bunun telefonu düzgün kullanma ile alakası olduğunu sanmıyorum bende düzgün kullanıyorum ama sorunlar sorunlar sorunlar bence bırkaın artık bu lg avukatlığını yapmayı bu telefonun işe yaramaz olduğunu kabul edin
LG G3 iyidir dostum inin banaNeyse benim soruya dönelim..Rehberdeki kişilere koyduğum fotoğraf neden aradığımda veya aramdığımda ekranda gözükmüyor? Benzer bişey yaşayan var mı?
Hiçbir fikrim yok maalesef.Hiç fikri olan yok mu?
Hesaplar ve senkronizasyonda facebookta kişiler senkronizasyonunu açtım ben, direk kişilerin profil resmini-fotoğrafını alıyor telefon. Görüntülemede de sorun yok.Hiç fikri olan yok mu?
Hesaplar ve senkronizasyonda facebookta kişiler senkronizasyonunu açtım ben, direk kişilerin profil resmini-fotoğrafını alıyor telefon. Görüntülemede de sorun yok.
benim facebook kapalı, oyüzden o yöntemi deneymiyorum ama yani sonuçta telefon defterindeki kişilere fotoğraf koyma özelliği varsa bunun kullanılabilmesi gerekmiyor mu, face senkronizasyonu falan..bunlara gerek olmaması gerekiyor.
Yarın kendim elle resim koyup denerim o zaman. Daha önce ihtiyacım olmadığı için denememiştim. Bu saatte de deneyeceğim kişileri rahhatsız etmemek için yarına erteledim.
Not: Arkadaş üzerinde denedim sorun yok. Galeriden seçtiğim resim arama yaptığımda görünüyor.![]()
Çakma g3 mü aldın ?haydaa..bende ki sorun ne ozaman yahu, bak gıcık oldum şimdi
Çakma g3 mü aldın ?![]()
Temmuzdan beri kullanıyorum.Almayı düşünüyorum da öneriyor musunuz?
Teşekkürler cevabınız için.Temmuzdan beri kullanıyorum.
Yazılım ve donanım olarak sorunla karşılaşmadım. Şarjı çok çok iyi değil. Kullanana göre değişir tabi. Ben 1 günü çıkarıyorum.
Telefonun tek sıkıntı kasasında çatlam oluşabiliyor. (Genelde beyaz renkli modelde)
Lg g3 alalı 4 gün oluyo, ilk sıkıntılarımı yazayım: Öncelikle sarj cok hızlı gıdıyoparlaklıgı ne kadar azaltsamda çok seri şekilde azalıyo tahmini süre 6 saat 45 dakika yazıyo pil bölümünde, dikkat ettim özellikle wifi açıkken hızlı gidiyo.Malum telefonu yeni yeni çözüyorum bazı özelliklerini bilmiyorum bile daha sorularım var yardımcı olursanız güzel olur
1- Dosya içinde şarkılarım var şarkılarını işaretleyip başka yere taşımak istiyorum dahili hafızaya sd karttaki şarkıları mesela ama işaretle seçeneğini bulamadım, klasörüde işaretliyemiyorum ?
2- Smart hd miydi unuttum aynı play store gibi lg nin uygulama yeri vardı onu kaldırdım iyi mi etmişim? batarya yemesin diye hafif temizledim telefonu, aynı zamanda McAfee Security programını kurdum önerir misiniz? Hangi virüs programlarını önerirsiniz ?
3- Eski telefonumun hafıza kartını taktım 2 gb lık, içinde şarkılarım var diye sadece.Ama eski telefonumda bazı şarkılar 1 hafta kaybolup geri geliyodu arada, hafıza kartını lg g3 e taktıktan sonra o şarkıları gördüm sevindim hatta unutmuşum çünkü , o gün telefonu kullandım şarja taktım açtıgımda bu telefondanda gıtmıs acaba vırus mu var? Vırus gırmıs olabılır mı? McAfee ıle tarattım bışey bulamadım bu durumda ne onerırsınız?
