LG G3 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tavsiyem z3 compact sarji en uzun giden android telefon kucuk dersen z2 almalisin
Aynen G3 ten diğer LG cihazları gibi fazla şarj bekleme aksine az şarj bekle (hızlı şarj oluyor fakat) , Z3 compact iyi seçim olacaktır (Sony i sevmediğim halde) .

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bende öğrenciyim, telefonu 9 şubatta CarrefourSA'dan aldım. Dün uyandım telefonumu elime aldım YouTube'den video izliyordum bir anda ekran böyle oldu hiç bir sarsılma, düşme vb. şeyler olmadı telefon sapasağlamdı.

Tavsiyem şu yönde ki;

Şarjı su gibi gidiyor en son sürümde, bende gece bırakıp sabah alıyorum powerbanksız okulun son saatlerinde telefonsuz kalıyorsun. Bence bu telefonu alma garanti bana sıfırını verir ise satacağım. İlla da alıcam diyorsan İthalatçı firma garantili alma, LG garantili al ki benim gibi bu sorunu yaşarsan yada benzer bir sorun LG sana yardımcı olur, İthalatçı firma oladabilir olmayadabilir şans işi.
Okulun kac saat ayiptir sormasi ve okulda nasi o kadar harcayabiliyosun sarji pek mantikli gelmedi bana. Ben geceden sabaha biraktigimda, hatta gece dolup çıkarıp sabaha biraktigimda okulda sabah 9dan oglen 3 e kadar kaldigimi varsayarsam (en cok ders oldugu gün) en fazla %50ye dusuyor sarjim. Arti olarak da hat okulda cok az cekiyor, surekli git gel yapiyor, yani mobil veri sarji felaket cekiyor. Tum bunlara ragmen sarjim yari yariya dusuyor. Bence sen o telefona bi baktir, zaten ekran da gitmis. Hazir servise yollamisken bi de bataryaya baksinlar.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yorumun için teşekkür ederim. Evkurdan alıcam LG Türkiye garantilide şarj önemli ben sadece gece yatarken takmak istiyorum günde 2 kez şarj istemiyorum sanırım Z2 yolu gözüktü..
Evkurdan 15 taksite aldim gecen ay telefonu. LG Turkiye garantisi altinda, paralel degil yani. Sarj konusunu dert etme. Ufak iki üç ayarla bi bucuk guncok rahat gider sarjin.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
og0qZ2.png
Bu da kendi rekorum, daha da belki harcardim ama sarja taktim.
Sarj %60 gorunuyor cunku sarjdayken cekmistim kac saat harcadigimi. %8di falan 39 saat oldugu zaman.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Batarya kullanım süresi önemli değil. Önemli olan ekran süresi.
Burada göstermek istediğim isteyince bataryanın ne kadar gittiği. Bu zaten ekstrem bi kullanımdı. Normal kullanımda mobil verim hep açık. Sürekli whatsappdan konuşurum. Tapatalk'a, Facebook'a, Twitter'a girerim bilgisayarda değilsem. Snapchat zaten her daim. Yapacağınız şey şu; senkronizasyonu, konumu kapatacaksınız, ekran zaten kimsenin totosu yemez %100 kullanımı ama yine de otomatik olacak. Arkada açık uygulama kalmayacak ve en önemlisi bulut depolama kapalı olacak. Bütün bunlar yapıldığında telefon geceye kadar çok rahat götürüyor zaten.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kimse bu fiyat aralığında 2K çözünürlüklü olup öyle yoğun kullanımda şarjı 2-3 gün götüren telefon beklemesin. Arkadaşımın S6'sı var. Ciddiyim telefonun kamerası dışında bizim telefonla yarışacak özelliği yok. Ram kullanımı rezalet, ekranın renkleri çok canlı gibi gelebilir ama renkler alışılmışın dışında, batarya konusuna girmiyorum bile.

Bu arada şarj istiyorsanız Z2 alacaksınız. 1080p ekranı sayesinde şarjı uzun süre gidiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende aranıza katıldım. 3 günden beri G3 kullanıyorum şu anlık memnunum.

iremozkok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba bende yeni lg g3 aldım arkadaşımın numarasını yanlış vermesi üzerine o numara otomatik olarak whatsapp a gitti rehberden sildiğim halde hala gözüküyo ayrıca whatsapp tan kişileride yeniliyorum ancak hala çıkıyor yardımcı olur musunuz

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Okulun kac saat ayiptir sormasi ve okulda nasi o kadar harcayabiliyosun sarji pek mantikli gelmedi bana. Ben geceden sabaha biraktigimda, hatta gece dolup çıkarıp sabaha biraktigimda okulda sabah 9dan oglen 3 e kadar kaldigimi varsayarsam (en cok ders oldugu gün) en fazla %50ye dusuyor sarjim. Arti olarak da hat okulda cok az cekiyor, surekli git gel yapiyor, yani mobil veri sarji felaket cekiyor. Tum bunlara ragmen sarjim yari yariya dusuyor. Bence sen o telefona bi baktir, zaten ekran da gitmis. Hazir servise yollamisken bi de bataryaya baksinlar.
Benim arkadasimda var 3 saat ekran suresi aliyo bizim sabah 8 den oglen 3 e kadar son ders telefonu kullanmiyo. Siz telefonu arada bi aciyosaniz yariya inmesi normal

