LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Sıkıntı yok xposed alpha olduğu için quick circle ile uyumsuz o yüzden quick circle uygulamasını deaktif etmek gerekiyor smartcover hatası verdikten sonra recovery modda açıp bir zip dosyası daha flaşlanacak hata düzelecek.

Ama ben wipe yaptım. Dediğim gibi logoda kalıyor cihaz.
Yazılım yüklemem gerekiyor sanırım.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Peki konu var mı nasıl yapabileceğimiz gibi..
Tweakbox filan yüklemek istiyorum hepsi xposedin. Orjinal android 5.0i versiyonu yüklü ve rootlu telefonum var.
Kısaca anlatrsanız yapabilirim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Peki konu var mı nasıl yapabileceğimiz gibi..
Tweakbox filan yüklemek istiyorum hepsi xposedin. Orjinal android 5.0i versiyonu yüklü ve rootlu telefonum var.
Kısaca anlatrsanız yapabilirim.

TWRP kurmanız lazım. Daha sonra xposed alpha nın şurada linkleri var. Apk ve Zip uzantılı dosyaları indirin. Apk olanı telefondan normal olarak kurun. Zip olanıda twrp ile flaşlayacaksınız.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
TWRP kurmanız lazım. Daha sonra xposed alpha nın şurada linkleri var. Apk ve Zip uzantılı dosyaları indirin. Apk olanı telefondan normal olarak kurun. Zip olanıda twrp ile flaşlayacaksınız.

Google play storede autorec diye uygulama buldum. Sayesinde twrp yüklemeyi başardım. Daha sonra download modunda netten bulduğum xposedi twrp ile install dedikten sonra 208 uygulama yükleniyor kısmında kaldım ve halen yüklüyor. Muhtemelen sıkıntısız şekilde kalan kısmını da tamamlıcam...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sıkıntı yok xposed alpha olduğu için quick circle ile uyumsuz o yüzden quick circle uygulamasını deaktif etmek gerekiyor smartcover hatası verdikten sonra recovery modda açıp bir zip dosyası daha flaşlanacak hata düzelecek.

Bende de smartcover hatası verip duruyor. Mümkünse zipli dosya linki verirmisiniz

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Google play storede autorec diye uygulama buldum. Sayesinde twrp yüklemeyi başardım. Daha sonra download modunda netten bulduğum xposedi twrp ile install dedikten sonra 208 uygulama yükleniyor kısmında kaldım ve halen yüklüyor. Muhtemelen sıkıntısız şekilde kalan kısmını da tamamlıcam...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende de smartcover hatası verip duruyor. Mümkünse zipli dosya linki verirmisiniz

https://yadi.sk/d/clFl3XGQgYCL3

indir TWRP ile flaşla. (Quick Circle deaktif duruma geçecektir.)

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ona benzer bişey buldum. Smartweatherda çalışmıyor doğru mu. Bi de xposed g3 tweakbox uyumsuz galiba. Çünkü onu yüklediğimde xposed yüklü değil veya aktif değil yazdı

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ona benzer bişey buldum. Smartweatherda çalışmıyor doğru mu. Bi de xposed g3 tweakbox uyumsuz galiba. Çünkü onu yüklediğimde xposed yüklü değil veya aktif değil yazdı

Evet bir kac sıkıntı var fakat verdigim zip ile hatalardan kurtulabilirsin. Ayrica g3tweaksbox betasi var lollipopta calisiyor sıkıntı yok

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
benim telefonun da kasa çatladı değişti taklın ekran sarı itiraz ettim bizim ekranlarımız orjjinal dediler sizce neyapmalıyım..takılan ekrsn çok sarı...Ekli dosyayı görüntüle 10458
Kasa ile ekranın ne ilişkisi var. Kasadaki çatlak için ekranı da mı değiştirmişler. Bana kalırsa bi tane daha g3 bulup düz beyaz bir resim açarak ikisini de gösterin. İkisi arasindaki renk ton farkını kabul etmezlerse tüketici mahkemesine gideceğim gibi söyleyin.

nebula79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasa ile ekran beraber değişiyor..
YBkyy2
http://i.hizliresim.com/YBkyy2.jpg

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Kasa ile ekranın ne ilişkisi var. Kasadaki çatlak için ekranı da mı değiştirmişler. Bana kalırsa bi tane daha g3 bulup düz beyaz bir resim açarak ikisini de gösterin. İkisi arasindaki renk ton farkını kabul etmezlerse tüketici mahkemesine gideceğim gibi söyleyin.