4- Telefonu bılgısayara sarj aletının gırısıyle baglıyorum, lg suıte varmıs galıba daha kurmadım, hafıza kartındakı şarkıları bılgısayarda taratsam guvenlı olanları dahılı hafızaya yanı telefon hafızasına atsam ne dersınız ? yoksa komple şarkıları tek tek ındıreyım mı? (100den fazla şarkım var)
5- 4-5 defa şarkı açık mesela ,şarkının ilerleme noktası var ya saniyeler geçtikçe şarkı süresi kadar sağa doğru gidiyo, onu ilerletiyorum oldugu yere gerı donuyo yanı ılerletemıyorum? 4-5 defa oldu dahada olmadı? normal mi ne dersiniz?
6- aa ve piano gibi 2 oyun indirdim telefona bunların ve şarkı indirmek için indirdiğim programın telefona zararı olabılır mı? Aynı şekıl hangı uygulamaları önerırsınız herhangı bı uygulama olabılır?
7- Video çekmek ıstegımde kamera ya tıklıyorum, sağda video sımgesıne tıkladıgım gıbı vıdeo başlıyo çok saçma bı durum herkesde aynı mı yoksa ben mı daha tam çözemedım?
8- Günlük adımları sayan kaloriyi ölçen bi uygulaması var telefonun o sarj ı hızlı tuketıyo olabılır mı ? ona bı çare var mı?
9- Telefondan özetle memnunum şuan çözüyorum daha, eklemek istedıgınız ek özellık vs var mı? Ve Telefondan arka kamerayla fotograf çekerken flash ozellıgı var mı? bulamadım bı turlu
Cevap yazan ellere sağlık teşekkürler şimdiden.
Merhaba . Olabildiğim kadar yardımcı olacağım.
1- Dosya yöneticisinden bahsettiğiniz dosyayı bukduktan sonra ;![]()
...basın. Taşıma yapabilirsiniz.
2- Smart worldden bahsediyorsun. O pek şarj yemez. Silmeseniz de olurdu. Ama sildiyseniz de sıkıntı çıkarmaz.
Font filan indiremezsiniz o kadar.
Androide kolay kolay virüs bulaşmıyor.Virüs programı kullanmanıza oek gerek yok. İşte virüs programları arkaplanda çalışıyor.
3- fikrim yok.
4- dediğin gibi yapabilirsin. Direkt telefondan da yaparsın aslında.
5-arada sistemde takılmalar vs. oluyor. Pek sıkıntı değil yani.
6- Çok az indirilmiş uygulamaları pek indirmeyin. Özellikle neye izin verildiğine dikkat edin. Bilgi toplayabiliyorlar.
Listede yukarda ilan müzik indirme uygulamalarını kullanın. Onlar iyi oluyor.
Önerebileceğim uygulamalar ; dropbox, vscocam, spotify ,fizy,tapatalk,cpu z ,webtekno.
Oyunlar ; dead trigger 2, real racing , 1010! , rr....
7- herkeste öyle.
Olay aslında akıllı sadelik. Kamera uygulaması çok sade. Alışınca güzel gelecek. Kullanmaya devam edin.Bu şekilde olunca direkt video çekiyor. Diğer cihazlar gibi olsa 2 saniye filan o moda geçmesini bekliyoruz
8- Onun da çok şarj yiyeceğini düşünmüyorum. Yese de çok fark etmez.
Istersen kapatabilirsin.
9- Aklımda bir şey yok.
Tabi arka kamerada flash var. Hem de çift renk.
Yapmanız gereken ; hdryi kapatıp flashı açmak![]()
Rica ederim.Sağol kardeşim eline sağlık flashı öğrenmıs oldum an itibariyleKopyala seçenekleri bulunuyor mu peki taşı seçeneği haricinde? Yoksa sadece taşı seçeneği mi var? Şımdı bilgisayara bağladım telefonu, hafıza kartındakılerı bılgısayara atıcam sımdı attıktan sonra tarıyacam sonra hafıza kartından silip , bilgisayardan telefonun dahili hafızasına aktarıcam.Yalnız şöyle bi sorun da oluştu, arkadaşımdan onun telefonda çekildiğimizi bi resmi almıştım 4 gün önceki telefonumda, o resim alınan dosyalar klasöründeydi, bu telefona geçirdikten sonra hafıza kartı aracılığı ile o resim nerdeyse çoğu şarkımın arka planı oldu, açtığımda o resim çıkıyo müzik çaların arka planında bu durumun açıklaması nedir acaba ilk defa böyle bi durum ile karşılaşıyorum?