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz okulda ders yapmiyormusunuz...😃😃😃

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Benim arkadasimda var 3 saat ekran suresi aliyo bizim sabah 8 den oglen 3 e kadar son ders telefonu kullanmiyo. Siz telefonu arada bi aciyosaniz yariya inmesi normal
Dikkatli okumadın heralde yazdığımı. Hat gidip geldiği halde, whatsappıydı snapchatiydi, tapatalkuydu vs. uygulamalarda zaman harcadığım halde bitiremediğim şarjı nasıl 3 saatte bitirebiliyorsunuz hayret verici bir durum. Üstelik, lise ortamı olduğunu varsayıyorum, lisede telefon kullanmanın yasak olduğu halde sürekli oyun oynarsan sana 3bin değil 6bin mAh'lık batarya da dayanmaz. Bu telefonlar oyun aracı değil, tabi dayanmaz batarya.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dikkatli okumadın heralde yazdığımı. Hat gidip geldiği halde, whatsappıydı snapchatiydi, tapatalkuydu vs. uygulamalarda zaman harcadığım halde bitiremediğim şarjı nasıl 3 saatte bitirebiliyorsunuz hayret verici bir durum. Üstelik, lise ortamı olduğunu varsayıyorum, lisede telefon kullanmanın yasak olduğu halde sürekli oyun oynarsan sana 3bin değil 6bin mAh'lık batarya da dayanmaz. Bu telefonlar oyun aracı değil, tabi dayanmaz batarya.
Hayatinizda xperia serisi cihaz kullanmadiniz galiba. Lise ortaminda 8 saatlik derslerde bide ogle arasi var, 3 saat cok rahat telefon kullaniliyor 8. Derstede telefon kullanmamak zorunda kaliyosunuz %5 civari sarj kaliyor.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hayatinizda xperia serisi cihaz kullanmadiniz galiba. Lise ortaminda 8 saatlik derslerde bide ogle arasi var, 3 saat cok rahat telefon kullaniliyor 8. Derstede telefon kullanmamak zorunda kaliyosunuz %5 civari sarj kaliyor.
Xperia serisiyle bu telefonu bir tutamazsınız batarya süresi konusunda. 2K HD ekranlı bir cihazla 1080p ekranlı bir cihaz arasında tabi ki fark olacak. Ama 3 saat kullanım çok az. Ben %40'ı 1 saatte zorlasam bitiremem oyun bile oynasam. Öğle arasına 1 saat desen geri kalan 2 saatte napıyorsunuz ki bu kadar gidiyor batarya?

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Xperia serisiyle bu telefonu bir tutamazsınız batarya süresi konusunda. 2K HD ekranlı bir cihazla 1080p ekranlı bir cihaz arasında tabi ki fark olacak. Ama 3 saat kullanım çok az. Ben %40'ı 1 saatte zorlasam bitiremem oyun bile oynasam. Öğle arasına 1 saat desen geri kalan 2 saatte napıyorsunuz ki bu kadar gidiyor batarya?
3 saat ekran suresi aliyo iste telefonuda 4 aylık ogleden once 1 saat ogle 1 saat ogleden sonra 1 saat seklinde gidiyo genelde.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İthalatçı firma garantisi ile g3 alsam bir sorun olur mu? 1250, 1450 TL arasında var. Bunların içinde en güvenilir olanı hangisi olabilir? Turkcell ve Lg de 1800 civarlarında. Bir de 16 ve 32 lik arasında ne fark var? Bilgileriniz doğrultusunda hareket edeceğim.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İthalatçı firma garantisi ile g3 alsam bir sorun olur mu? 1250, 1450 TL arasında var. Bunların içinde en güvenilir olanı hangisi olabilir? Turkcell ve Lg de 1800 civarlarında. Bir de 16 ve 32 lik arasında ne fark var? Bilgileriniz doğrultusunda hareket edeceğim.
32GB versiyonundaki ram 3GB'dır. 16GB versiyonunda ise 2GB ram var. Alırsan 32'lik almalısın. Paralel veya LG garantili arasındaki fark da servis kalitesi farkı olduğunu düşünüyorum. Paralel ithalat telefonlara LG değil de ithal eden firmanın anlaşmalı olduğu servisler bakıyor.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Paralel ithalat telefonlarda Türkiye için üretilen yazılım mı var yoksa ithal edildiği ülkenin yazılımı mı vardır? Bilginiz varmı acaba?

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
G3 eskidi aslında başka telefon da düşünebilirsin.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung Sony dışında batarya işlemci kamera olarak. Zarif hafif ve güvenilir ne var?

Bootstrap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G4'ün çıkmasından dolayı G3'ün fiyatında bir düşme olur mu ilerleyen zamanlarda?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar 4 Ay önce LG 3 - 32 GB cep telefonu aldım veri taşımak için kullandığım San disk usb, yi cep telefonuna taktığımda sadece excel dosyasını açmıyor samsung S5 taktığımda tüm dosyaları açıyor bu konuyla bilğisi olan arkadaşar varmıdır şimdiden çok tesekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar 4 Ay önce LG 3 - 32 GB cep telefonu aldım veri taşımak için kullandığım San disk usb, yi cep telefonuna taktığımda sadece excel dosyasını açmıyor samsung S5 taktığımda tüm dosyaları açıyor bu konuyla bilğisi olan arkadaşar varmıdır şimdiden çok tesekkür ederim.