Adamlara itiraz edemezsiniz. Çünkü lg iki çeşit ekran kullaniyor. Yanlis hatırlamıyorsam lg display ve japan display olması lazım. Yani iki ekranda orjinal. Gecen hafta arkadasim g3 gold aldi onunki de sarı ben aralikta aldim benimki beyaz. Biraz şans işi bu ama yinede itiraz et belki sonuç alırsın.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Google play storede "screen adjustment" yazıp arattığında 2. Sırada screen adjuster free var. Bu programla biraz uğraşırsan belki biraz daha beyaza yakın ton yakalarsın

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Yarin telefonumu kasa catlagindan dolayi garantiye yollayacagim.degisim icin baska ne sikayetler yazsam cunku iki aylikken telefonumun kasasini degistiler ve telefonum 408 serisi

erhancsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bir kac sıkıntı var fakat verdigim zip ile hatalardan kurtulabilirsin. Ayrica g3tweaksbox betasi var lollipopta calisiyor sıkıntı yok
Merhabalar bende yurtdisi imei cakma 32 gb g3 var lolioop 5 yukledim 20h versiyon acilista hata uyarisi alyorum bir kac defa hard reset attim ama duzelmedi ne onerirsiniz. Tesekkur ederim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Merhabalar bende yurtdisi imei cakma 32 gb g3 var lolioop 5 yukledim 20h versiyon acilista hata uyarisi alyorum bir kac defa hard reset attim ama duzelmedi ne onerirsiniz. Tesekkur ederim.
Ne hata aliyorsunuz. Biraz daha bilgi verirseniz yardimci olabilirim.

erhancsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne hata aliyorsunuz. Biraz daha bilgi verirseniz yardimci olabilirim.
Varning.
Current versiyon is not avaible for user. Can't **** matched cust for. NT-code mcc/mnc (FFFFFF),subset(11)
Mesazi geliyor geri tusu ile mesaj ekranindan cikip normal ekran telefonu kullaniyorum telefonun her acilisinda bu mesaji aliyorun. Tesekkur ederim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Varning.
Current versiyon is not avaible for user. Can't **** matched cust for. NT-code mcc/mnc (FFFFFF),subset(11)
Mesazi geliyor geri tusu ile mesaj ekranindan cikip normal ekran telefonu kullaniyorum telefonun her acilisinda bu mesaji aliyorun. Tesekkur ederim.
Romla alakalı bir hata. Normal olarak çözüm yolunu bilmiyorum fakat farklı bir rom kullanmanız durumunda gata gidecektir.

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sorum olacak arkadaslar. İnternette gezindikten sonra led yeşil renkte yanıp sönüyor. Her zaman olmasada sıklıkla oluyor. Gözüme takılıyor. Bu yeşil ledin yanıp sönmesi ne anlama geliyor?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bir sorum olacak arkadaslar. İnternette gezindikten sonra led yeşil renkte yanıp sönüyor. Her zaman olmasada sıklıkla oluyor. Gözüme takılıyor. Bu yeşil ledin yanıp sönmesi ne anlama geliyor?

Yeşil renk "Gelen Çağrı" ve "Cevapsız Çağrı & Mesaj" da yanar. Cevapsız çağrınız varsa ve rehbere girip bunu kontrol etmediyseniz yanmaya devam eder diye biliyorum.

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeşil renk "Gelen Çağrı" ve "Cevapsız Çağrı & Mesaj" da yanar. Cevapsız çağrınız varsa ve rehbere girip bunu kontrol etmediyseniz yanmaya devam eder diye biliyorum.
Yok öyle bir durum. Pil kismina girdiğimde arkaplanda çalışan programlari durdurdugumda geçiyor... Ama o oil seceneginden kapatmak biraz usendiriyor açıkçası ☺