LG G3 Kullanıcıları Kulübü

elektronik zeka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu telefonu alırsam %97 oyun için kullancam sizce mantıklımı çünkü çok ısınıyor dediler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, telefon kapağı açılınca direkt müzik uygulaması geliyor. Sebebi ne ola ki?
Ben bu sorun hariç memnunum, ha bir sorun daha var , sert cam filmi çektirdiğimden heralde ekranın bazı kısmında dokunmatik çalışmıyor.

s3limm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostlar ya 2 gündür animasyon efektler kendiliğinden kapandı, geliştirici modunda falan da değil telefon neden olabilir acaba daha önce başına gelen var mı? Ayarı falan yok mu bunun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm lg3 1 sene olmadi alali 1 haziran 2015 gecesi devamli kapanmaya basladi batarya 100% olmasina ragmen kapaniyor açılınca 70 düşmüş 60.50 gibi sonra aciliyor batarya %90 olmuş bu arada sarja takinca kapanma olmuyor sarjdada kapanmiyor ama fisi cekince fullde olsa kapaniyor 16 cb altin sarısı kullaniyorum acil yardim bekliyorum golgem7178@hotmail.com bura beni bilgi atin tsk ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar benim elimde lg g2 32gb mevcut . bugun aksam saatlerinde g3 32 gb ile alicam farkini vererek sizce yapmalimiyim

kainatinsarkisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba
Telefonumu şarja taktığım da dolmuyor kapatinca en fazla 75e kadar cikiyor 75den sonra takili oldugu halde sarji düşüyor. Bugun ilk kez tesaduf eseri %100e cikarabildim 80 dakka da %33 gitti hizli dusuyor parlaklik sıfırda oldugu halde problem bataryadan mi? Eger oyleyse internetten orjinal batarya nasil bulabilirim

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kingroot ile root atan var mı?

Bunu ben de merak ediyorum gerçekten. Benim telin, ne romu var ne de başka bir şeyi. Root bile yok.

Bir kaç yerde bununla yapılabiliyor gibi okumuştum. Her telefonu destekliyor mu acaba bu?

Dedikleri gibi extra birşey yapmadan kolayca rootlanıyor mu?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bunu ben de merak ediyorum gerçekten. Benim telin, ne romu var ne de başka bir şeyi. Root bile yok.

Bir kaç yerde bununla yapılabiliyor gibi okumuştum. Her telefonu destekliyor mu acaba bu?

Genelde bir çok cihazı kapsayan tek tıkla root yapabileceğin uygulamalar oluyor. Eskiden G2'mi yanlış hatırlamıyorsam şu program ile rootlamıştım:

8_zpsc7ab3079.jpg

İndir dene eğer rootlarsa yanında 1-2 tane çince uygulama gelicek, google play'den supersu indir, aç ve güncellemeyi normal olarak seç.

Tabii ki programı açınca root yetkisi vs isteyecek çince yazılar gelicek genelde sağda ki seçenek evet olur.

Sonra güncelleme yapınca çakışan uygulama bulundu diyecek ve çince olanları silicek. Root yetki verme uygulaman SuperSu olucak :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kingroot ile root atan var mı?

Kanka sen iyisin yine, ben G4'ü rootlayamıyorum. Lanet olası H815 değil H815TR olduğu için. Lanet olası dedimde aklıma o simge şeyi geldi şimdi :mrgreen:

1 Ay bekle dedi @memogoren bakalım root çıkacakmı, aman çıksında sayfalara video çekicem dedim baya erkenden demişim anlaşılan.

Hazır yapabiliyorken yap ben sana faceden güzel modüller söylerim kurarsın, cihaza ufak modifikasyonlar yaparsın işte :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kucağa almayız dimi :D

Valla anlamadım tam olarak :D sen bana cihazını söyle abi ben araştırıyım bi :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Coğu cihazı destekliyor dediler.Hatta 5.0'ı cihazlar bile. Videolar da var.
Ama bende %51'de kalıyor.Attı sonra. Baktım olmamış.

Bilgisayardan kolay aslında root. Ama programı deniyeyim dedim.

mseyitsahin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba g3 ü bu gün kullanmaya başladımda bir kaç sorum olacak çözemedim

1- facebook messenger ve whatssapp uyarı sesleri az geliyor fakat normal mesajlar çok iyi derecede çıkıyor bunu ayarlayamadım
2- ekrana düşen bildirime dokununca kayboluyor ve ekranı açmak için kaydırın diyor daha önce kullandığım telefonda iki kere dokununca o uygulamaya gidiyordu.
3-mesajlara girerken yada bazan bir uygulamada köşedeki 3 noktaya dokunduğumda çok geç tepki veriyor (Hard reset atılmıştır lolipop güncellemesinden sonra)
4-ana ekran çöktü hatası alıyorum 3-4 seferdir (hard reset atıldıktan sonra)

yardımcı olabilirseniz memnun olurum :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar merhaba g3 ü bu gün kullanmaya başladımda bir kaç sorum olacak çözemedim

1- facebook messenger ve whatssapp uyarı sesleri az geliyor fakat normal mesajlar çok iyi derecede çıkıyor bunu ayarlayamadım
2- ekrana düşen bildirime dokununca kayboluyor ve ekranı açmak için kaydırın diyor daha önce kullandığım telefonda iki kere dokununca o uygulamaya gidiyordu.
3-mesajlara girerken yada bazan bir uygulamada köşedeki 3 noktaya dokunduğumda çok geç tepki veriyor (Hard reset atılmıştır lolipop güncellemesinden sonra)
4-ana ekran çöktü hatası alıyorum 3-4 seferdir (hard reset atıldıktan sonra)

yardımcı olabilirseniz memnun olurum :)

1- Ses seviyeleri böyle mi?
Böyle değilse bu duruma getirin.Eğer olmazsa bildirim tonunu değiştirin.

2-Bahsettiğiniz olay kilit ekranında sanırım. Bildirime tıklayınca kaybolur.Çünkü o konuma yönlendirir. G3'te bildirime iki kere tıklama özelliği yok.

3- O konuda pek fikrim yok.

4- Son sürümden kaynaklanıyor diyorlar ama benim telefon son sürümde hata almıyordu. Daha sonra yazılım yükledim bilgisayardan ve hatayı almaya başladım. Son sürüm kaynaklı da olabilir. Olmaya da bilir.
Uygulamalardan ana ekran verilerini filan temizle. Ben temizledim.Birkaç kez çıktı ama 2-3 gündür çıkmıyor.
Temmuzda yeni güncelleme gelecek. O zaman sıkıntı çözülür.

mseyitsahin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim
1-bildirimler için bildirim sesi sonda normal mesajda vs gayet yüksek geliyor ses ama nedense messengerde orjinal messenger bildirim tonu çok düşük geliyor facebook messenger ayarlarınada baktım orada zaten ses seviyesi ile ilgili bir şey yok birde dediğiniz gibi bildirim tonunu değiştirincede o şekilde düşük geliyor messenger sesi,
2- evet kilit ekranı olayı eski telefonumda bildirime iki defa tıklayınca o mesaja direk giderdi bunda bildirime bi kere dokununca kaybolup ekranı açmak için kaydırın diyor kaydırıncada o mesaja gidiyor ama garip geldi bana o yüzden sordum yani