Rica ederim.
Var kopyalama. O taşımayı işaretledim ya onun hemen sağındaki .
Müzik çalarda o fotoğrafın üzerine basılı tut ve kaldır. Büyük ihtimalle sorun çözülür.
Hdr kapatarak Flash açıyoruz, ama hdr da bazı çekimlerde gerekli olabiliyor. Örneğin çekimlerde nesnenin arkasına bir ışık kaynağı olduğu için nesne karanlık görünüyorsa hdr kullanarak çekin.Sağol kardeşim eline sağlık flashı öğrenmıs oldum an itibariyleKopyala seçenekleri bulunuyor mu peki taşı seçeneği haricinde? Yoksa sadece taşı seçeneği mi var? Şımdı bilgisayara bağladım telefonu, hafıza kartındakılerı bılgısayara atıcam sımdı attıktan sonra tarıyacam sonra hafıza kartından silip , bilgisayardan telefonun dahili hafızasına aktarıcam.Yalnız şöyle bi sorun da oluştu, arkadaşımdan onun telefonda çekildiğimizi bi resmi almıştım 4 gün önceki telefonumda, o resim alınan dosyalar klasöründeydi, bu telefona geçirdikten sonra hafıza kartı aracılığı ile o resim nerdeyse çoğu şarkımın arka planı oldu, açtığımda o resim çıkıyo müzik çaların arka planında bu durumun açıklaması nedir acaba ilk defa böyle bi durum ile karşılaşıyorum?
Hdr kapatarak Flash açıyoruz, ama hdr da bazı çekimlerde gerekli olabiliyor. Örneğin çekimlerde nesnenin arkasına bir ışık kaynağı olduğu için nesne karanlık görünüyorsa hdr kullanarak çekin.![]()
sağolun , hafıza kartında vırus olabılır şuan bılgısayara baglayıp ıcındekı dosyaları kurtarsam sıkıntı olabılır mı bılgısayar ıcın? aynı zamanda bazı şarkılarıda telefon hafızasına aktarıcam hafıza kartından, vıruslu olma ıhtımalı oldugu ıcın telefona sıkıntı edebılır mı?
Hafıza kartında sorun vardır belki, bi görünüyor bi görünmüyor diyorsunuz. Hiç farklı hafıza kartı denediniz mi?
Ayrıca hafıza kartında virüs olsa dahi pc ye takınca antivirüs temizler, tabi kullanıyorsanız.
Evet gerekten de kötülemek için üye oldum bu doğru çünkü bugüne kadar 10larca telefon kullandım ama o telefonların içinde en rezil olan da bu çıktı ben note 3 e rezil bidaha samsung a para vermem diyordum ama g3 kullandıktan sonra note 3 ü arar oldum ben görevim nedeni ile bulunduğum yerde 3g çekmiyor sadece edge kullanımı var yaklaşık 2 yıldır buradayım 2 yılda kulandığım galaxy s4, htc m7, iphone 5s, galaxs s5 ve note 3 te edge olmasına rağmen facebook da girerdim youtubeden müzik de dinlerdim şebeke sorunu hiç olmazdı ama onlarda sorunsuz yaptığım herşeyde bunda sorun var şebeke sorunu aynı şekilde diğer telefonlarda yaşamadım ama bunda fazlasıyla var ki eminim sadece bende olan bir problem de değil daha bugün g3 16 gb kullanan bi arkadaşım aradı şebeke sorunu olduğunu söyledi sizin tabiriniz ile benim telefonum bana bozuk denk geldi ama bu telefonu kullanan kim varsa yakın çevremde konuştuğum hepsinde aynı sorun ve bunu da her seferinde dile getiriyorum bazı arkadaşlar bana neden anlamıyorum karşı çıkıyor ben olanı söylüyorum çünkü bu hakkım 2000 tl para veriyorsun telefon alıyorsun onlarca sorun ile karşılaşıyorsun evet sorun yoksa kötülemeye gerek de yok güzel yanları yok mu evet güzel yanları da elbette var telefonun ama sorunları daha ağır basıyor sorun olan yerde de dile getirilen sorunlara da inadına yokmuş gibi karşı çıkmaya gerek yok.