400, daha kullanmadım ama kullanınca deneyimimi söylerim.
Teşekkür ederim. :) Bir de şu volt değerlerini yazarsan sevinirim.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl oldu ama ben G3 ün gps inden memnun değilim. Çok az uyduya bağlanıyor ve bağlantısı zayıf 3D bağlandığına bakmayın. Samsung htc telefonları şak diye bağlanıyor bizimki niye bu kadar yavaş bağlanıyor anlamak güç. Sygic navigasyonunda bile en çok gps yanlış hatası veren telefon bu yazılımsal mı acaba anlamadım gitti.

webcon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba kasa çatlağı olduğu için 7 Eylül mecidiyeköy lg teknik servisine bıraktım.O günden bugüne hala yedek parça bekliyor cihaz.Geçen hafta aradım konuştum çağrı merkezini parça gelmiş teknik servise ama sıra size gelirse parça sırası yapılır dediler bende kanmadım tabi.Donanım haber'de ve bazı sitelerde G3 yerine G4 vermişler bunun nedeni ise ellerinde yeterince cihaz ve parça olunmaması.Sizce servis ne yol izler ? 20 iş günü geçtiği zaman ben para iadesi talebinde bulunacağım.Bunun için kaymakamlığa gidip ne yapmamız lazım evrak olarak ? Nasıl yol izlenmeli.

necatitasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba kasa çatlağı olduğu için 7 Eylül mecidiyeköy lg teknik servisine bıraktım.O günden bugüne hala yedek parça bekliyor cihaz.Geçen hafta aradım konuştum çağrı merkezini parça gelmiş teknik servise ama sıra size gelirse parça sırası yapılır dediler bende kanmadım tabi.Donanım haber'de ve bazı sitelerde G3 yerine G4 vermişler bunun nedeni ise ellerinde yeterince cihaz ve parça olunmaması.Sizce servis ne yol izler ? 20 iş günü geçtiği zaman ben para iadesi talebinde bulunacağım.Bunun için kaymakamlığa gidip ne yapmamız lazım evrak olarak ? Nasıl yol izlenmeli.

12 ağustosta aynı servise ben de bırakmıstım cihazımı kasanın altında ve üstünde olusan kılcal catlak ve wi-fi bağlanmama sorunundan dolayı 12 eylüle kadar cihaz parca bekledi 12 eylülde aradım dedim iş günü doldu ve hala bir gelişme yok onlar bana cihaz değişim talebi oluşturduklarını söylediler ve dün itibari ile yeni kutulu cihazı aldım. g3 16gb titan olarak verdigim cihaz g3 16gb siyah olarak geri geldi. gönül isterdi ki g4 alalım ama buna da şükür tabi. 20 iş günü dolduğu gibi direk telefon aç sen de benim gibi yap cihaz değişimi çıktıktan sonra seve seve verirler yeni cihazı :)

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi sorun benden kaynaklı anlayamadım? cihaz 412k serisi buarada. 4 yerine 5 e basmışım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hangi sorun benden kaynaklı anlayamadım? cihaz 412k serisi buarada 4 yerine 5 e basmışım
Hocam telefonunuz 412k serisi mi? (Seri numarasına bakarak öğrenebilirsiniz. 412KXXXXXX...)

hangi sorun benden kaynaklı anlayamadım? cihaz 412k serisi buarada 4 yerine 5 e basmışım

Sorun sizden kaynaklı olmalı ve ek olarak 512 serisi nedir? :)

Mhmtr52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar Lg g3 5.0 yazılımını tekrardan 4.4.4 yada 4.4.2 yapma şansım var mı acaba

karadede7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g3 telefonumu kırk gündür kullanıyorum. telefonda arıza meydana geldi bir anda hoparlör çalışmaz oldu hiç bir videodan ses gelmiyor kulaklık takıyorum kulaklığada ses gelmiyor. baktım aramalarda da ses gelmiyor karşı tarafa da ses gitmiyor genel olarak sesle alakalı sıkıntı var. hard reset attım düzeldi akabinde 2-3 saat sonra sorun yeniden nüksetti sizce neden olabilir yazılımsal mı ne yapmak gerekiyor bi yardımcı olursanız sevinirim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
LG servisine götür söyle durumu. Belki yeni yazılım atarlar yazılımdan dolayı ise diğer türlü servis kapsamına alır parça bozuksa.

Bluebull

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler nolur yardim edin telefonu usb ile bağladim mtp özelliğinde bana soru sordu bende şarj edmek için usb kullan dedim ertesi gün telefonu pc ye takitim soru sormadan telefonu şarj etti ve şimdi ayarlari nerden yapicamda usb yi pc ye bağlicam telefonu fabrika ayarina döndürdüm gene düzelmedi nolur beyler yardim edin

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beyler nolur yardim edin telefonu usb ile bağladim mtp özelliğinde bana soru sordu bende şarj edmek için usb kullan dedim ertesi gün telefonu pc ye takitim soru sormadan telefonu şarj etti ve şimdi ayarlari nerden yapicamda usb yi pc ye bağlicam telefonu fabrika ayarina döndürdüm gene düzelmedi nolur beyler yardim edin
Aygıt yöneticisinden kaldır dedikten sonra bi daha usb kabloyu söküp takarmisin. Belki düzelir

aeba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tüm lg G3 kullanıcılarına bir sorum olacak.
Ben bu telefonu (g3 32 gb) yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum aldığım ilk gün android L güncellemesini yaptım. Aldığım günden bu yana beni çok rahatsız eden anlık takılmalar oluyor ana ekranda geçişlerde, menüye geçerken , geçişlerdeki animasyonlarda , ana ekrandaki simgele yenilenirken vs olan takılmalar bunlar sizde de oluyor mu benim diğer kullandığım g3 lerde de gördüğüm oldu
yoksa benim telefon sorunlumu acaba ?

arkadaşlar ben g3 e s3 mşiniden geçtim ve nedense lg nin klavyesine hiç alışamadım sanki ben yazdıktan sonra geliyor harfler.benim yazma hızıma yetişemiyor gibi.benim gibi böyle bu sorunu yaşayan var mı vede önereceğiniz adam gibi klavye.s3 minideki klavye gibi.kasmayan hiç

FerdiANAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar tüm lg G3 kullanıcılarına bir sorum olacak.
Ben bu telefonu (g3 32 gb) yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum aldığım ilk gün android L güncellemesini yaptım. Aldığım günden bu yana beni çok rahatsız eden anlık takılmalar oluyor ana ekranda geçişlerde, menüye geçerken , geçişlerdeki animasyonlarda , ana ekrandaki simgele yenilenirken vs olan takılmalar bunlar sizde de oluyor mu benim diğer kullandığım g3 lerde de gördüğüm oldu
yoksa benim telefon sorunlumu acaba ?

arkadaşlar ben g3 e s3 mşiniden geçtim ve nedense lg nin klavyesine hiç alışamadım sanki ben yazdıktan sonra geliyor harfler.benim yazma hızıma yetişemiyor gibi.benim gibi böyle bu sorunu yaşayan var mı vede önereceğiniz adam gibi klavye.s3 minideki klavye gibi.kasmayan hiç

Merhaba yaklaşık 8 Aydır kullanıyorum 16 gb lık versiyonunu bahsettiğin gibi bi sorunla hiç karşılaşmadım. kaldıkı 2 haftalık telefonun bu şekilde olma ihtimali normal değil ürünü servise götür dilersen veya yeni yüklediğin uygulamaların stabil olmasına dikkat et. İnşallah sorunun düzelir.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Allah nazarlardan saklasın yaklaşık 1 buçuk aydır ana ekran durduruldu hatası almıyorum :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yeni güncelleme bildirimi geldi.Sevinmiştim ama ;
9ba86a48b98bb1d8ef60433dd6329a20.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şarjım az , daha kuramadım. Akşama güncelledikten sonra yazarım.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bazı ülkelere 20u bazılarına 20t sürümü geldi. Hali hazırda root yöntemi var ve sonunda yapabildim...

iremozkok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sabah telefona gelen yazilim guncellemesini yukledim ama hic bir degisiklik yok hala android im ayni seviyede yazilimin aciklamasinida okumamistim internette sadece android in yukselecegine dair bir haber vardi oradan android in yukselecegini dusunmustum ama bir degisiklik yok